fbpx

Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Kauneushoitola BellaHelena vastaa.

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Klassiset yksikuitukuva 750x500

Oikein Liimatut Kuidut Pysyvät Kiinni Ripsissä

Oikein asennetut ja liimatut ripisikuidut pysyvät kiinni ripsissä. Kiinnipysymiseen vaikuttavia asioita ovat kiinnitys, tekniikka, olosuhteet (huoneen ilman kosteusaste), kuidut ja liima sekä omien ripsien puhtaus. Meikit tulee olla huolellisesti poistettuna vähintään 2h ennen ripsiin saapumista.

Lue kaikki tärkeät vinkit tästä blogikirjoituksesta niin säästät selvää rahaa. BellaHelenassa volyymiripsien huoltoväli on neljä (4) viikkoa.  

Tässä Muutama Ripsipidennystarina

“Minulle laitettiin aivan ihanat ripsipidennykset. Olin tosi tyytyväinen lopputukseen. Ulkomaanmatka mielessäni menin illalla solariumiin. Pukeuduin ja katsoin peiliin. Ei jumankauta, kaikki ripset tippuu lattialle ja lavuaariin. Tais liimat lämmetä solariumissa. Kyllä harmitti ja kyllähän minun olisi pitänyt muistaa…”

“Kävin huollattamassa ripsipidennykset tänään kauneushoitolassa. Menin iltapäivällä kuntosalille. Oloni oli todella Fressi. Kotiin palattuani laitoin saunan päälle. Juuri, kun aloin ihanasti rentoutua salitreeneistä selällään saunanlauteilla… niin totesin ääneen. Taas minä olen täällä! Juuri siellä missä minun ei missään nimessä pidä olla. Ripsipidennykset tippuivat ennen aamua.”

“Varasin ajan ripsipidennyksiin ja tällä kertaa päätin, että en kastele vasta liimattuja ripsiä takuuvarmasti. Ei saunaa, ei mitään. Odotan, että liimaukset ehtivät tarttua oikein kunnolla. Keskityin asiaan kokonaiset kaksi päivää ja nyt ripsipidennykset ovat nyt pysyneet 4 viikkoa. Yksikään ripsipidennys ei ole irronnut.”

000-klassiset-ripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-tuuheammaksi-yksi-kuitu-kerrallaan-750x500

Klassisia ripsikuituja (yksi kuitu per oma ripsi) liimataan omiin ripsiin yksitellen ja ne pysyvät heti paikoillaan. Lopullinen pysyvyys syntyy 48h, kun liima kovettuu ja muodostaa kiinteän sauman kuituun/ripseen.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook Video 2017 LashLovers Volyymiripsipidennykset

 Volyymiripsikuituja (yksi useampi haarainen kuitu per oma ripsi) liimataan omiin ripsiin yksitellen ja ne pysyvät heti paikoillaan. Lopullinen pysyvyys syntyy 48h, kun liima kovettuu ja muodostaa kiinteän sauman kuituun/ripseen.

Miksi Ripset Tippuu?

TÄRKEÄ VINKKI – Poista meikit ja puhdista ripset huolellisesti viimeistään 2h ennen ripsipidennyshoitoon saapumista. Ripsien tulee olla ehdottaman kuivat ja puhtaat, kun ripsiin aletaan kiinnittämään ripsipidennyksiä (kuituja) ripsiliimalla.

Kokemuksemme mukaan yksi suurin syy siihen, että ripset alkavat nopeasti tippua on se, että ripsiä ei ole puhdistettu tai/ja ne on puhdistettu liian myöhään. Toinen ripsien tippumista aiheuttava tekijä on ripsiliima, sen kuivumisaika. Ripsipidennyksessä käyvä asiakas saattaa helposti unohtaa, että vaikka pidennykset pysyvät hyvin paikoillaan heti kauneushoitolasta poistuessa, liima kuivaa lopulliseen kovuuteen vasta kahden vuorokauden päästä (48h).

Jos haluat, että ripsipidennykset pysyvät tiukasti kiinni omissa ripsissäsi, sinun kannatta kiinnittää erityistä huomiota ripsien kuivuuteen ja puhtauteen hoitoon tullessa ja olla normaalia varovaisempi ja odottaa ensimmäiset 48 tuntia, että ripsiliimat ovat varmasti kuivuneet ja kovettuneet.

Erityisesti tulee välttää vettä, saunaa, kosteutta ja höyryä. Ehkä myös liiallista koskettelua ja hankaustakin. Niin, tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Jos ja kun toimit oikein, BellaHelenassa huolellisesti käsityönä liimatut ripsipidennykset pysyvät paikoillaan takuuvarmasti pitkään.

LashLovers Volyymit Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Facebook Video 2017Ripsien tulee olla kuivat, joten pese meikit pois ajoissa, viimesitään 2h ennen hoitolaan saapumista.

Mitä Jos Ripset Tippuu?

On täysin mahdollista, että ripsipidennykset alkavat tippua kuin sulkakato. Mitä tällöin voi tehdä? Kannattaa ottaa heti yhteyttä tekijään. Ripsien tippumiseen on yleensä olemassa jokin looginen syy, joka selviää, kun asiaa selvitetään.

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kaikki ripsipidennykset niin kutsutusti virhetakuutyönä eli jos ripsipidennykset jostain syystä on kiinnitetty virheellisesti, ne korjataan veloituksetta. Olipa tilanne mikä tahansa, ripsethän pitää saada heti kuntoon. Jäljellä olevat ripsipidennykset voidaan tilanteesta riippuen joko huoltaa tai poistaa kokonaan jäljellä olevat harottavat pidennykset.

Jos ripsipidennyksien tippuminen johtuu omasta syystä, tällöin hukkaan tehty työ jää luonnollisesti asiakkaan omaksi kuluksi ja harmiksikin. Mutta otamme aina pulmatilanteeseen joutuneen asiakkaamme sisään mahdollisimman nopeasti ilman jonotusta. Joustamme omissa työajoissamme ja ripsien pikahuolto tehdään heti samana päivänä jos mahdollista.

001-klassiset-ripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-nayttaa-upealta-750x500-classics-button

Miten Ripsipidennyksiä Hoidetaan?

MITEN PIDENNETTUJÄ RIPSIÄ HOIDETAAN? – Klassisiin ja volyymiripsiin pätee samat hoito-ohjeet:

  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen jälkeen (tämä koskee myös huoltokertoja). Saunomista ja hikoilua tulee välttää, eli raskasta urheilua ei suositella ensimmäiseen vuorokauteen. Ripsiliimojen täytyy saada kuivua ja kiinnittyä kunnolla
  • Ripsienpidennyksien kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti (tiedosta normaalista poikkeava kutina)
  • Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, käytettäväksi suositellaan ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • Ripsipidennyksiä tulee harjata päivittäin ripsiharjalla, joka annetaan asiakkaalle mukaan hoitolasta
  • LUE LISÄÄ aikaisemmasta blogikirjoituksesta Asiaa Ripsipidennyksistä

002-bellahelena-kaleva-nappaa-fi-mainos-2016-lashlovers-volyymiripset

Vika On Tekijässä, Olenko Aivan Varma Asiasta?

Onko mahdollista, että kun samana päivänä käy kaksi asiakasta samalla ripsiteknikolla ja molemmille asiakkaille tehdään samanlaiset klassiset ripsipidennykset samalla ripsiliimalla, niin lopputulos on kuitenkin eri?

Ensimmäinen asiakas soittaa kahden päivän päästä, että minulle ei ole ikinä käynyt näin. Olen käynyt useissa paikoissa ripsipidennyksissä ja nyt nämä ripset tippuivat heti saman tien. Ripsihuolto aloitetaan seuraavana päivänä. 

Toinen asiakas on taas erittäin tyytyväinen ja saapuu ripsihuoltoon vasta 5 viikon päästä. Uutta aikaa varatessa toteaa, että ripset ovat pysyneet todella hyvin, että otan huollon vasta 5 viikon päähän. Ensimmäiselle asiakkaalle on aika todennäköisesti turha sanoa, että vika ei ole tekijässä ja, että kauneushoitola BellaHelenassa on tehty ripsipidennyksiä 4 vuotta hyvin tuloksin. Ripsipidennykset pysyvät ripsissä.

Aika useasti, lähtökohtaisesti vika katsotaan aina olevan tekijässä, vaikka kiinnitämme erityistä huomiota ripsikuituihin, liimoihin, tekniikkaan ja lisäkoulutamme ripsikoulutuksen saaneita kosmetologejamme jatkuvasti. Seuraamalla alaa päivittäin ammattilaisen silmin kerrytämme omaa kokemustamme.

Tiedämme kokemuksesta, että ripsipidennykset pysyvät paikoillaan. On toki mahdollista, että jokus tulee se virhekin, vaikka lähtökohtaisesti yritämme välttää virheitä. Virheiden ilmaantuessa tärkeintä on selvittää asian syy, korjata se ja mennä eteenpäin. Ei se, että jää mutisemaan. Virheistä voi myös oppia.

Kiinnita Erityistä Huomiota Ripsiin 48h

TÄMÄ KANNATTAA LUKEA! Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut pysyvät kyllä heti paikoillaan liimauksen jälkeen, mutta ripsiliima ei ole vielä täysin kuivanut, eikä ripsipidennykset ole vielä 100% tiukasti kiinni omissa ripsissä.

Tämä tulisi syvällisesti ymmärtää ja muistaa. Alussa kirjoitetut solarium- ja saunakertomukset ovat todellisia. Saatat helposti arjen kiireissä unohtaa annetut ohjeet, etkä enää illalla enää muista kiinnittää erityistä huomiota ripsipidennyksiin, etkä kauneushoitolassa annettuihin oito-ohjeisiin.

Kaikki asiakkaat, jotka vähentävät normaalit askareensa minimiin, välttävät liikkumista ulkona ensimmäisen 48 tunnin aikana, hyötyvät eniten. Ripsiliimaukset kuivuvat parhaiten huoneenlämmössä. Kannattaa muistaa, että jos ja kun ihmisen keho on levossa, sen lämpötila pysyy alhaisena ja tasaisena, eikä hikoilua tapahdu. Kehosta ei tällöin vapaudu höyryjä. Liikkuminen kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Ripsiliimojen kuivumiseen ja kovuuteen vaikuttaa se mitä teet ensimmäisen 48 tunnin aikana, siis siihen miten omiin ripsiin liimatut ripsipidennykset pysyvät kiinni. Hyvin liimautuneet ripsipidennykset eivät tipu eivätkä irtoa.

Pese Meikit Pois Ajoissa 2h Ennen Hoitolaan Saapumista

TÄMÄKIN KANNATTAA LUKEA! Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut eivät pysy ripsissä, jos olet pessyt meikit pois esimerkiksi työpaikalla juuri ennen kauneushoitolaan saapumista. Ripsien tulee olla kuivat, joten pese meikit pois ajoissa, viimesitään 2h ennen hoitolaan saapumista. 

Emme voi antaa takuuta siitä, että ripsipidennykset pysyvät, jos ripset eivät ole puhtaat ja kuivat hoitoon saapuessa. Ripsipidennyksien kiinnittämiseen käytetään paljon aikaa ja se on tarkkaa käsityötä. Haluamme, että olet tyytyväinen asiakas ja, että ripsipidennykset pysyvät mahdollisimman kauan paikoillaan hyvän näköisinä. Säästät myös selvää rahaa, kun ripsihuoltojen tarve vähenee. Ripsipidennyksiä tulee huoltaa kotona ja aika ajoin kauneushoitolassa.

Miksi Volyymiripset Ovat Suositumpia?

Voluumiripsipidennykset tehdää kuiduista, joiden päässä on useita ohuita ripsikuituja. Klassiset ripsipidennykset tehdään liimaamalla yksi ohut kuitu oman ripsen jatkeeksi. Kun klassisissa ripsipidennyksissä yksi kuitu irtoaa, sen huomaa selvästi. Syntyy välitön huoltotarve.

Jos Volyymiripsipidennyksien yksi volyymikuitu irtoaa, sen puuttumista ei kovin helposti huomaa. Viereisiin ripsiin on liimattu volyymikuituja, joissa on useita haaroja. Nämä paikkaavat irronneen kuidun paikan. Tämä on yksi syy miksi yhä useampi käyttää volyymiripsipidennyksiä.

Volyymikuituja on nykyään myös  monen pituisia eri kaarevuuksilla, joten niistä voidaan rakentaa yhä luonnollisemman näköisiä pidennyksiä. Volyymikuidut ovat myös äärimmäisen kevyitä ja näin ollen silmillä lähes huomaamattomat kantajalleen. Voit kysyä lisää ripsipidennyksistä Emma Kaasalaiselta, joka on monen asiakkaamme pitkäaikainen ripsien tekijä. Hän on se parhaista paras. 

BellaHelenan Ripsiteknikko Emma Kaasalainen

Kosmetologi, ripsiteknikko Emma Kaasalainen LashLovers pidennykset (Volyymit ja Klassiset) 

BellaHelenassa Ripsipidennykset Onnistuvat

BellaHelenassa olet osaavissa käsissä. Pystymme tekemään sinulle toiveidesi mukaiset upeat ripsipidennykset. Jokaisen asiakkaat ripset suunnitellaan yksilöllisesti ja työ tehdään osaavilla käsillä. BellaHelenassa tehdyt ripsipidennykset pysyvät ripsissä kiinni. 

Olemme saaneet satoja ihania palautteita onnistuneista ripsistä, joten voimme yrityksenä luottaa, että asiat onnistuvat. Miksi myisimme palvelua, jos emme osaa sitä toimittaa? Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Tervetuloa ripsipidennyksiin!

Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein?

Oikein tehdyt ripsipidennykset pysyvät ripsissä. Jos ripsipidennykset tippuvat, kannattaa ottaa yhteyttä BellaHelenaan. Huollamme myös muiden tekemiä/ aloittamia pidennyksiä. Upeat hyvät ripsipidennykset, soita 044-5522802 Avoinna ma-pe 09-18 la 09-17 Huom! Peruutuspaikkoja syntyy aina silloin tällöin, joten kannattaa katsoa vapaita aikoja netissä. Ja kun pääset Emman ripsipidenyksiin, niin kannattaa varaa ainakin kaksi seuraavaa huoltoaikaa itsellesi Emman kalenteriin.

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje