fbpx

Opastava tuotteiden myynti hoitolassa tai puhelimessa

Opastava hoitotuotteiden myynti hoitolassa tai puhelimessa on Kauneushoitola BellaHelenan uusi palvelu. Nyt sinulla on mahdollisuus varata ennakkoon tietylle päivälle tiettyyn kellonaikaan henkilökohtainen 15min tai 30min palveluaika kosmetologi Helena Tauriaiselle.

Palveluaika varataan Avoinna24 ajanvarausjärjestelmästä netissä joko kauneshoitolassa tai puhelimessa tapahtuvaan tuotemyyntiin. Puhelimessa ostetut, verkkokauppaan maksetut hoitotuotteet voimme tuoda koti-ovellesi vetoituksetta Oulun kaupungin alueella sovittuna ajankohtana.  Voit myös noutaa ne itse, kun seuraavan kerran saavut BellaHelenaan.

Mikä kosmetiikka, mitkä putsarit sopivat minun kasvojeni iholle?

 

Varaa AikaVaraa Aika Soita 044-5522801
Tuoptemyynti Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu
Sothys Detox Energie Hoitolinja Kotihoitotuotteet

Kiinteyttä, Kosteutta vai Energiaa? Sothys tuotteet

Sothys hoitotuotteista löytyy jokaiselle ihotyypille ja tarpeelle oma ainutlaatuinen hoitoaine. Olipa ihosi kuiva, rasvainen jne.  

Tuotemyynnin aikana saat ohjeita ja opastuksia sinulle sopiviin hoitotuotteisiin ja kotihoitorutiineihin joko kauneushoitolassa tai puhelimessa Sothys, Dermia ja Dr.Eckstein tuotteisiin. Puhelimitse ostamasi tuotteet toimitetaan veloituksetta koti-ovellesi Oulun kaupungin alueella. Tuotteet voi myös noutaa kauneushoitoasta BellaHelenan aukioloaikoina.

Suosituimmat hoitomme

Kasvohoidot

BellaHelenassa tehdään erilaisiin tarpeisiin kohdistettuja kasvohoitoja.

Kauneushoitola BellaHelena ripsienpidennys

RIPSIPIDENNYKSET

BellaHelenassa tehdään kaupungin parhaat ripset.

Kauneushoitola BellaHelena Skinfaktor Dermia Microneedling

Mikroneulaus

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hoitavia vaikutuksia kasvojen iholle.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 11 =