fbpx

Mitä On Kulmakarvojen Laminointi? Upeat kulmat  tunnissa. Onnistuu myös microblading kulmiin.

Kulmakarvojen laminoinnilla saat tunnissa (60min) upeat näyttävät kulmat (onnistuu myös microblading kulmiin). Omat ohentuneet heikot kulmakarvat voidaan palauttaa käsittelyllä näyttävemmiksi. Laminoidut kulmat pysyvät hyvinä neljästä kuuteen viikkoa.

Tärkeä tieto: Kulmien laminointikäsittely on edullinen (hoidon kesto 60min hinta 62,00€).

Uusi Kauneustrendi Kulmakarvojen Laminointi BellaHelenaan Oulussa

Aloitimme Oulussa 2020 uuden kauneuspalvelun kulmakarvojen laminointi. Voit liuttaa kursoria kuvissa niin näet kulmakarvat ennen-jälkeen käsittelyä. Kulmakarvojen laminointi tekee kulmista upean selkeät, rajatut ja näkyvät yhdessä tunnissa.

Mitä kulmakarvojen laminointi on?

Kulmakarvojen laminoinnilla saat upeat kulmat tunnissa. Laminointi voidaan tehdä myös microblading kulmiin. Omat ohentuneet heikot kulmakarvat voidaan palauttaa käsittelyllä henkiin. Kulmat pysyvät upeina 4-6 viikkoa. Kulmien laminointikäsittely on edullinen 62,00€/käsittely.

 

  • Laminointi on kulmakarvojen ei-invasiivinen muotoilutyyli, jossa ihoa ei lävistetä
  • Kulmakarvat käsitellään permanenttiaineella, jolloin ne pehmenevät ja antautuvat muotoilulle
  • Pehmennyt karva kammataan haluttuun muotoon; enemmän yläviistoon kuin karvan luontainen kasvusuunta, jolloin karvat asettuvat iholle tuuheamman näköisinä (vertaa ripsien tyvikohotus)
  • Myös pienimmätkin mikrohaivenet kammataan esiin ja kohotetaan
  • Kulmakarvat kestovärjätään laminoinnin yhteydessä

Kuvagalleria jo tehdyistä kulmista

Olemme valokuvanneet kymmeniä ennen-jälkeen kulmia. Saapuessasi kulmakarvojen laminointiin, sinulla on mahdollisuus nähdä valokuvia jo tehdyistä kulmista. Voit siis vaikuttaa lopputulokseen kertomalla kosmetologille omat toiveesi.

Huom:  Voit ottaa ripset ja kulmat *yhtäaikaa -> kulmien laminointi 62€ ja ripsien tyvikohotus 65€ *Ripset kulmat yhteensä 125,00€ 

*Lash Curla tyvikohotus ripsille ja kulmakarvojen laminointi (sis. kestovärjäykset molempiin) hoitoaika 90min hinta 125,00€ (voim. toistaiseksi). Hoidon voi varata Avoinna 24/7 palvelussa – klikkaa varaa aika 

Nyt saat upeat LashCurla laminoidut kulmat tunnissa 62€ ja puolessa toista tunnissa myös ripset. Kauneusalan uutuustrendiin -kulmakarvojen laminointi on nyt BellaHelenassa. 

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 9 =