fbpx

Ripsipidennykset

Ripsi-pidennykset

Kaipaatko Ripsipidennysten tekijää Oulussa?

Etsitkö ripsipidennyksien tekijää Oulusta? Olemme tehneet useita vuosia ripsipidennyksiä Kauneushoitola BellaHelenassa, LashLovers volyymiripsiä vuodesta 2015 alkaen sadoille asiakkaillemme. Löydät meidät Oulun kaupungintalon vierestä, aivan ydinkeskustasta.

Kauneushoitola BellaHelena ripsienpidennys

Kauniit LashLovers ripsipidennykset

Juuri nyt suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista. Saat BellaHelenasta uudet Kauniit Klassiset Ripsipidennykset tai Volyymiripset osaavista käsistä. Uudet LashLovers volyymi ripsipidennykset 128 € ja huolto 95 €.

Ripsipidennyksiä tulee huoltaa. Moni vakioasiakkaamme varaa 2-3 tulevaa huoltoaikaa valmiiksi, niin ei tarvitse sitten jännittää, että löytyykö vapaita aikoja. Oma vakkaritekijällä on myös mukava käydä. BellaHelenasta löydät osavaavat kädet – Helena K.

Volyymiripsipidennykset LashLovers Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Minkä tyylisiä ripsipidennyksiä teemme?

LashLovers ripsipidennyksiä on saatavana esimerkiksi C-tyylisenä. Kirjain kuvaa ripsipidennyksen kaarevuutta. Käytämme useita tyylejä ja niiden yhdistelmiä.  Pituuksia löytyy alkaen 8mm pituudesta aina 14mm pituuteen asti.  Saatavana on nyt myös erikoispitkiä 15mm-17mm ripsiä ja erityisen tuuheita volyymiripsiä.

Ripsipidennyksien teossa pyrimme aina huolelliseen ja luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Ripset suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikanpäällä. Kauneushoitola BellaHelenassa on tehty satoja ripsipidennyksiä. Asiakkaat ovat olleet työnjälkeen tyytyväisiä, joten he kertovat uusista ripsistä ystävilleen ja tulevat säännöllisesti rispihuoltoon.

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan.

Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.

Kauneushoitola BellaHelena ripsienpidennys

Asioita jotka huomioida ripsen pidennysten kanssa

Laatuun pitää panostaa. Jokainen ripsipidennyshoito alkaa esihaastattelulla ja taustatietojen läpikäynnillä. Pyydämme aina asiakkaita huomioimaan seuraavat asiat, jotta ripset pysyvät täydellisenä pitkään.

 • LashLovers ripset ovat synteettistä materiaalia, muotoiltu ripsien muotoa mukaileviksi
 • Ripsipidennyksien tarkoitus on tehdä ripsistä paksummat ja pidemmät
 • Ripsien pidennys ei aiheuta kipua, eikä tunnu epämukavalta
 • Ripsipidennyksien säännöllinen huolto on välttämätöntä
 • LashLovers  ripsiä ei saa kastella kahteen tuntiin niiden kiinnittämisestä
 • Älä hiero ripsiä, puhdistaessasi kasvoja vedellä, taputtele ripset kuivaksi kasvojen pesun jälkeen
 • Älä mene saunaan, uimaan tai kuumaan kylpyyn kahteen päivään ripsien kiinnittämisestä
 • Älä sauno päivittäin
 • Älä permanettaa tai käytä ripsien taivutinta LashLovers ripsille
 • Ripsien kestovärjäys tulee tehdä ennen LashLovers ripsien kiinnittämistä
 • Käytä vain vesiliukoista ripsiväriä ja levitä sitä vain ripsien kärkiin
 • Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä, äläkä poista ripsiväriä öljypohjaisilla poistoaineilla

Ripsipidennykset

BELLAHELENASTA

Varaa aikasi kätevästi netissä.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 12 =