fbpx

BellaHelenan Lahjakortit Verkkokaupasta

Kauneushoitolan lahjakortti on hyvä lahjaidea

Lahjakortteja voi nykyään ostaa myös sähköpostitoimituksena. Postitamme lahjakortit aina ostopäivänä. Posti tyhjentää postilaatikot kello 17:00, joten ennen sitä niin samana päivänä.

Lahjakortit 100€ Lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan VerkkkoKauppa Gift Voucher 100€ with woman product photo

Lahjakortti 100€

Sadan (100€) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Lahjakortit 150€ Lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan Verkkokauppa Gift Voucher 150€ with woman product photo

Lahjakortti 150€

Sadanviidenkymmenen (150) euron (€) lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Lahjakortit Lahjakortti 80€ Kauneushoitola BellaHelena Kauppa Gift Voucher with woman product photo 2023

Lahjakortti 80€

Kahdeksankymmenen (80) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. 

Lahjakortti TriComplex Erikoiskasvohoitoon Kauneushoitola BellaHelena Sothys Lahjakortit 2023

Sothys TriComplex Erikoiskasvohoidon Lahjakortti Tarjous 120€

Sadankahdenkymmenen (120) euron (€) lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. 120€ saldoa kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Lahjakortit LAHJAKORTTI 85€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu verkkokauppa

Lahjakortti 85€ Täydelliseen Jalkahoitoon

Kahdeksankymmenenviiden (85€) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Ylläpidämme kauneutta Kauneushoitola BellaHelena Google Merchant Lahjakortti 150€

Lahjakortti 150€

Sadanviidenkymmenen (150) euron (€) lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Ylläpidämme kauneutta Kauneushoitola BellaHelena Google Merchant Lahjakortti 150€

Lahjakortti 100€

Sadan (100) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. 

BellaHelenan Lahjakortit Verkkokaupasta

Kauneus hoitolan lahjakortti on hyvä lahjaidea

Lahjakortteja voi nykyään ostaa myös sähköpostitoimituksena. Postitamme lahjakortit aina ostopäivänä. Posti tyhjentää postilaatikot kello 17:00, joten ennen sitä niin samana päivänä.

Kauneushoitola BellaHelenana lahjakortti on aina hyvä lahjaidea

Lahjakortin voi helposti ostaa verkkokaupastamme joko rahasummalle kahdeksankymmentä euroa, sata euroa tai sataviisikymmentä euroa (80€, 100€, 150€) tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi kasvohoitoon tai jalkahoitoon.

Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Ihanaa omaa aikaa hoidossa.

BellaHelenan Holvi Verkkokaupasta ostetut lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingistä jne. ostetut lahjakortit voidaan lähettää suoraan Oulun osoitteeseen, kunhan kerrot sen meille… Verkkokaupassa on myös valmis osoiteruutu terveisille.

Lahjakortit Kauneushoitola BellaHelena Oulu 100€

Lahjakortit Verkkokaupasta

Voit ostaa BellaHelenan lahjakortteja netin yli tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Lahjakortit ovat voimassa neljä kuukautta (4kk) ostopäivästä lukien.

Holvi verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan kirjepostina yleensä heti samana päivänä.

Lahjakorttiostoksilla voi käydä myös kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Sisustusliike Britan yläkerrassa. Käynti sisäpihalta (portaat toiseen kerrokseen). Omat ilmaiset parkkipaikat (kolme kappaletta) ylätasanteella heti vasemmalla helpottavat asiointia. 

Lahjakortilla Sothys Detox Energie Kasvohoitoon?

Energisoiva ja saasteilta suojaava SOTHYS DETOX ENERGIE –hoitolinja BellaHelenan uusi erikoiskasvohoito

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie -hoitolinjan taustalla on lähes viiden vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

Nauti-ylellisyydesta-kasvohoitosi-aikana-etusivulle-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-1

*orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdistava detox vaikutus.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 2 =