HELENA TAURIAINEN – CEO
SKY-kosmetologi, yrittäjä. Kosmetologina 10 vuotta. Erikoiskosmetiikkamyyjänä +10 vuotta.

Pidän työstäni kauneudenhoidon parissa. Olen erikoistunut kasvohoitoihin, joita teen päivittäin. Minulla on kaksi työntekijää. Opastan innolla nuoria naisia kauneusalalle. Omaa työkuntoani ylläpidän lenkkeilemällä ja käymällä kuntosalilla Fressissä. Olen naimisissä ja minulla on kaksi aikuista lasta. Olen kotoisin Kuusamon Vuotungista. Oulussa olen asunut vuodesta 2007.

SKY Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu - BellaHelenan Tiimi

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

CEO, Founder, Entrepreneur, Beautician

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

KASVOHOIDOT SOTHYS, ECKSTAIN, DERMIA SOLUTION

N

SOKEROINNIT, KULMAT/RIPSET, KÄSI- JA JALKAHOIDOT

N

KOSMETOLOGIEN KOULUTUS

N

YRITYKSEN JOHTAMINEN

2000x150 bottombar1 - BellaHelenan Tiimi
EMMA KAASALAINEN – KOSMETOLOGI
SKY-kosmetologi. BellaHelenassa vuodesta 2016. Olen erikoistunut ripsiin ja kulmiin. Teen päivittäin LashLovers ripsipidennyksiä (klassiset ja volyymit) ja MaxBrows kestokulmia, joihin olen saanut koulutuksen maahantuoja Universal Beauty/Anita Henttunen-Haapalalta

Valmistuin kosmetologiksi Jyväskylässä. Tein työharjoitteluni BellaHelenassa, josta sain vakituisen työpaikan. Helena on todella hyvä opastaja, arvostan hänen kokemustaan. Kosmetologin työ on minun unelmatyöni. Vapaa-aikana harrastan jalkapalloa.

Emma Kaasalainen 15.08.2016 - BellaHelenan Tiimi

Emma Kaasalainen, SKY-kosmetologi Kauneushoitola BellaHelenassa.

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

MAX BROWS KESTOKULMAT

N

LASH LOVERS RIPSIPIDENNYKSET

N

KÄSI-, KASVO- JALKAHOIDOT, SOKEROINNIT

N

MEIKKAUS, SUIHKURUSKETUKSET

MARKKU TAURIAINEN – DIGITAALINEN MEDIA

Avustan kosmetologivaimoani Helenaa. Työtehtäviini kuuluvat digimedia, brändi, rekrytointi ja myyntikoulutus. Osallistun myös kauneusalan tilaisuuksiin. Teen joskus osan vuodesta toitä etänä Espanjassa, jossa työtehtäviini kuului myös ravintotehtävät Salaattiravintola Jäniksessä 2015-2017

Koulutukseltani olen yo-vientipäällikkö. Varusmiespalvelun suoritin Utin Laskuvajojääkäreissä (kurssi 21). Harrastan liikuntaa; pyöräilyä, lenkkeilyä, kävelyä, kuntosaliä ja joogaa. Maalaaminen, lukeminen ja kirjoittaminen myös kiinnostavat.

Markku Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena keväällä 2017 - BellaHelenan Tiimi

Markku Tauriainen

Digital Media, Branding, Recryiting, Blogging

AMMATTITAITO ERIKOISOSAAMINEN

N

MYYNTIKOKEMUS +40 VUOTTA (B-to-C)

N

SOSIAALINEN MEDIA VERKOTTUMIENEN

N

UUSIEN YRITYSTEN PERUSTAMINEN

JASMIINA TAURIAINEN – OPISKELIJA

Kiireapulaisena ja lisäresurssina BellaHelenassa vuodesta 2014. Teen Shellac kynsiä ja kauneushoitolan viikkosiivouksia. Juuri nyt opiskelen sairaanhoitajaksi englanninkielisellä linjalla Helsingin Metropoliksessa. Harrastan jalkapalloa ja salibändiä.

Jasmiina tekee kynsiä lähikuva - BellaHelenan Tiimi

Jasmiina Tauriainen

Trainee, Student

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

SHELLAC KYNNET (UV-kestolakatut, ei rakenne)

N

YLIOPPILAS, LYSEO OULU IB DIPLOMA SCHOOL

N

OPISKELIJA/SAIRAANHOITAJA (perusjakso koulutuksessa)

2000x150 bottombar1 - BellaHelenan Tiimi

ETSITKÖ ALAN TÖITÄ

Kauneushoitola BellaHelenassa on paikka avoinna kasvohoitoihin ja ripsiin erikoistuneelle kosmetologille.  

Motivoiko kauneuden työt sinua? Onko kauneusala intohimosi? Mikäli etsit Oulun keskustasta kauneusalan työpaikkaa, meillä on sinulle sellainen tarjolla. Edellytämme kosmetologin peruskoulutusta. Tarjoamme viihtyisät työtilat ja mukavat tiimikaverit aivan Oulun ydinkeskustassa. Työkokemuksen karttuessa, meillä saat myös jatko- ja lisäkoulutusta kestokulmiin, rajauksiin, mikroneulaukseen ja Sothys vartalo- ja luxuskasvohoitoihin. Ripsipidennyksien tekemiseenkin voimme järjestää koulutuksen.

Jos kiinnostuit ole hyvä ja  lähetä melle valokuvallasi varustettui vapaamuotoinen hakemus tai täytä lomake tässä linkissä.    

UPEAT VOLYYMIRIPSET
Kauneushoitola BellaHelenassa ripsiin erikoistunut kosmetologi, ripsimuotolija pystyy tekemään sinulle upeat volyymiripset. 

Ripsikuidut kiinnitetään käsityönä kuitu kerrallaan omiin ripsiisi, jotta toivottu lopputulos saadaan aikaan. Katseleppa BellaHelenassa tehtyjen ripsipidennysten kuvia ja totea ripsitekijöiden kaunis kädenjälki ja mieti samalla mielessäsi, että miten taitavat kädet tekijällä on. Usein paras ripsien tekijä on se henkilö, josta kuulemme hyvältä ystävältämme. Oulusta löytyy varmasti useita osaajia, mutta BellaHelenasta saat takuuvarmasti upeat LashLovers volyymiripset. Olemme tehneet niitä usein!

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This