fbpx

Tuotteemme

BELLAHELENA OULU

Dermia Solution Cosmetics Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland
Sothys logo
Doctor Eckstein logo

Sothys

Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää kaikissa kasvohoidoissa.

Sothys logo

Dermia Solution

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla iho saadaan toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi.

Dermia Solution uudistava hoito kiinteyttämään ihoa ja loistava apu aknearville. Hoito aktivoi ihoa ja sen omat korjausprosessit kiihtyvät. Iho tasoittuu sarjahoidolla kuukaudessa ilman leikkaus toimenpiteitä.

Dermia Solution Cosmetics Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dr. Eckstein

Dr. Eckstein biokosmetiikkaan perustuva kasvohoito sisältää runsaasti ihosolujen toimintaa vilkastuttavia vaikutusaineita. Erittäin arvostettu luonnonkosmetiikka sarja.

Korjaa auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa palauttaen sen luonnollisen tasapainon. Dr. Eckstein hoitosarja ja hoitotuotteet kotiin nyt BellaHelenassa.

Doctor Eckstein logo

Osta kauneusmatka lahjaksi

BELLAHELENASTA

Lahjakortti on ihana henkilökohtainen muisto ja osoitus välittämisestä. Meiltä lahjakortit hoitoihin, ja avoimet lahjakortit jolloin saaja voi itse valita millaisen hoidon haluaa!

Suosittuja lahjakorttejamme

Suosittuja lahja-korttejamme

Kasvohoidot

100 €

Kasvohoidot

150€

Täydellinen Jalkahoito

78 €

Kestokulmat

390 €

Lahjakortti postitus

Verkkokaupassa valitse toivottu hoito tai rahasumma. Kun menet kassalle ja maksat ostoksesi verkkokaupassa, niin saamme asiasta heti tiedon. Tilaus käsitellään. Postitamme lahjakortin lahjan saajalle vielä samana päivänä (Oulussa klo 18:00 asti). Lahjakortin voi myös ostaa tai/ja noutaa kauneushoitolasta sovittuna ajankohtana. Lahjakortit ovat voimassa 4 kuukautta ostopäivästä.

KIRJEENÄ LAHJANSAAJALLE
Lahjakortit postitetaan 1lk. kirjepostina.
Ostoksilla voi myös käydä kauneushoitolassa, joka sijaitsee Oulun Kaupungintalon vieressä Hallituskatu 10, Sisustusliike Britan yläkerrassa. Omat ilmaiset parkkipaikat ylätasanteella heti vasemmalla (käynti sisäpihalta).

PIKATOIMITUS
Kauneushoitola BellaHelenan lahjakorttteja voi ostaa myös pikatoimituksena. Voimme viedä lahjakortin toivottuun osoitteeseen Oulun keskustan alueelle samana päivänä. Soita kauneushoitolaan ennen lahjakortin ostoa verkkokaupasta, niin voidaan sopia myös pikatoimituksesta.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 9 =