fbpx

Ajanvaraus 24/7 pilvipalveluna Tehden.com

Ajanvaraus

Tehden-ohjelmiston ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä yrityksesi työntekijöiden merkitsemät varaukset että asiakkaiden internetin tai mobiililaitteen kautta tekemät varaukset. Internet-ajanvaraus näkyy asiakkaillesi osoitteessa www.avoinna24.fi.

Kalenterin päivänäkymässä näet kaikkien yrityksen työntekijoiden vapaat ajat ja teet helposti asiakkaan toiveen mukaisen varauksen

Internet-ajanvaraus vastaanottaa ajanvarauksia silloinkin kun itse palvelet asiakasta rauhassa

Monipuolisilla asetuksilla voit säätää internet-ajanvarauksen toimimaan yrityksellesi sopivalla tavalla

Voit ohjata asiakkaat kotisivuiltasi suoraan oman yrityksesi ajanvaraukseen

Uudet asiakkaat löytävät yrityksesi Avoinna24-palvelun hakutoiminnon avulla

Ryhmäliikunta-ajanvaraukset

Liikunta-alan Tehden-paketissa sekä Ajanvarausjärjestelmä+ -paketissa on myös mahdollista tehdä ryhmävarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Asiakkaat voivat ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille myös internet-ajanvarauksella käyttäen Avoinna24-palvelua. Ryhmien kokoja voi säädellä ja varauksesta voi tehdä toistuvan määräajaksi. Jos yrityksessä on käytössä useita tiloja ryhmille, ryhmävarauspalvelun voi asettaa varaamaan myös tietyn tilan, jolloin tiloja ei vahingossa varata päällekkäin.

Alkuperäinen kirjoitus Ajanvaraus pilvipalveluna | Tehden.com.

Uudelleenjulkaisu: BellaHelena News | Markku Tauriainen

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje