fbpx

Hyvä Jalkahoito Oulu

Hyvä Jalkahoito Oulu

Hyvä Jalkahoito Oulu

Hyvä Jalkahoito Oulu Täydellinen jalkahoito 80€ hoidon kesto 90min Kauneushoitola BellaHelena Image

Jalkojen hoitamiseen kannattaa panostaa.

Täydellinen Jalkahoito 80€ (hoitoaika 1h 30min)

Täydellisessä jalkahoidossa jalat tulevat takuuvarmasti hyvään kuntoon. Jalkojen kaikki osa-alueet käydään huolellisesti läpi.

Jalkahoidon sisältö: jalkakylpy, desifiointi, kovettumien poisto, mahdollisten halkeamien hoito, kynsinauhat, kynsien siistiminen/ leikkaus, kuorinta,  *naamio, jalkaterien hieronta, kynsien lakkaus halutulla värillä (huom! valittu kynsilakka, sen lisähinta on 2€).

Hyvä Jalkahoito Oulu Täydellinen jalkahoito 90min Kauneushoitola BellaHelena Image

*Naamio levitetään jalkaterille. Vaikutusaika on noin 15-20min. Naamio hierotaan lopuksi jalkoihin/pohkeisiin.

Perus Jalkahoito 64€ (hoitoaika 1h)

Perushyvä jalkahoito on ok, jos jalkasi ovat kohtuullisessa kunnossa. Jalkojen kaikki osa-alueet käydään huolellisesti läpi.

Jalkahoidon sisältö: jalkakylpy, desifiointi, kovettumien poisto, mahdollisten halkeamien hoito, kynsinauhat, kynsien siistiminen/ leikkaus, jalkavoiteet, jalkaterien hieronta, kynsien lakkaus halutulla värillä (huom! valittu kynsilakka, sen lisähinta on 2€).

Hyvä Jalkahoito Oulu Kauneushoitola BellaHelena Blog Featured Image Perushyvä Jalkahoito

Milloin jalkahoitoon?

Jalkaterien hyvä kunto on ensiarvoisen tärkeää. Seisomme jaloillamme lähes koko päivän. Hyvillä jaloilla liikut, nukut ja teet töitä paremmin.

Milloin jalkahoitoon? Jalkaterien kunnon havainnointi kotona on ensimmäinen askel jalkojen hoidossa. Jos jalat ovat päässeet niin sanotusti huonoon kuntoon tai ovat hoidon tarpeessa, niin varaa aika Kauneushoitola BellaHelenaan.

Olemme tehneet tuhansia jalkahoitoja. Meillä on hyvä riittävä ammatitaito ja hyvät jalkojen hoitovälineet (porat, erikoisinstrumentit)

Annamme sinulle hyvät kotihoito-ohjeet. Jalat pysyvät kunnossa pitkään.

Jalkojen huonoa kuntoa ei tarvitse hävetä. Ovesta vaan sisään, niin alamme hoitamaan jalkojasi. BellaHelenasta löytyy myös hyviä jalkarasvoja. Amerikkalainen Gold Bond Diabeetikon jalkarasva on todella tehokas voide halkeamiin ja kovettuneisiin kantapäihin.

 

Hyvä Jalkahoito Oulu Täydellinen jalkahoito 80€ tuplakuvalla Kauneushoitola BellaHelena Blog Image

Hyvä Jalkahoito

Jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa – olemme sinua varten

✅ me hoidamme jalkojasi

✅ jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa

✅ ammattiaineet hoitavat paremmin

✅ saat hyviä kotihoito-ohjeita ja rasvoja

✅ Varaa aika ja tule reippaasti ovesta sisään.

✅ Käynti jalkahoidossa on sitä varten, että pääset eteenpäin jalkojesi hoitamisessa.

Jalkoihin kannattaa panostaa – jalkoihin sijoitettu raha ei mene hukkaan -> KLIKKAA HINNASTOON 

 

Jalkahoidot Oulu lahjakortit-bellahelena-kaleva-nappaa-fi-mainos-2016-taydellinen-jalkahoito-plus-varpaat

Hyvä Jalkahoito Oulu

Jalkahoito UV-kesäkynsillä (Shellac) 90min – hinta 89€

Hoidon sisältö:  Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kuorinta, jalkaterien hieronta ja varpaankynsien lakkaus UV-kestolakkauksilla.

Huom! Jos sinulla jo on kestolakkaukset varpaissa, niin tulee varata ensin aika kestolakkauksien poistolle ennen tätä hoitoa.

Shellac UV-kestolakkaukset kestävät pitkään huippu-upeina 

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 15 =