fbpx

Ihonhoidolle Päivittäinen Puhdistus On Tärkeintä – Puhista ihoa

Ihonhoidolle päivittäinen puhdistus on tärkeintä. Kun puhdistat ihoa päivittäin, poistat kuolleet solut iholtasi ja valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto/puhdistus.

Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille.

Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan.

Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia. Tee oma yksilöllinen puhdistusrutiini.

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen - βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoishoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

 

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa.

Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!

Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko. Muista, ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus.

βB3 Tri Complex Uutuus Button Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys βB3 TRI COMPLEX Uutuus BellaHelenassa

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen βP3. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:
1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN
2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TRI COMPLEX UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… Sothys Uutuus kasvohoitolinja tuli Suomeen ja Ouluun syyskuussa 2017. Aloitimme BetaB3-hoidot syyskuussa viikolla 36. Uusi hoito on ollut menestys.Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

Kiinteyttävät Seerumit, Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia.

Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi.

Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Innostu Kasvojen Hoidosta, Nouda Sothys Kirja BellaHelenasta

Sothys on julkaissut aivan upean Sothys hoitotuotteista kertovan kirjan, jossa on erityisen hyvää innostavaa tietoa kasvojen päivittäisestä hoidosta.

Esite/kirja kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa BellaHelenasta ja innostua omien kasvojen hoidosta.

Sothys hoitolasarjalla saat hyviä pysyviä tuloksia heti ensimmäisistä hoitokerroista alkaen.

Itselleni luottamus Sothys kasvohoitoihin on syntynyt viimeisen 15 vuoden aikana, joista viimeiset 11 vuotta olen tehnyt hoitoja Kauneushoitola BellaHelenassa, joka on auktorisoitu Sothys hoitola Oulussa.

Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus Sothys Hoitotuotteet Esite Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen – βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito

Sothys Suomen maahantuoja Eurocosmetics järjesti elokuussa 2017 Sothys Suomen kosmetologeille tutustumis- ja koulutusmatkan Ranskaan; Sothys Paris koulutuskeskukseen ja Auriacissa sijaitsevaan Sothys tuotantolaitokseen, jonka yhteyteen on rakennettu Les Jardins Sothys -puutarha.

Tutustuimme uuteen kiinteyttävään βB3 TRI COMPLEX erikoiskasvohoitoon. Koulutuksesta saimme muistoksi pätevyysdiplomit.

Totesimme, että Sothys on aiva huippua!

Ja onhan Sothys on kansainvälinen kauneustalo, jolla on on tieteellinen tutkimuskeskus, jonka tuloksista pääsemme osalliseksi hoitoloiden kautta.

Rentoudu BellaHelenan kasvohoidossa

Kasvohoito on erinomainen tapa rentoutua ja hemmotella itseäsi. Se tarjoaa paitsi ihonhoidollisia etuja, myös mahdollisuuden rentoutua ja irrottautua arjen kiireistä. Tässä muutama vinkki, miten voit rentoutua kasvohoidon aikana:

 1. Valmistaudu: Varmista, että olet varannut riittävästi aikaa kasvohoitoon, jotta voit rentoutua täysin. Pukeudu mukaviin vaatteisiin ja jätä kiireiset asiat hetkeksi taaksesi.
 2. Hengitä syvään: Ennen hoidon alkua ja hoidon aikana keskity syvään hengittämiseen. Hengitä sisään rauhallisesti nenän kautta ja ulos hitaasti suun kautta. Tämä auttaa rentoutumaan ja rauhoittamaan mieltä.
 3. Rentouttava musiikki: Kosmetologi soittaa sinulle rauhoittavaa musiikkia, mutta voit myös ottaa omat kuulokkeet mukaan ja kuunnella tiettyä lempeää musiikkia, joka auttaa sinua rentoutumaan.
 4. Hieronta: Kasvohoidon aikana kosmetologi tekee kasvojen hierontaa. Nauti hieronnan rentouttavista ja stressiä lievittävistä vaikutuksista. Voit myös pyytää kosmetologia keskittymään erityisesti rentouttavaan hierontaan.
 5. Rentouttavat tuoksut: Rentoutumista voi edistää myös rentouttavilla tuoksuilla. BellaHelenassa ei yleensä käytetä rentouttavia eteerisiä öljyjä tai tuoksuja hoidon aikana, mutta myös se on mahdollista erityistoivomuksena.
 6. Rentoutumisharjoitukset: Voit myös tehdä rentoutumisharjoituksia itse hoidon aikana. Keskity kehon rentouttamiseen ja tuntuviin tuntemuksiin, esimerkiksi rentouttamalla hartiat, leuka ja otsa.

Nauti kasvohoidosta ja anna itsesi rentoutua täysin. Anna kosmetologin hoitaa ihoasi ja nauti samalla rentouttavasta ja rauhoittavasta hetkestä itsellesi.

Ihonhoidonhoito aloitetaan päivittäisellä puhdistamisella, mutta myös ihon kosteutus on tärkeää…

Ihon kosteutus on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Hyvin kosteutettu arki iho näyttää terveeltä, hehkuvalta ja nuorekkaalta.

Lisäksi kosteutettu iho on vastustuskykyisempi ulkoisille ärsykkeille ja säilyttää paremmin kosteuden ihon pintakerroksissa.

Kosteuttamisen ensimmäinen askel on puhdistaa iho huolellisesti. Puhdistuksen avulla poistetaan lika, rasva, meikki, hiki ja ylimääräinen talin tuotanto, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja estää kosteuden imeytymisen ihoon.

Valitse puhdistustuoteet, jotka sopivat omalle ihotyypillesi ja käytä sitä päivittäin aamuin illoin.

Toinen tärkeä askel kosteutuksessa on käyttää kosteuttavaa kasvovoidetta tai seerumia. Valitse tuote, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä tai luonnollisia öljyjä.

Levitä kosteuttava tuote puhtaalle iholle kevyin liikkein ja anna sen imeytyä hyvin ennen meikin levittämistä tai nukkumaanmenoa.

Lisäksi voit lisätä kosteutusta käyttämällä kosteuttavia kasvonaamioita tai kasvosuihkeita.

Kasvonaamioita voi käyttää kerran viikossa tai tarpeen mukaan, ja ne auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon.

Kasvosuihkeet puolestaan tarjoavat nopean kosteutuksen ja virkistävät ihoa päivän aikana.

Muista myös juoda riittävästi vettä, sillä hyvin kosteutettu iho alkaa sisältäpäin. Veden juominen auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja parantaa sen ulkonäköä.


Ihon kosteutus on siis tärkeä osa päivittäistä ihonhoitorutiinia. Huolellinen puhdistus ja kosteuttavien tuotteiden käyttö auttavat ylläpitämään ihon terveyttä ja kauneutta.

Ihon kuorinta on myös tärkeää osa ihonhoitoa

Ihon kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia, joka auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja paljastamaan uuden, heleän ihon pinnan. Kuorinta tekee ihosta pehmeämmän, tasaisemman ja hehkuvamman.

On olemassa erilaisia tapoja kuoria ihoa, kuten mekaaninen kuorinta ja kemiallinen kuorinta. Mekaaninen kuorinta käyttää hankaavia ainesosia tai apuvälineitä, kuten kuorintaharjoja tai -rättejä, hieroakseen hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa pois.

Kemiallinen kuorinta puolestaan käyttää erilaisia happoja tai entsyymejä, kuten AHA- tai BHA-happoja, kuorimaan ihoa kemiallisesti.

Valitse kuorintatuote, joka sopii omalle ihotyypillesi ja tarpeillesi. Herkälle iholle suositellaan yleensä hellävaraisempia kuorintatuotteita, kun taas rasvaiselle tai akneen taipuvaiselle iholle voi olla hyödyllistä käyttää syväpuhdistavaa kuorintaa.


Kuori ihoa säännöllisesti, mutta älä liian usein, jotta et ärsytä tai vahingoita ihoa. Useimmiten kerran tai kaksi kertaa viikossa riittää. Levitä kuorintatuote kostealle iholle ja hiero sitä kevyin pyörivin liikkein. Vältä herkkiä alueita, kuten silmänympärysihoa.

Huuhtele kuorintatuote huolellisesti pois lämpimällä vedellä ja viimeistele ihonhoitorutiini kosteuttavalla kasvovedellä ja kosteusvoiteella. Muista myös suojata iho auringolta käyttämällä aurinkosuojaa, sillä kuorinnan jälkeen iho voi olla herkempi auringon haitallisille vaikutuksille.

Ihon kuorinta on siis tehokas tapa parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä. Säännöllinen kuorinta auttaa ihoa uudistumaan ja säilyttämään terveen hehkun. Muista kuitenkin kuunnella omaa ihoasi ja tarvittaessa konsultoida ammattilaista, jos sinulla on erityisiä ihonhoitotarpeita tai -ongelmia.

Sileä iho kauneushoitolasta?

Käynti kosmetologilla useita kertoja vuodessa on erinomainen tapa ylläpitää ihon terveyttä ja kauneutta. Kosmetologi on ammattilainen, jolla on asiantuntemusta ja tietoa erilaisista ihonhoitomenetelmistä ja -tuotteista.


Kosmetologin tekemä kasvohoito tarjoaa syvällisemmän ja tehokkaamman hoidon kuin kotona tehtävät ihonhoitorutiinit. Kosmetologi osaa räätälöidä hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja tarpeidesi mukaan. Hän käyttää erilaisia ammattituotteita ja -tekniikoita, jotka voivat auttaa parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä.


Kosmetologin tekemä kasvohoito voi sisältää esimerkiksi puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja kosteutuksen. Hoidon aikana kosmetologi voi myös antaa sinulle neuvoja ja suosituksia ihonhoitorutiinisi parantamiseksi ja ylläpitämiseksi kotona.


Suosittelemme varaamaan ajan kosmetologille säännöllisesti, esimerkiksi neljä kertaa vuodessa tai oman tarpeesi mukaan. Näin voit pitää huolta ihon terveydestä ja hyvinvoinnista ympäri vuoden. Kosmetologin tekemät hoidot voivat auttaa sinua saavuttamaan ja ylläpitämään kauniin ja terveen ihon.


Muista myös jatkaa hyvää ihonhoitorutiinia kotona käyntien välillä. Puhdista iho päivittäin, kosteuta sitä ja suojaa auringolta. Käytä laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka sopivat omalle ihotyypillesi.


Kosmetologilla käynti useita kertoja vuodessa on siis erinomainen tapa hemmotella itseäsi ja pitää huolta ihon terveydestä. Ammattilaisen tekemä kasvohoito voi auttaa sinua saavuttamaan ja ylläpitämään kauniin ja säteilevän ihon.

Kauneushoitola BellaHelenassa on ylläpidetty kauneutta 11 vuotta

Kauneushoitola BellaHelena Oulu tarjoaa laadukkaita kauneudenhoitopalveluita Oulun alueella.

Hoitolassa voit nauttia monipuolisesta valikoimasta erilaisia hoitoja ja palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin kauneudenhoitotarpeisiin.

BellaHelenan palveluihin kuuluvat muun muassa kasvohoidot, hieronnat, vartalohoidot, manikyyrit ja pedikyyrit.

Hoitolassa käytetään korkealaatuisia tuotteita ja ammattitaitoiset kosmetologit huolehtivat siitä, että saat parhaan mahdollisen hoidon ja palvelun.

Kasvohoidot tarjoavat tehokkaan tavan hoitaa ja hemmotella ihoa. Hoitolassa käytetään erilaisia hoitotekniikoita ja tuotteita, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Hieronnat puolestaan tarjoavat rentouttavan ja stressiä lievittävän kokemuksen, joka auttaa sinua rentoutumaan ja palautumaan arjen kiireistä. Hoitolassa on myös hoitotuotteiden kauppa, josta lyödät itsellesi sopivat voiteet ja puhdistustuotteet.

Vartalohoidot auttavat hoitamaan ja kiinteyttämään kehoa. Hoitolassa käytetään erilaisia hoitotekniikoita ja tuotteita, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa, vähentämään selluliittia ja parantamaan verenkiertoa.

Manikyyrit ja pedikyyrit tarjoavat hoitoa ja kaunistusta käsi- ja jalkahoitojen muodossa. Hoitolassa saat ammattitaitoisen käsittelyn, joka sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkaamisen sekä rentouttavan hieronnan.


Kauneushoitola BellaHelena Oulu on oikea paikka rentoutumiseen ja kauneudenhoitoon. Ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukkaat palvelut takaavat sinulle miellyttävän ja tehokkaan hoitokokemuksen. Varaa aika hoitoon ja anna itsellesi ansaitsemaasi hemmottelua ja kauneudenhoitoa.

Kuinka varaan hoitoajan?

Voit varata hoitoaikoja Kauneushoitola BellaHelenan palveluihin helposti BellaHelenan verkkosivustonsa kautta. Siirry osoitteeseen https://bellahelena.fi/ajanvaraus/ ja seuraa näitä helppoja ohjeita:

Kirjaudu käyttäjäksi ja kirjaudu sisään (ohjeet löytyy sivulta)

 1. Valitse haluamasi palveluvalikosta, esimerkiksi kasvohoito, hieronta tai manikyyri.

 2. Valitse haluamasi hoitaja, jos haluat varata tietyn henkilön palvelun.

 3. Valitse sopiva päivämäärä ja aika, jolloin haluat varata ajan.

 4. Vahvista yhteystietosi, kuten nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 5. Voit myös lisätä mahdolliset erityistoiveet tai kommentit varaukseen.

 6. Vahvista varaus painamalla “Varaa Aika” -painiketta.

Saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostitse, ja tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Kauneushoitola BellaHelenan suoraan puhelimitse tai sähköpostitse.

Nyt voit helposti varata ajan haluamaasi hoitoon ja nauttia laadukkaista kauneudenhoitopalveluista Oulussa, Kauneushoitola BellaHelenassa.

VARAA AIKA NYT osoitteessa https://bellahelena.fi/ajanavaraus/

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Helenan terveiset

Tervetuloa kiinteyttävään kasvohoitoon. Teen aina alkukartoituksen kasvojesi iholle. Olen osallistunut Ranskassa Sothys koulutuksiin ja vieraillut Sothys tehtaalla Aurelissa ja Pariisin kauneushoitolassa.  Sothys TriComplex erikoiskasvohoitoon sain juuri Ranskassa. Vakuutuin siitä, että uutuus seerumit ja voiteet ovat kaikkien aikojen parasta.

Kauneusterveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yritttäjä.

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 8 =