fbpx

Ajanvaraus 24/7 pilvipalveluna Tehden.com

Ajanvaraus

Tehden-ohjelmiston ajanvarauskalenterissa näkyvät sekä yrityksesi työntekijöiden merkitsemät varaukset että asiakkaiden internetin tai mobiililaitteen kautta tekemät varaukset. Internet-ajanvaraus näkyy asiakkaillesi osoitteessa www.avoinna24.fi.

Kalenterin päivänäkymässä näet kaikkien yrityksen työntekijoiden vapaat ajat ja teet helposti asiakkaan toiveen mukaisen varauksen

Internet-ajanvaraus vastaanottaa ajanvarauksia silloinkin kun itse palvelet asiakasta rauhassa

Monipuolisilla asetuksilla voit säätää internet-ajanvarauksen toimimaan yrityksellesi sopivalla tavalla

Voit ohjata asiakkaat kotisivuiltasi suoraan oman yrityksesi ajanvaraukseen

Uudet asiakkaat löytävät yrityksesi Avoinna24-palvelun hakutoiminnon avulla

Ryhmäliikunta-ajanvaraukset

Liikunta-alan Tehden-paketissa sekä Ajanvarausjärjestelmä+ -paketissa on myös mahdollista tehdä ryhmävarauspalveluita, joihin voi osallistua useampi asiakas samanaikaisesti. Asiakkaat voivat ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille myös internet-ajanvarauksella käyttäen Avoinna24-palvelua. Ryhmien kokoja voi säädellä ja varauksesta voi tehdä toistuvan määräajaksi. Jos yrityksessä on käytössä useita tiloja ryhmille, ryhmävarauspalvelun voi asettaa varaamaan myös tietyn tilan, jolloin tiloja ei vahingossa varata päällekkäin.

Alkuperäinen kirjoitus Ajanvaraus pilvipalveluna | Tehden.com.

Uudelleenjulkaisu: BellaHelena News | Markku Tauriainen

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

11 + 3 =