fbpx
Ajanvaraus mobiililaitteella tai tietokoneella netin yli Kauneushoitola BellaHelena Oulu
Kauneushoitola BellaHelena Oulu Ajanvaraus Kirjaudu sisään green button

Ajanvaraus

1. KIRJAUDU AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN Klikkaamalla -> kirjaudu -nappulaa tällä sivulla. Palvelu edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä.

2. KATSO VAPAA AIKA kun löydät alla olevasta kalenterista itsellesi sopivan hoidon ja vapaan ajan, niin tee varaus. Omat sivut -osiossa voit muuttaa, siirtää ja perua varauksiasi. Näet myös varaus historiasi. 

3. JOS SALASANA UNOHTUI – tai haluat vaihtaa salasanan ajanvaraustilillesi. Löydät ohjeet sivuilta https://avoinna24.fi/info/faq

4. Ajanvarauksen avautumisessa näille sivuille on ollut ongelmia, joten varalinkki https://avoinna24.fi/bellahelena/

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 7 =