fbpx

Tuotemyynti hoitolassa tai puhelimessa

TUOTEMYYNTI hoitolassa tai puhelimessa on uusi palvelu. Nyt sinulla on mahdollisuus varata henkilökohtainen 15min tai 30min palveluaika Helenalle Avoinna24 ajanvarausjärjestelmästä joko kauneshoitolassa tai puhelimessa tapahtuvaan tuotemyyntiin. Puhelimessa ostetut, verkkokauppaan maksetut hoitotuotteet tuodaan koti-ovellesi vetoituksetta Oulun kaupungin alueella sovittuna ajankohtana. 

.

Koronavirus epidemia rajoittaa jokaisen elämää. Yrityksillä on haasteita. Tilauskirjat sulavat ja liikevaihto laskee. Pitää yrittää luovia. Avasin tämän uuden palvelun, jotta voit tukea tuoteostoillasi BellaHelenan liiketoimintaa. Silta yli huonojen aikojen tarvitaan. Varaa nyt aika tuotemyyntiin, niin voin palvella sinua henkilöhtaisesti. Kalenterista löytyy nyt hyvin tilaa. Kevään Sothys tuoteuutuudet ovat Oulussa tv Helena

Varaa AikaVaraa Aika Soita 044-5522801

Kiinteyttä, Kosteutta vai Energiaa? Sothys tuotteet

Sothys hoitotuotteista löytyy jokaiselle ihotyypille ja tarpeelle oma ainutlaatuinen hoitoaine. Olipa ihosi kuiva, rasvainen jne.  

Tuotemyynnin aikana saat ohjeita ja opastuksia sinulle sopiviin hoitotuotteisiin ja kotihoitorutiineihin joko kauneushoitolassa tai puhelimessa Sothys, Dermia ja Dr.Eckstein tuotteisiin. Puhelimitse ostamasi tuotteet toimitetaan veloituksetta koti-ovellesi Oulun kaupungin alueella. Tuotteet voi myös noutaa kauneushoitoasta BellaHelenan aukioloaikoina.

Suosituimmat hoitomme

Kasvohoidot

BellaHelenassa tehdään erilaisiin tarpeisiin kohdistettuja kasvohoitoja.

RIPSIPIDENNYKSET

BellaHelenassa tehdään kaupungin parhaat ripset.

Mikroneulaus

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hoitavia vaikutuksia kasvojen iholle.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

9 + 6 =