fbpx

Täyteainehoidot

Täyteainehoidoilla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Pidämme kauneusklinikkapäivän kerran kuukaudessa. Jokaiselle asiakkaalle tehdään alkukonsultaatio, jonka jälkeen asiakas saa henkilökohtaisen arvion hoidon kulusta, hoidon hinnasta ja hoidosta toipumisesta. Täyteainehoitojen hinnat muodostuvat käytettävien aineiden hinnoista ja käytettävästä työajasta. Hoidoissa käytettävät aineet ja hoitolaitteet ovat steriileissä yksittäispakkauksissa, joten niitä ei voi jakaa. SEURAAVA KLINIKKA

TÄYTEAINEHOIDOT

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Toimenpiteessä käytetään ohuita, steriilejä nano-, srew- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat.

Hyaluronihappo valmistetta käytetään esteettisissä täyteainehoidoissa (Restylane/ Perlane / Juvederm). Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronihappoa. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa.

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa. Hyaluronihappopohjainen täyteaineella saadaan luonnollista muutosta huuliin.

Täyteaine hoidot kauneusklinikka kerran kuukaudessa Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Mitä täyteainehoidot maksaa?

VARAA TÄYTEAINE-HOITOON AIKA

Kauneusklinikka päivä on kerran kuukaudessa. Hoitoon tulee varata aika ennakkoon puhelimitse numerosta 044-5522802 tai sähköpostitse.

Seuraava kauneusklinikka on PE 17.05.2024 klo 12:00 alkaen

Kesäkuun aika PE 14.06. ennen juhannusta!

Kohteliaammin pyydämme huomioimaan, että tehdyt varaukset täyteainehoitoihin ovat sitovia. Hoitoaikoja ei voi perua kulutta enää saman päivän aikana eikä edellisenä päivänä. Tekijät tulevat Ouluun Jyväskylästä tai/ja Helsingistä. Tästä systä joudumme laskuttamaan hoidosta täyden maksun myös niissä tapauksissa, joissa asiakas jättää saapumatta varaukseensa.

Täyteainehoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Täyteainehoidoilla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja 2023 Anita Hentinen

Toimenpiteitä kasvojen kohotukseen

Kauneushoitola BellaHelena on järjestänyt Oulussa täyteainehoitojen kauneusklinikka päiviä, jotka tuotetaan ulkopuolisten itsenäisten ammatinharjoittajien toimesta. BellaHelenassa tämä tarkoittaa Universal Beauty Oy:n Anita Hentistä. Olemme tehneet Anitan kanssa yhteistyötä yli kymmenen vuotta, hän on myös PMU kouluttajamme.

Kauneusklinikka päivän aikana sinulla on mahdollisuus saada niin kutsuttuja täyteaine hoitoja kasvojen alueelle. Hoidot tekee aina kokenut alan ammattilainen ja jokainen hoito aloitetaan alku konsultaatiolla.

Yleista: Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu.

Tuloksia saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Voit tutustu tarkemmin erilaisiin tehokkaisiin hoitoihin alla.

Huom! Kauneushoitola BellaHelenalla ei ole terveydenhuollon lupaa näiden palveluiden toteuttamiseen, mutta asia on järjestetty siten, että BellaHelenassa järjestettävän kauneusklinikan aikana voit saada täyteainehoitoja valitsemiltamme ulkopuolisilta itsenäisiltä alan ammatinharjoittajilta. Hoidot tehdään mesolangoilla, hyaluronihapolla.  

Täyteainehoidot huulitäytöt hyaluroni Kauneushoitola BellaHelena Oulu Nainen hoitokuva Photo 2023

Mesolangat

Täyteaine hoidot 3D Mesolangat havaintokuva meso gogi langat Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja.

Toimenpiteessä käytetään ohuita, steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat.

Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen. Erilaisista mesolangoista väkälangat sopivat parhaiten kohottamaan ja piristämään ikääntyviä kasvoja.

Biohajoavat nanolangat liukenevat ajan kuluessa, mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta.

Mesolangat sopivat ikääntyneille kasvoille, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muuttamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa.

Täyteaine hoidot 3D Mesolangat Infographics kuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hyaluronihappo

Täyteaine hoidot hyaluroni huulitäytöt havaintokuva kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hyaluronihappovalmistetta käytetään esteettisissä täyteainehoidoissa (Restylane / Perlane / Juvederm).

Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronihappoa. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa.

Aine hajoaa ja poistuu ajan mittaan luonnonmukaisella tavalla. Hoitotoimenpide ei edellytä allergiatestausta.

Toimenpide on helppo, nopea, kivuton ja täysin turvallinen.

Hyaluroni-täyteainehoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ruiskuttamalla ainetta kasvojen ihon juonteisiin.

Eniten hyaluronia käytetään huulien kosmeettiseen muotoiluun. Huulet saadaan täyteläisemmiksi tai/ja niiden epäsymmetrisyyttä tai ikääntymisen tuomia muutoksia voidaan korjailla.

Aineen vaikutus kestää ½-1 vuotta. Käsittely kestää noin 30 minuuttia ja sen vaikutus näkyy välittömästi.

Hoidosta ei jää jälkiä, kuten mustelmia, joten toimenpiteen jälkeen voi mennä vaikka suoraan töihin.

Täyteainehoito voidaan uusia, kun aineen teho on poistunut.

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa.

Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Hoidetut huulet ovat kauniit. Joskus huulet voivat olla epäsymmetriset tai kapeat.

Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen.

Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu.

Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä. Monia huulten täyttö alkaa kiinnostamaan kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

Täyteaine hoidot hyaluroni huulitäyttö havaintokuva kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Hoitoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen

Kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta on vastannut toukokuusta 2016 alkaen Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes).

BellaHelenan Kauneusklinikkapäivillä pistoshoitojen turvallisuudesta ja laillisuudesta vastaa ulkopuoliset itsenäiset ammatinharjoittajat, joita järjestää Anita Hentinen Universal Beauty Oy:stä, joka on ollut yhteistyökumppanimme yli 10 vuotta.

Jokainen hoito aloitetaan konsultaatiolla, jossa hoitotoimenpide käydään läpi hoitoa tekevän sairaanhoitajan kanssa läpi.

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen pistoshoitoja sekä mesolankoja erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikkapäivillä.

Täyteaine hoitoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen Kauneusklinikka Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

Plasma Kiristys hoidot (tauolla)

Täyteaine hoidot Luxury Plasmaliner kiristys hoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2023

PlasmaLiner hoitolaitteella voidaan käsitellä kasvojen alueen ihoa tehokkaasti ryppyjen poistamiseksi.

Hoitolaite muodostaa plasman avulla pienen valokaaren iholle.

Käsitellyt ihon kohdat höyrystyvät ja kutistuvat. Iho kiristyy ja rypyt oikeavat.

Käsitellyt ihoalueet paranevat muutamassa päivässä, ja ihoa tuetaan hoitoon suunnitellulla kosmetiikalla jolloin iho alkaa uudistua.

Mahdolliset pienet arvet hilseilevät iholta pois.

Luxury PlasmaLiner -laitteella voidaan hoitaa useita kasvoalueita. Hoitotulos pysyy kasvoilla 2-2,5 vuotta.

Voit tutustua Luxus PlasmaLiner hoitoon englanniksi heidän omilla kotisivuilla.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

12 + 14 =