Ihonhoidonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus

 

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin. Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto/puhdistus. Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan. Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

 

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS

 

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon! Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko. Muista, ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus.

 

B3 Tri Complex Uutuus Button Kauneushoitola BellaHelena Oulu - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

SOTHYS %CE%B2B3 TRI COMPLEX%E2%84%A2 Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Sothys βB3 TRI COMPLEX Uutuus BellaHelenassa

 

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen βP3. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:
1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN
2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

 

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TRI COMPLEX UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… Sothys Uutuus kasvohoitolinja tuli Suomeen ja Ouluun syyskuussa 2017. Aloitimme BetaB3-hoidot syyskuussa viikolla 36. Uusi hoito on ollut menestys.

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami sophora peptidit - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Kiinteyttävät Seerumit, Kiinteyttävät Voiteet

 

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia. Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. 

Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

 

SOTHYS %CE%B2B3 TRI COMPLEX%E2%84%A2 Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Innostu Kasvojen Hoidosta, Nouda Sothys Kirja BellaHelenasta

 

Sothys on julkaissut aivan upean Sothys hoitotuotteista kertovan kirjan, jossa on erityisen hyvää innostavaa tietoa kasvojen päivittäisestä hoidosta. Esite/kirja kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa BellaHelenasta ja innostua omien kasvojen hoidosta. Sothys hoitolasarjalla saat hyviä pysyviä tuloksia heti ensimmäisistä hoitokerroista alkaen. Itselleni luottamus Sothys kasvohoitoihin on syntynyt viimeisen 10 vuoden aikana, joista viimeiset 5 vuotta olen tehnyt hoitoja Kauneushoitola BellaHelenassa, joka on auktorisoitu Sothys hoitola Oulussa.

 

Sothys Hoitotuotteet Esite 2017 BellaHelena Oulu - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen – βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoishoito

 

Sothys Suomen maahantuoja Eurocosmetics järjesti elokuussa 2017 Sothys Suomen kosmetologeille tutustumis- ja koulutusmatkan Ranskaan; Sothys Paris koulutuskeskukseen ja Auriacissa sijaitsevaan Sothys tuotantolaitokseen, jonka yhteyteen on rakennettu Les Jardins Sothys -puutarha. Tutustuimme uuteen kiinteyttävään βB3 TRI COMPLEX erikoiskasvohoitoon. Koulutuksesta saimme muistoksi pätevyysdiplomit. Totesimme, että Sothys on aiva huippua! Ja onhan Sothys on kansainvälinen kauneustalo, jolla on on tieteellinen tutkimuskeskus, jonka tuloksista pääsemme osalliseksi hoitoloiden kautta.

 

Helena Tauriainen Sothys Institute Paris 2017 - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

 

Tervetuloa kiinteyttävään kasvohoitoon Kauneushoitola BellaHelenaan. Teen aina alkukartoituksen ihollesi. Olen erikoistunut kasvohoitoihin. Syksyn Sothys Pariisin matka oli kaikin puolin upea. Koulutus uuteen hoitoon oli todella hyvä. Uutuus seerumit ja voiteet ovat kaikkien aikojen parasta. Kauneusterveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yritttäjä.

 

Ihonhoidonhoito aloitetaan päivittäisellä puhdistamisella

 

Kauneushoitola BellaHelena Sothys βB3 TRI COMPLEX button - Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje