fbpx

Mikroneulaus

Kasvoja uudistava mikroneulaus

5-osainen kasvohoito

Dermia Medical Uudistava Mikroneulaushoito

Dermia Medical Mikroneulaus (Microneedling) on uudistava kivuton mikroneulaushoito, joka kiinteyttää, vahvistaa ja parantaa kasvojen ihoa; kasvojen ihon rakennetta sekä kimmoisuutta. Ihon kollageenituotanto lisääntyy.

Dermia mikroneulaus sopii erityisesti ihon ikääntymisen aiheuttaminen muutoksien korjaamiseen ja muutosten ennalta ehkäisyyn. Dermia hoitoja voi siis ottaa myös nuoremmille kasvoille. Hoito sopii myös käsille, kaulalle, dekolteelle ja aknearville.

5-osainen hoito aktivoi ihoa ja sen omat korjausprosessit kiihtyvät. Iho tasoittuu sarjahoidolla kuukaudessa.

Estää ihon ikääntymisen muutoksia voimakkaasti uudistamalla kasvojen ihoa. Tehokas steriili hoito (ei edellytä toipumispäiviä)

Uusi Iho Mikroneulaus hoidolla Kauneushoitola Bellahelena mikroneulaus hoitolakuva
N

Uudistuminen

Iho alkaa uudistua voimakkaasti hoidon vaikutuksesta.

N

Ryppyttömyys

Rypyt katoavat kasvoiltasi.

N

Kivuton

Hoito on täysin kivuton ja riskitön.

Mikroneulauksen uusi aikakausi – Dermia Medical Microneedling

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hoitavia vaikutuksia kasvojen iholle ja myös muille ihonhoitoalueille (esimerkiksi raskausarvet).

Laitteella tehdään iholle kivuttomasti ohuen ohuita mikrokanavia 25 000 kpl/min. Hoito ei edellytä ihon puuduttamista. Näitä mikrokanavia pitkin ihoa hoitava seerumi imeytyy syvemmälle; ihon sisään.

Seerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka lisäävät ATP:tä tuottavien mitokondrioiden määrää.

Solut saavat näin hoidon aikana runsaasti uutta elinvoimaa. Hoidon ainesosat kaksinkertaistavat ihon kosteustason puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty isomolekyylinen hyaluronihappo.

Dermia Medical -neulaushoito käynnistää kasvojen iholle uusiutumisprosessin ja tehostaa sekä nopeuttaa ihon luonnollista uudistumisprosessia.

Dermia Medical -laiteella tehtävät mikrokanavat sulkeutuvat hoidon aikana, noin 20 minuutissa.

Hoidon vaikutus muuttuu tämän jälkeen biorevitalisaatioksi. Kotona käytettävät voiteet tehostavat hoitoa.

DM -hoito on lähes kivuton, joten mitään puudutusta ei tarvita. Laitteen hellävaraisesti liikkuva neulausosa on vaihdettava, kertakäyttöinen steriili osa, jota ei pestä eikä uudelleenkäytetä.

Dermia Medical mikroneulaus hoito

1. Hedelmähappokuorinta

Iho kuoritaan hoidon alussa voimakkaalla espanjalaisella hedelmähappokuorinnalla. Rasvat ja epäpuhtaudet pyyhitään lopuksi pois tehokkaalla puhdistusgeelillä.

2. Patentoitu polyabraasio hionta

Tämän jälkeen ihon kuollut orvaskesi poistetaan patentoidulla polyabraasio -menetelmällä. Hoitolaitteen päässä liikkuvat pienet laikat nostavat tehokkaasti kaiken ylimääräisen pois ihosta.

3. Dermia Medical -mikroneulaus

Puhtaalle, kuoritulle iholle tehdään yksisuuntiasia mikrokanavia leveällä hoitopäällä 90° asteen kulmassa, hellästi ihon läpi pintaa syvemmälle.
Neulojen paksuun on 15 % yhdestä millistä (0,15 mm).

4. Dermia Medical -mikroneulausalueet

Dermia Medical -neulojen iskusyvyyttä voidaan säädetään laitteen ohjausyksiköstä nenän, poskien, otsan ja silmäpussien iholle. Hoidossa ihosta ei nouse verta eikä imunesteitä.

5. Mikromolekyyliset hoitavat seerumit

Neulauksessa kasvojen iholle imeyttämään DIS-seerumia (mitochondrio booster seerum), jossa on runsaasti peptidejä ja entryymejä; lisäävät ATP:tä tuottavien mitokondrioiden määrää.

6. Steriili WOW-maski viimeistelee hoidon

Hoidon lopuksi kasvoille levitetään rauhoittava, steriili WOW-maski, joka nopeuttaa ihon sulkeutumista. Dermia neulauksessa syntyneet “ohuet reiät” sulkeutuvat jo hoidon aikana (n. 20 min).

Dermia Solution Hoidot

BELLAHELENASTA

Dermia Solution Mikroneulaukset sarjahoitona -15% alennuksella!

Dermia Medical – ainutlaatuisia hyötyjä aikaisempaan verrattuna

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hyötyjä aikaisempiin menetelmiin verrattuna.

Toisin kuin laserhoidossa, Dermia Medical mikroneulauksessa ihon ulointa kerrosta ei kuorita ja näin ollen vältytään esimerkiksi pigmenttimuutoksilta ja lisääntyneeltä UV-säteilyherkkyydeltä.

Mikroneulauksessa ihon rakenne pysyy ehjänä, se ei ohene eikä hoidosta seuraa lainkaan arpeutumista.

Dermia Medical mahdollistaa ihon käsittelyn erittäin hellävaraisella Ultra Fine Delivery System -hoitopäällä, miltei täysin ilman veren tai imunesteiden tihkumista.

Tätä pidettiin aiemmin mahdottomana käsittelyn syvyyden vuoksi.

Dermia Medical -hoitopään nanoteräsneulojen lävistyssyvyyttä voidaan säätää portaattomasti 0,6 mm ja 1,2 mm välillä.

Yksi menetelmän eduista on laitteen kyky rajoittaa neulan lävistyssyvyyttä välittömästi jos käsiteltävän alueen iho on ohut ja sen alla on luuta tai rustoa (esim. otsassa).

Säädettävän lävistyssyvyyden sekä jousituksen ansiosta myös jopa erittäin herkkien alueiden, kuten ylähuulen ja silmänympäryksien, käsittely on mahdollista.

Dermia Medical -hoitomenetelmä luo vastareaktioita aiheuttamattoman kuljetus-järjestelmän, jossa ravinteita viedään vapautuneille uusille soluille kuin myös jo olemassa oleville aktiivisille soluille.

Solujen kyky tuottaa energiaa eli solun terveydelle oleellista ATP:tä (adenosiinitrifosfaatti) palautuu aiemmalle ihon nuorekkuutta ylläpitäneelle tasolleen tai jopa kiihtyy.

Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta.

Tämä teknologia ja ainesosien kuljetusjärjestelmä on käänteentekevä ja todella ainutlaatuinen nuorentava hoitomuoto.

Vaikutus ihon kuntoon on helposti huomattavissa. Se mitä hoidon aikana tapahtuu ihossa, on myös helposti selitettävissä ja ymmärrettävissä.

Dermia Medical -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden.

Dermia Medical hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti.

Siksi Dermia hoidot sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botuliinia tms. täyteaineita.

Dermia Medical mikroneulauksessa ohuen ohuilla teräsneuloilla tehdään iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana.

Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia.

Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi.

Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat.

Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Lue lisää Dermia Medical hoidosta tässä artikkelissa.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

13 + 14 =