fbpx
Kauneushoitola BellaHelena Ajanvaraus Amelia nainen kauneushoitolassa 805x600px100px

 Uusi Ajanvaraus Avattu

Kauneushoitola BellaHelenan uusi ajanvarausjärjestelmä edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä antamalla järjestelmään ensimmäisen hoitovarauksen yhteydessä. 1.  Etu- ja sukunimen 2.  sähköpostiosoitteen 3. GSM numeron. (ylin sininen painike) Tämän jälkeen voit myöhemmin palata omiin varauksiin kirjautumalla (keskimmäinen lime painike).

Helena Tauriainen CEO Beautician SKY Kosmetologi Kauneushoitola BellaHelena

Ylläpidämme kauneuttasi

Kauneushoitola BellaHelena Footer logo 2024 330x105px

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

12 + 4 =