fbpx

Sothys Crème Réparatrice, Tulehduksia Korjaava Arpivoide, Korjaava Vaikutus.

Sothys face treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen 2017Sothys ihonhoitosarjaan kuuluu useita hyviä tuotteita, mutta yksi voide SOTHYS Crème Réparatrice on useiden käyttäjien mielestä ainutlaatuinen! Tässä muutamia asiakkaiden kommentteja internetin keskustelupalstoilta.

“Pidän tuoksusta. Minun posket ovat parantuneet paljon. Iho on paljon tasaisempi eikä ärsyynny niin helposti, ei ole enää punertava. Voin kertoa, että toimii minulla. Aion ehdottomasti ostaa tätä  uudelleen.”

“Kesti jonkin aikaa tajuta, miten hyvä tämä tuote todella on. Muutama vuosi sitten, Day Spa kylpylän hoitaja vakuutti, että voide tasapainottaa ihoani. Olin skeptinen, koska jokainen kosteusvoide on tehnyt kasvoistani niin rasvaisen ja ällöttävän, että en ole käyttänyt kosteusvoiteita ollenkaan. Kokeiltuani Sothya, huomasin nopeasti, että voide on hyvin paksua ja kermaista, mutta tuoksuu hyvältä ja imeytyy suoraan ihoon sisään. Herättyäni seuraavana aamuna ihoni tuntuu niin ihanalta ja notkealta, että ymmärsin miltä – kosteuttava, mutta ei rasvainen – tuntuu!”

Sothys Crème Réparatrice, Korjaava Voide, Korjaava Vaikutus.

Ihonhoidon lähtökohta on puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin. Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel…

Sothys Creme Reparatice Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen 2017 Finland EuropeSothys Crème Réparatrice on tulehduksia tasoittava arpivoide, joka uudistaa ja korjaa ihoa.

Tämän tuotteen voit ostaa Oulussa Kauneushoitola BellaHelenasta, Hallituskatu 10B, 2krs. 90100 Oulu

Sothys Crème Réparatrice              54,70 €

Active cream, Oily Skin, 50 ml

Käykö päivittäiseen ihonhoitoon?

Olemme kaikki ainutlaatuisia, myös ihomme kaipaa yksilöllistä hoitoa. Ihosi säilyy kauniina, kun hoidat sitä säännöllisesti juuri omalle ihotyypillesi sopivilla hoitotuotteilla. Tasapainoa couperosaiholle? Ihon satunnaiseen punoitukseen tai jatkuviin couperosaongelmiin tarvitaan ihoa tasapainottava, rauhoittava ja suojaava hoito-ohjelma. Clarté & Confort hoitolinjan sisältämät luonnon polyfenolit rauhoittavat ihon punoitusta ja antavat iholle joustavaa pehmeyttä. Couperosaihoa rauhoittava ja tasapainottava tehoseerumi hoitovoiteen alle. UUDET SOTHYS TEHOSEERUMIT

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina upeasti – tervetuloa!

Tykkää BellaHelenan Facebook sivuja

 

SOTHYS Crème Réparatrice, Korjaava Voide, Korjaava Vaikutus – Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Medical Micro Needling Hoito Uudistaa Ihon

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Onko sinulla akne- tai couperosa iho?

Aloitimme Dermia Solution biorevitalisaatio mikroneulaushoidot syksyllä 2016. Steriileillä neulaushoitopaillä tehtävä 5-vaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Alussa iho/ihohuokoset avataan voimakkaalla hedelmähappo kuorintaineella, jonka jälkeen ihon kuorintaa jatketaan mekaanisesti absorboivalla, itseensä imevällä laitteella. Tämän jälkeen kasvojen ihoa mikroneulataan 0,1mm ohuilla neuloilla, joita on steriilissä hoitopäälaitteessa 20kpl. Laitteella voidaan tehdä tuhansia pintaihon lävistäviä pienen pieniä mikrokanavia tehokkaasti. Kun kasvojen kaikki halutut alueet on käsitelty, hoitoa jatketaan levittämällä mikromolekyyisiä hoitoaineita (seerumeja), jotka imeytyvät mikrokanavia pitkin ihoon ja sen sisälle (soluissa mitokondriot). Neulaus ei aiheuta lymfareaktiota eikä veren nousua iholle eikä näin tuki ihohuokosia (vertaa voimakas dermarolling). Kun hoitavat aineet on levitetty kasvoille, kasvojen päälle laitetaan steriilimaski 20 minuutin ajaksi. Tämä on se aika jolloin Dermia hoitopäillä tehdyt mikroreiät sulkeutuvat ja iho alkaa hoitaa itse itseään sisältä käsin (biorevitalisaatio). Kotona hoito jatkuu erityisesti mikroneulauksen jälkeiseen aikaan soveltuvilla voiteilla (vertaa arpivoiteet).

 

Medical Micro Needling 2018 UUTUUS

Olemme investoineet myös mikroneulauksen uusimpaan Medical MIcro Needling -laitesarjaan Aloitamme hoidot alkuvuodesta. Uutuuslaitteella voidaan tehdä 25.000 mikrokanavaa minuutissa. Kysymys on erityisen hoitavasta laitteesta, jolla voidaan käsitellä tehokkaasti esimerkiksi akneihoa kasvoilla vaurioittamatta kasvojen ihoa tai dermistä (neulauksen aikana ei nouse verta iholle). Akne-ihon hoidosta mikroneulauksella on olemassa ensimmäisiä kattavia väitöskirjatutkimuksia vuodesta 2009 alkaen. Uutuuslaitteella voimme tehostaa Dermia Solution biorevitalisaatio -kasvohoitoja. Hoidon kuudes vaihe on kotona käytettävät juurikin tähän hoitoon tarkoitetut voiteet ennen seuraavaa neulaushoitoa. Mikäli haluat nopeita pysyviä hoitotuloksia, suosittelemme uutta DS Medical Micro Needling -ksvohoitoa. Huom! Yllä olevan kuvan laite ei ole Medical Micro Needling -laite, vaan syviä uurteita poistava pyöreä Dermia hoitopää.

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

13 + 7 =