fbpx

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi BellaHelena Oulu Thatso Sun Makeup Spray Tanning Woman Italia

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa Kauneushoitola BellaHelena Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so Sun Makeup Spray Tanning -suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa. That´so on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen. Iholle suihkutetaan ohuena sumuna sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis.

Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä. Alla olevalla videolla esitellään That´so itserusketus hoitotuotteita, joilla voit halutessasi syventää tai kimalluttaa suihkurusketuksen lopputulosta. Esim. GLOWY Shimmer Face & Body -soft tan effect on tällainen tuote. Katso video!  

Miten Valmistaudut Suihkurusketukseen?

Suihkurusketus malli ennen jälkeen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy

Yllä olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Paras lähtökohta Solstice Suihkurusketukselle on puhdas kuorittu iho. Kuori iho jollakin ´body scrub´ aineella kotona ja kuivaa se frotee-pyyhe puhtaaksi. Tämän jälkeen kosteutat ihon millä tahansa vartalovoiteella. Huom! aamulla ei enää voiteita iholle! Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät. Hoidon aikana saat kosmetologilta hyviä ohjeita, että kuinka toimitaan. Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi. Sitten vaan pukeudut, t-paita päälle ja sorsit jalkaan.

Suihkurusketuksen jälkeen suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika. Tänään tehty on aamulla valmis =) suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua 2-3 viikossa ja palaa normaalitilaan.

Kauneushoitola BellaHelenaan on tehty suihkurusketukselle oma ilmastoitu vaaleansininen huone, jossa on alipaineimuri. Kaikki ohilentävät suihkeet hakeutuvat alipainetuulettimen suodatinpaperiin eivätkä jää ilmaan pyörimään, rusketustelttaan leijailemaan. Tämä takaa siistin ja tasaisen lopputuksen ilman valumia. Kosmetologit Helena ja Emma tekevät molemmat erityisen tarkkaa työtä, jotta siisti viimeistelty lopputulos saadaan aikaan.

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa Kauneushoitola BellaHelena Oulu Thatso Italia

Kesällä teemme That´so suihkurusketuksia päivittäin, joten kyllä onnistuu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tulevat uudelleen. Huone ja laitteet puhdistetaan ja siivotaan päivittäin. Pidämme hygieniasta hyvää huolta. Tervetuloa kokeilemaan suihkurusketusta. Voit varata ajan soittamalla numeroon 044-5522802. Ajanavaraus onnistuu myös netissä, BellaHelenan Ajanavaraus24 palvelussa.

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Tanssijat, bodarit ja fitnessurheilijat – käyttävät tummempaa pähkinän väristä suihkerusketusta ennen kisoja. Bodyfitness urheilijat vahventavat väriä vielä voiteilla ennen lavalle kiipeämistä. Kuvassa keskellä poseeraava, tuore 2014 junior sarjan bodyfitness Suomenmestari Pauliina Räisänen (mustat bikinit, pokaali vasemmassa kädessä) käy Kauneushoitola BellaHelenassa säännöllisesti hakemassa suihkurusketuksen pintaan. Pauliina sijoittui EM-kisoissa 4. joten kovatasoisesta nuoresta naisesta on kysymys. Hyvä, hyvä #bodyfitnesspauliina 

Mikäli olet miettinyt suihkurusketusta – älä mieti enää – tilaisuutesi, ratkaisusi on BellaHelena. That´so suihkurusketus maksaa vain 40€. Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so Makeup Sun Spray Tanning suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa. Italialainen That´so on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje