fbpx

Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Kauneushoitola BellaHelena Vastaa

Tippuuko ripsipidennykset? Onko ripisipidennykset tehty oikein? Miksi ripsipidennykset tippuu viikossa? Miksi ripsipidennykset ei pysy?

Faktaa ripsipidennyksistä: Ensimmäiseksi tutustu Kauneushoitola BellaHelenan huippuluokan volyymiripsiin – ripsipidennyksiin, joissa yhdistyy taidokas ammattitaito, yksilöllinen suunnittelu ja laadukkaat materiaalit.

Tippuuko Ripset Onko ripsipidennykset Tehty Oikein Sothys Kauneushoitola BellaHelena Oulu vastaa lue säästät rahaa 2023

Tippuuko ripsipidennykset? Oikein Liimatut Ripsikuidut Pysyvät Kiinni Omissa Ripsissä

Miksi ripsipidennykset tippuu viikossa? Miksi ripsipidennykset ei pysy? Oikein liimatut ja asennetut ripisikuidut pysyvät kiinni ripsissä neljä viikkoa, mikä on ripsipidennyksien normaali huoltoväli. Toki ripsipidennyksiä tippuu/ irtoaa heti ensimmäisistä päivistä alkaen, mutta jos pidennykset on tehty ja liimattu oikein volyymi ripsipidennyksillä selviää 3-4 viikkoa oikein hyvin. Yhdessä volyymikuidussa on useita haaroja, joten jos yksi kuitu irtoaa, niin riittä, että harjaat viuhkan uusiksi ja pidennykset on kunnossa.

Näillä tiedoilla säätät rahaa – kiinnipysymiseen vaikuttavia asioita ovat kiinnitys, tekniikka, olosuhteet (esimerkiksi huoneen ilman kosteusaste), käytettävät kuidut niiden laatu ja materiaali, ripsiliima ja erityisesti omien ripsien puhtaus.

Aivan ensimmäiseksi tiedoksi: Ripsiliima tarttuu ainoastaan puhtaisiin kuiviin ripsiin.

Toiseksi, on erittäin tärkeää, että kaikki meikit on puhdistettu huolellisesti vähintään kaksi tuntia ennen ripsipidennyksiin saapumista. Yhteenvetona – tässä asiassa ei voi tehdä kompromisseja.

Kokemuksemme mukaan yksi suurin syy siihen, että liimatut ripsikuidut alkavat nopeasti tippua kokonaisena “sulkakatona” on se, että omia ripsiä ei oltu puhdistettu tai, että ne puhdistettiin liian myöhään juuri ennen pidennyksiin tuloa.

Toinen ripsien tippumista aiheuttava tekijä on liima

Toinen ripsien tippumista aiheuttava tekijä on ripsipidennyksiin käytetty liima, sen kuivumisaika. Ripsiliiman kovettumisaika on kaksi vuorokautta.

Ripsipidennyksiin käytettävä liima on tärkeässä roolissa. BellaHelenan ammattilainen huolehtii siitä, että työssä käytetään parhaita mahdollisia liimoja ja, että ne ovat riittävän korkealaatusia. 

Ripsipidennyksiin käytettävän liiman tulee kuivua kauttaaltaan kokonaan, jotta se pitää ja kestää pidempään. Jos allergisia reaktiota esiintyy, voidaan käyttää “no panic” -liimaa.

Ripsipidennyksien kotihoito on tärkeää.

Kolmanneksi asianmukainen ripsipidennyksien kotihoito on myös tärkeää. Tämä tarkoittaa öljypohjaisten tuotteiden välttämistä, ripsiviuhkojen harjaamista ja niiden pitämistä puhtaina ja kuivina.

Annettuja ohjeita tulee noudattaa, jotta ripsipidennykset kestävät ja näyttävät upeilta joka päivä.

Varaa huoltoika neljän viikon päähän jo kauneushoitolassa

Suosittelemme varaamaan huoltoajan neljän (4) viikon päähän jo ennen kauneushoitolasta poistumista. Ripsipidennykset pysyvät riittävän kauniina noin neljä (4) viikkoa, niitä pitää huoltaa. Ripsikuituja irtoaa aina muutama, siitä ei voi välttyä. Tästä syystä 90% asiakkaistamme käyttää volyymi pidennyksiä, joissa on useampia haaroja.

Ripsipidennys huollossa ripsikuidut käydään huolellisesti läpi; tarkistetaan ja huolletaan.

Huoltokäyntien aikana saat uudet kuidut vaurioituneiden ja tippuneiden tilalle. BellaHelenan oma ripsiteknikkosi antaa vinkkejä ja opastusta. Jokaisen ripset ja niihin liimatut ripsipidennykset ovat yksilölliset, myös pitäjän tottumukset ja tavat.

Aivan ensimmäiseksi haluamme varmistaa, että ripsipidennyksesi ovat aina ensiluokkaisenssa kunnossa ja, että olet kaunis hoitolasta poistuessa. BellaHelenassa tehdään niin kutsuttaja pikahuoltoja äärimmäisen harvoin, perushuolto riittää.

  Tippuuko ripset? Onko ripsipidennykset tehty oikein? Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers volyymiripsipidennykset Category Photo woman 2023

  Lue nämä vinkit, niin säästät rahaa!

  Lue kaikki tärkeät vinkit tästä kirjoituksesta niin säästät selvää rahaa.

  • mitä tarkoittaa kuivilla puhtailla ripsillä hoitolaan?
  • milloin ripsiliima varmasti pitää? lopullinen kuivuminen saavutetaan 48h päästä
  • saako saunoa? älä kastele vastaliimattuja kuituja
  • miten ripsipidennyksiä hoidetaan?
  • milloin ripsipidennys huoltoon? 
  • ripsipidennys huolto Oulussa?
  • volyymiripset c vai d kaarevuus?

  Ripsipidennystarinoita 🙂

  Löydän itseni solariumista…

  Minulle laitettiin aivan ihanat ripsipidennykset. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ulkomaanmatka mielessäni menin illalla solariumiin. Solariumin jälkeen pukeuduin ja katsoin peiliin. Ei jumankauta, kaikki ripset tippuu lattialle ja lavuaariin. Taisi liimat lämmetä solariumissa. Kyllä harmitti ja kyllähän minun olisi pitänyt muistaa…

  Taas olen saunassa!

  Kävin huollattamassa ripsipidennykset tänään kauneushoitolassa. Iltapäivällä menin kuntosalille. Oloni oli todella Fressi. Kotiin palattuani laitoin saunan päälle. Juuri, kun aloin ihanasti rentoutua salitreeneistä selällään saunanlauteilla… niin totesin ääneen. Ei taas minä olen täällä! Juuri siellä missä minun ei missään nimessä pidä olla. Ripsipidennykset tippuivat ennen aamua.

  Odotin 48h

  Varasin ripsien pidennys ajan ja tällä kertaa päätin, että en kastele vasta liimattuja ripsiä takuuvarmasti. Ei saunaa, ei mitään. Odotan, että liimaukset ehtivät tarttua oikein kunnolla. Keskityin asiaan kokonaiset kaksi päivää ja nyt ripsipidennykset ovat nyt pysyneet 4 viikkoa. Yksikään ripsipidennys ei ole irronnut.

  Klassiset

  Klassiset ripsipidennykset: ripsikuituja liimataan omiin ripsiin yksitellen (yksi kuitu per oma ripsi). Pidennykset pysyvät heti paikoillaan, mutta lopullinen pysyvyys syntyy 48 tunnin aikana, kun liima kovettuu ja muodostaa kiinteän sauman kuidun ja oman ripsen välille.

  Volyymit

  Volyymi ripsipidennykset (yksi useampi haarainen kuitu per oma ripsi) monihaarainen kuitu liimataan omaan ripseen yksitellen. 

  Odota kaksi päivää…

  Kaikki ripsipidennykset pysyvät heti paikoillaan. Lopullinen pysyvyys syntyy 48 tunnin aikana, kun liima kovettuu ja muodostaa kiinteän sauman kuidun ja oman ripsen välillä.

  Tippuuko ripsipidennykset? Miksi?

  NYT TODELLA TÄRKEÄ VINKKI – poista meikit ja puhdista ripset huolellisesti ajoissa, viimeistään 2h ennen ripsien pidennyshoitoon saapumista.

  Ensimmäiseksi, säästät rahaa, kun pidenykset pysyvät pidempään kiinni. Toiseksi kannattaa myös harkita volyymi- tai hybridiripsiä.

  Kolmannenneksi ripsien tulee olla ehdottaman kuivat ja puhtaat, kun ripsiin aletaan kiinnittämään ripsipidennyksiä (kuituja) ripsiliimalla.

  Voiko ripsipidennykset tippua viikossa? Kokemuksemme mukaan yksi suurin syy siihen, että liimatut ripsikuidut alkavat nopeasti tippua on se, että omia ripsiä ei ole puhdistettu tai/ja ne on puhdistettu liian myöhään.

  Toinen ripsien tippumista aiheuttava tekijä on ripsien pidennys liima, sen kuivumisaika.

  Ripsien pidennyksessä käyvä asiakas saattaa helposti unohtaa, että vaikka liimatut kuidut/pidennykset pysyvät hyvin paikoillaan heti kauneushoitolasta poistuessa, liima kuivaa lopulliseen kovuuteen vasta kahden vuorokauden (48h) sisällä.

  Jos haluat, että ripsien pidennykset pysyvät tiukasti kiinni omissa ripsissäsi, sinun kannatta kiinnittää erityistä huomiota ripsien kuivuuteen ja puhtauteen hoitoon tullessa ja olla normaalia varovaisempi ja odottaa ensimmäiset 48 tuntia, että ripsiliimat ovat varmasti kuivuneet ja kovettuneet.

  Erityisesti tulee välttää vettä, saunaa, kosteutta ja höyryä. Ehkä myös liiallista koskettelua ja hankaustakin.

  Niin, tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Jos ja kun toimit oikein, BellaHelenassa huolellisesti käsityönä liimatut ripsien pidennykset pysyvät paikoillaan takuuvarmasti pitkään.

  Ripsien tulee olla kuivat, joten pese meikit pois ajoissa, viimesitään 2h ennen hoitolaan saapumista.

  Mitä Jos Ripsikuidut Alkavat Tippua?

  On täysin mahdollista, että ripsipidennykset alkavat tippua kuin sulkakato. Mitä tällöin voi tehdä? Sinun kannattaa heti olla yhteydessä tekijään ja varata näyttöaika kauneushoitolaan. Ripsipidennyksiä ei voi tarkistaa eikä huoltaa puhelimessa ei myöskään sähköpostitse.

  Ripsipidennykset ovat suosittu kauneushoito, joka parantaa luonnollisten ripsien ulkonäköä. Joskus pidennykset voivat kuitenkin alkaa pudota, mikä aiheuttaa aitoa huolta monille.

  Jotta ripsipidennykset kestävät pidempään, on suositeltavaa noudattaa asianmukaisia jälkihoito-ohjeita ja välttää öljypohjaisten tuotteiden käyttöä ripsissä. Lisäksi on tärkeää varovasti harjata ripset säännöllisesti, jotta ne eivät sotkeudu eivätkä näin väänny.

  Mikäli pidennykset alkavat pudota ennenaikaisesti, sinun tulee ottaa yhteyttä pidennykset asentaneeseen teknikkoon mahdollisimman pian.  Ripsiteknikko voi arvioida tilanteen, että mistä sulkakato johtuu ja voi suositella tilanteeseen sopivaa toimenpidettä. Todennäköisesti se on ripsipideenyshuolto. Jos samalle päivälle ei saada huoltoaikaa järjestymään, niin se  tulee varata heti lähipäivälle.

  Näin toimimalla voit säilyttää ripsipidennykset mahdollisimman kauniina pitkään.

  Ripsien tippumiseen on yleensä olemassa jokin looginen syy, joka selviää, kun asiaa selvitetään. Huom! Asiat ei selviä puhelimessa, eikä taannehtivasti 5-6 päivän päästä tehdyllä ilmoituksella. Heti, jos ja kun kuidut alkavat tippua, ota yhteyttä tekijään ja saavu kauneushoitolaan, jotta asia voidaan todentaa ja ripset huoltaa ja korjata.

  Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kaikki ripsipidennykset niin kutsutusti virhetakuutyönä eli jos ripsipidennykset jostain syystä on kiinnitetty virheellisesti, ne korjataan veloituksetta.

  Olipa tilanne mikä tahansa, ripsethän pitää saada heti kuntoon. Jäljellä olevat ripsipidennykset voidaan tilanteesta riippuen joko huoltaa tai poistaa kokonaan jäljellä olevat harottavat pidennykset.

  Jos ripsipidennyksien tippuminen johtuu asiakkaan omasta syystä, tällöin hukkaan tehty työ jää luonnollisesti asiakkaan omaksi kuluksi ja harmiksi.

  Mutta otamme aina pulmatilanteeseen joutuneen asiakkaamme sisään mahdollisimman nopeasti ilman jonotusta.

  Joustamme omissa työajoissamme ja ripsien pikahuolto tehdään heti samana päivänä jos mahdollista.

  LUE TÄMÄ OHJE: Ripsipidennyksien kanssa kannattaa tehdä itselle selväksi, että ripisipidennyksiä täytyy huoltaa ja, että jokainen käynti tekijällä maksaa.

  Tästä syystä kannattaa harkita heti suoraan volyymi- tai hydridipidennyksiä vaikka klassiset pidennykset olisi toiveissa. Volyymikuiduissa on yhden kuidun sijasta useita kuituja 7-8 kertainen määrä eli jos yksi kuitu tippuu ripsiviuhkaan ei jää ammottavaa monttua. Vieressä olevan volyymikuidun haarat paikkaavat tippunutta kuitua. Näin ollen huoltotarve ei ole niin akuutti kuin klassisissa pidennyksissä kuidun tipahtaessa. Volyymikuituja on nykyään useita pituuksia; hybridipidennykissä käytetään useita erilaisia kuituja.

  Miten Ripsipidennyksiä Hoidetaan?

  MITEN PIDENNETTYJÄ RIPSIÄ HOIDETAAN?

  Klassisiin ja volyymiripsipidennyksiin pätee samat hoito-ohjeet:

  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen jälkeen (tämä koskee myös huoltokertoja). Saunomista ja hikoilua tulee välttää, eli raskasta urheilua ei suositella ensimmäiseen vuorokauteen. Ripsiliimojen täytyy saada kuivua ja kiinnittyä kunnolla
  • Ripsienpidennyksien kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti (tiedosta normaalista poikkeava kutina)
  • Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, käytettäväksi suositellaan ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • Ripsipidennyksiä tulee harjata päivittäin ripsiharjalla, joka annetaan asiakkaalle mukaan hoitolasta
  • LUE LISÄÄ aikaisemmasta blogikirjoituksesta Asiaa Ripsipidennyksistä
  Tippuukko ripset Onko ripsipidennykset tehty oikein Kauneushoitola BellaHelena Oulu Anne Haataja LashLovers Eyeleshes Extensions Photo 2023

  Anne Haatajalle tehtiin BellaHelenassa upeat LashLovers volyymiripsipidennykset

  RipsienPidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti

  Tästä asiasta olemme kirjoittaneet aikaisemmin BellaHelenan blogissa. LUE blogikirjoitus klikkaa -> Pitkät Kauniit Ripset Helposti

  Vika On Tekijässä, Mutta Olenko Aivan Varma Asiasta?

  Onko mahdollista, että kun samana päivänä käy kaksi asiakasta samalla ripsiteknikolla ja molemmille asiakkaille tehdään samanlaiset klassiset ripsipidennykset samalla ripsiliimalla, niin lopputulos on kuitenkin eri?

  Ensimmäinen asiakas soittaa kahden päivän päästä, että minulle ei ole ikinä käynyt näin. Olen käynyt useissa paikoissa ripsipidennyksissä ja nyt nämä ripset tippuivat heti saman tien. Ripsihuolto aloitetaan seuraavana päivänä.

  Toinen asiakas on taas erittäin tyytyväinen ja saapuu ripsihuoltoon vasta 5 viikon päästä. Uutta aikaa varatessa toteaa, että ripset ovat pysyneet todella hyvin, että otan huollon vasta 5 viikon päähän. Ensimmäiselle asiakkaalle on aika todennäköisesti turha sanoa, että vika ei ole tekijässä ja, että kauneushoitola BellaHelenassa on tehty ripsipidennyksiä useita vuosia hyvin tuloksin. Ripsipidennykset pysyvät ripsissä.

  Aika useasti, lähtökohtaisesti vika katsotaan aina olevan tekijässä, vaikka kiinnitämme erityistä huomiota ripsikuituihin, liimoihin, tekniikkaan ja lisäkoulutamme ripsikoulutuksen saaneita kosmetologejamme jatkuvasti. Työkin kouluttaa.

  Lisäksi seuraamalla alaa päivittäin ammattilaisen silmin, joten kerrytämme omaa kokemustamme.

  Tiedämme kokemuksesta, että miten ripsipidennykset pysyvät paikoillaan.

  On toki mahdollista, että jokus tulee se virhekin, vaikka lähtökohtaisesti yritämme välttää virheitä. Virheiden ilmaantuessa tärkeintä on selvittää asian syy, korjata se ja mennä eteenpäin. Ei se, että jää mutisemaan. Virheistä voi myös oppia.

  Kiinnita Erityistä Huomiota Ripsiin 48h

  TÄMÄ KANNATTAA LUKEA!

  Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut pysyvät kyllä heti paikoillaan liimauksen jälkeen, mutta ripsiliima ei ole vielä täysin kuivanut, eikä ripsipidennykset ole vielä 100% tiukasti kiinni omissa ripsissä. Tähän menee aikaa pari päivää.

  Tämä tulisi syvällisesti ymmärtää ja muistaa. Alussa kirjoitetut solarium- ja saunakertomukset ovat todellisia. Saatat helposti arjen kiireissä unohtaa annetut ohjeet, etkä enää illalla enää muista kiinnittää erityistä huomiota ripsipidennyksiin, etkä kauneushoitolassa annettuihin oito-ohjeisiin.

  Kaikki asiakkaat, jotka vähentävät normaalit askareensa minimiin, välttävät liikkumista ulkona ensimmäisen 48 tunnin aikana, hyötyvät eniten. Ripsiliimaukset kuivuvat parhaiten huoneenlämmössä.

  Kannattaa muistaa, että jos ja kun ihmisen keho on levossa, sen lämpötila pysyy alhaisena ja tasaisena, eikä hikoilua tapahdu. Kehosta ei tällöin vapaudu höyryjä. Liikkuminen kiihdyttää aineenvaihduntaa.

  Ripsiliimojen kuivumiseen ja kovuuteen vaikuttaa se mitä teet ensimmäisen 48 tunnin aikana, siis siihen miten omiin ripsiin liimatut ripsipidennykset pysyvät kiinni.

  Hyvin liimautuneet ripsipidennykset eivät tipu eivätkä irtoa.

  Pese Meikit Pois Ajoissa 2h Ennen Hoitolaan Saapumista

  TÄMÄ KANNATTAA EHDOTTOMASTI LUKEA, SÄÄSTÄT RAHAA!

  Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut eivät pysy ripsissä, jos olet pessyt meikit pois esimerkiksi työpaikalla juuri ennen kauneushoitolaan saapumista.

  Ripsien tulee olla kuivat, joten pese meikit pois ajoissa, viimeistään 2h ennen hoitolaan saapumista.

  Emme voi antaa takuuta siitä, että ripsipidennykset pysyvät, jos ripset eivät ole puhtaat ja kuivat hoitoon saapuessa. Ripsipidennyksien kiinnittämiseen käytetään paljon aikaa ja se on tarkkaa käsityötä.

  Haluamme, että olet tyytyväinen asiakas ja, että ripsipidennykset pysyvät mahdollisimman kauan paikoillaan hyvän näköisinä. Säästät myös selvää rahaa, kun ripsihuoltojen tarve vähenee. Ripsipidennyksiä tulee huoltaa kotona ja aika ajoin kauneushoitolassa.

  Miksi Volyymiripset Ovat Suositumpia?

  Voluumiripsipidennykset tehdää kuiduista, joiden päässä on useita ohuita ripsikuituja.

  Klassiset ripsipidennykset tehdään liimaamalla yksi ohut kuitu oman ripsen jatkeeksi. Kun klassisissa ripsipidennyksissä yksi kuitu irtoaa, sen huomaa selvästi. Syntyy välitön huoltotarve.

  Jos Volyymiripsipidennyksien yksi volyymikuitu irtoaa, sen puuttumista ei kovin helposti huomaa.

  Viereisiin ripsiin on liimattu volyymikuituja, joissa on useita haaroja. Nämä paikkaavat irronneen kuidun paikan. Tämä on yksi syy miksi yhä useampi käyttää volyymiripsipidennyksiä.

  Volyymikuituja on nykyään myös  monen pituisia eri kaarevuuksilla, joten niistä voidaan rakentaa yhä luonnollisemman näköisiä pidennyksiä.

  Volyymikuidut ovat myös äärimmäisen kevyitä ja näin ollen silmillä lähes huomaamattomat kantajalleen.

  Voit kysyä lisää ripsipidennyksistä BellaHelenan ripsiteknikoilta. Jos olet epävarma, että minkälaiset kuidut sinulle sopivat, voit varata tekijälle ajan 30min konsultaatioon (0€). Samassa yhteydessä näet paljon kuvia jo tehdyistä pidennyksistä. 

  BellaHelenan LashLovers Ripsiteknikot osaavat asiansa

  Etsitkö itsellesi ripsipidennyksien tekijää, sitä parasta? BellaHelenan ripsipidennysteknikot osaavat asiansa:

  VARAA AIKA BELLAHELENAN RIPSITEKNIKOLLE

  LashLovers pidennykset (volyymit, hybridit, klassiset)

  BellaHelenassa Ripsipidennykset Onnistuvat

  BellaHelenassa olet osaavissa käsissä. Pystymme tekemään sinulle toiveidesi mukaiset upeat ripsipidennykset. Jokaisen asiakkaat ripset suunnitellaan yksilöllisesti ja työ tehdään osaavissa käsissä.

  BellaHelenassa tehdyt ripsipidennykset pysyvät ripsissä kiinni. 

  Olemme saaneet satoja ihania palautteita onnistuneista ripsistä, joten voimme yrityksenä luottaa, että asiat onnistuvat.

  Miksi myisimme palvelua, jos emme osaa sitä toimittaa? Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Se on tavoitteemme.

  Tervetuloa LashLovers ripsipidennyksiin!

  Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein?

  Oikein tehdyt ripsipidennykset pysyvät ripsissä. Jos ripsipidennykset tippuvat, kannattaa heti ottaa yhteyttä tekijään, jossa ripsipidennykset on tehty.

  Huollamme myös muiden tekemiä/ aloittamia pidennyksiä. VARAA AIKA NETISSÄ Avoinna24 palvelussa

  Upeat hyvät ripsipidennykset, soita 044-5522802 Avoinna ma-pe 09-18 la 09-17

  Huom! Peruutuspaikkojakin syntyy aina silloin tällöin, joten kannattaa katsoa vapaita aikoja netissä. Ja kun pääset BellaHelenaan ripsipidenyksiin, niin kannattaa varaa ainakin kaksi seuraavaa huoltoaikaa itselleen tulevaan kalenteriin. Pidennyksiä pitää huoltaa, mielellään samalla tekijällä.

  Mistä BellaHelena löytyy?

  Kauneushoitola BellaHelena löytyy Oulun kaupungintalon vierestä. Klikkaa punaista Google Maps kartalla -nappulaa. Tarvittaessa soita.

  author avatar
  HelenaTauriainen CEO, Founder
  Founder, CEO, Beautician

  Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

   

  Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

  Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

  BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

  Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

  1 + 11 =