\"fbpx\"

Lahjakortit Verkkokaupasta

Lahjakortit Verkkokaupasta

Osta Lahjakortti

BELLAHELENAAN

Voit helposti ja turvallisesti ostaa netissä lahjakortin Kauneushoitola BellaHelenaan. Toimitamme lahjakortit kirjepostina lahjansaajalle tai sähköpostitse pyydettäessä.

Jos et halua kirjepostitusta, merkitse postitusosoitteeksi noudetaan kauneushoitolasta tai pyydän lahjakortit kaksoiskappaletta sähköpostiini. Tilauksesi käsitellään samana päivänä ja valmis toivotulle henkilölle nimetty lahjakortti odottaa saapujaa/noutajaa kauneushoitolan kassalla ja kaksoiskappale on lähetetty sähköpostiisi. (ostaja voi myös itse olla lahjansaaja esimerkiksi alennuslahjakorteissa).

Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset suoraan BellaHelenan verkkokauppaan

Lahjakortti 80€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Lahjakortti 80€

Kahdeksankymmenen (80) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla. 

Muista Äitiä Lahjakortilla Lahjakortti 100€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Lahjakortti 100€

Sadan (100€) euron (€) arvoinen lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Lahjakortti 150€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Lahjakortti 150€

Sadanviidenkymmenen (150) euron (€) lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan. Voidaan käyttää maksuna kauneudenhoitopalveluihin ja/tai -tuotteisiin. Käy lahjansaajan maksuvälineenä kassalla.

Klikkaa lahjakorttikuvia

 Klikkaamalla lahjakorttikuvia pääset suoraan BellaHelenan Holvi Verkkokauppaan 

Lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  

Kauneushoitola BellaHelenana lahjakortti on aina hyvä lahjaidea

Lahjakortin voi helposti ostaa verkkokaupastamme joko rahasummalle (80€, 100€, 150€) tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi kasvo- tai jalkahoitoon.

Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Ihanaa omaa aikaa hoidossa.

BellaHelenan Holvi Verkkokaupasta ostetut lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingistä jne. ostetut lahjakortit voidaan lähettää suoraan Oulun osoitteeseen, kunhan kerrot sen meille… Verkkokaupassa on myös valmis osoiteruutu terveisille.

Lahjakortit Verkkokaupasta

Voit ostaa BellaHelenan lahjakortteja netin yli tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Lahjakortit ovat voimassa 4kk ostopäivästä lukien.

Holvi verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan kirjepostina yleensä heti samana päivänä.

Lahjakorttiostoksilla voi käydä myös kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Sisustusliike Britan yläkerrassa. Käynti sisäpihalta (portaat 2. kerrokseen).

Omat ilmaiset parkkipaikat ylätasanteella heti vasemmalla helpottavat asiointia. 

Lahjakortilla Sothys Detox Energie Kasvohoitoon?

Energisoiva ja saasteilta suojaava SOTHYS DETOX ENERGIE –hoitolinja BellaHelenan uusin erikoiskasvohoito

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie -hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

*orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdistava detox vaikutus.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 1 =