fbpx

TOIVOKAA LAHJAKORTTEJA

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN LAHJAKORTTI ON HYVÄ LAHJAIDEA
Siirry Kauppaan
LAHJAKORTTI

on todella helppo ostaa uudesta Holvi verkkokaupasta BellaHelenaan.

Rahasummalle tai hoidolle? Valitse rahasumma tai toivottu hoito. Sitten maksat ostoksesi verkkokaupassa josta saamme heti tiedon ja postitamme lahjakortin lahjan saajalle vielä samana päivänä (Oulussa klo 18:00 asti)

Lahjakortin voi myös ostaa tai/ja noutaa kauneushoitolasta sovittuna ajankohtana. TARVITTAESSA LUE INFO

100€ LAHJAKORTTI

on voimassa 4kk ostopäivästä ja käy maksuvälineenä kassalla 100 eurosta. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

150€ LAHJAKORTTI

on voimassa 4kk ostopäivästä ja käy maksuvälineenä kassalla 150 eurosta. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

TÄYDELLINEN JALKAHOITO

Täydellisen jalkahoidon lahjakortti. Voimassa 4kk ostopäivästä lukien. Käy maksuvälineenä hoitoon kassalla. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

UUTUUS KASVOHOITO

Lahjakortti Dermia Solution uutuus kasvohoitoon. Voimassa 4kk ostopäivästä lukien. Käy maksuvälineenä hoitoon kassalla. Klikkaa ostsikkoa, niin pääset ostoksille!

KIRJEENÄ LAHJANSAAJALLE
Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortteja voi ostaa netin yli tietokooneella ja mobiililaitteilla. Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä. Lahjakortit postitetaan 1lk. kirjepostina viipymättä toivottuun osoitteeseen.

Ostoksilla voi myös käydä kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Sisustusliike Britan yläkerrassa. Omat ilmaiset parkkipaikat ylätasanteella heti vasemmalla (käynti sisäpihalta).

PIKATOIMITUS

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakorttteja

voi ostaa myös pikatoimituksena. Voimme viedä lahjakortin toivottuun osoitteeseen Oulun keskustan alueelle samana päivänä. Soitto kauneushoitolaan ennen lahjakortin ostoa verkkokaupasta, niin voidaan sopia myös pikatoimituksesta.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This