fbpx

Ripsipidennykset Oulu | BellaHelena

Ripset Oulu kuvakollaasi 4 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Etsitkö Ripsipidennyksien tekijää Oulusta?

Etsitkö ripsipidennyksien tekijää Oulusta? Olemme tehneet vuosia ripsipidennyksiä Kauneushoitola BellaHelenassa. LashLovers volyymiripsiä vuodesta 2015 alkaen sadoille asiakkaillemme. Löydät meidät Oulun kaupungintalon vierestä, aivan ydinkeskustasta (katso ajo-ohje video).

KAUNIIT LASHLOVERS RIPSIPIDENNYKSET KLASSISET- TAI VOLYYMIT

Juuri nyt suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista. Saat BellaHelenasta uudet Kauniit Klassiset Ripsipidennykset tai Volyymiripset osaavista käsistä. Uudet LashLovers volyymi ripsipidennykset 125€ ja huolto 92€. 

Ripsipidennyksiä tulee huolkta. Moni vakioasiakkaamme varaa 2-3 tulevaa huoltoaikaa valmiiksi, niin ei tarvitse sitten jännittää, että löytyykö vapaita aikoja. Oma vakkaritekijällä on myös mukava käydä. BellaHelenasta löydät osavaavat kädet – Emma, Helena K. ja Johanna.

Facebook post Kauneushoitola BellaHelena Ripset Emma 2016

Volyymiripset LashLovers Button Red Pink Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen 2017 Suomi 100 Finland

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan.

Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.

Minkä tyylisiä ripsipidennyksiä teemme?

LashLovers ripsipidennyksiä on saatavana esimerkiksi C-tyylisenä. Kirjain kuvaa ripsipidennyksen kaarevuutta. Käytämme useita tyylejä ja niiden yhdistelmiä.  Pituuksia löytyy alkaen 8mm pituudesta aina 14mm pituuteen asti.  Saatavana on nyt myös erikoispitkiä 15mm-17mm ripsiä ja erityisen tuuheita volyymiripsiä (kts kuvat).

Ripsipidennyksien teossa pyrimme aina huolelliseen ja luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Ripset suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikanpäällä. Kauneushoitola BellaHelenassa on tehty satoja ripsipidennyksiä. Asiakkaat ovat olleet työnjälkeen tyytyväisiä, joten he kertovat uusista ripsistä ystävilleen ja tulevat säännöllisesti rispihuoltoon.

emma-kaasalainen-volyymiripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-Finland

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suositus on olla erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa. Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet.

Beauty Q Coating Sealeria suosittellaan käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

000-klassiset-ripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-nayttaa-upealta-750x500

 

Mitä jos joku ripsipidennys irtoaa tai ripsi katkeaa?

Aina joku ripsi saattaa joskus irrota, joten sitä vartenhan on olemassa ripsipidennyksien huolto.  Aika usein varataan heti aika myös huollolle kahden kolmen viikon päähän. On myös mahdollista, että oma ripsi katkeaa ripsipidennyksen mukana. Jos käytät pidennyksiä, etkä muista huoltaa omia ripsiäsi, ne voivat alkaa kuivua. Tällaisessa tilanteessa ripsi tai ripsiä voi katketa pidennyksineen (ripsille on olemassa kasvun nopeuttaja-ainetta).

Suosittelemme silloin tällöin vanhojen ripsipidennysten totaalia poistamista ja uusien laittamista vanhojen tilalle. Samassa yhteydessä voidaan tarkistaa omien ripsien kunto. Nythän saa uudet ripset huollolla tarjoushintaan. Onhan se mukavaa, kun tietää varmuudella olevan naisellisen kaunis ja, että ripsipinennykset ovat niin sanotusti luonnollisen kauniit.

 

Mitkä asiat käydään vielä läpi ennen hoitoa?

Laatuun pitää panostaa. Jokainen ripsipidennyshoito alkaa esihaastattelulla ja taustatietojen läpikäynnillä. Pyydämme aina asiakkaita lukemaan seuraavat alla olevat kohdat huolellisesti läpi:

● LashLovers ripset ovat synteettistä materiaalia, muotoiltu ripsien muotoa mukaileviksi

● Ripsipidennyksien tarkoitus on tehdä ripsistä paksummat ja pidemmät

● Ripsien pidennys ei aiheuta kipua, eikä tunnu epämukavalta
● Ripsipidennyksien säännöllinen huolto on välttämätöntä
● LashLovers  ripsiä ei saa kastella kahteen tuntiin niiden kiinnittämisestä
● Älä mene saunaan, uimaan tai kuumaan kylpyyn kahteen päivään ripsien kiinnittämisestä
● Älä permanettaa tai käytä ripsien taivutinta LashLovers ripsille
● Ripsien kestovärjäys tulee tehdä ennen LashLovers ripsien kiinnittämistä
● Käytä vain vesiliukoista ripsiväriä ja levitä sitä vain ripsien kärkiin
● Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä, äläkä poista ripsiväriä öljypohjaisilla poistoaineilla
● Älä hiero ripsiä, puhdistaessasi kasvoja vedellä, taputtele ripset kuivaksi kasvojen pesun jälkeen
● Älä sauno päivittäin
Lisäksi pyydän jokaiselta asiakkaalta ihan kirjallisen suostumuksen toimenpiteen suorittamiseen ja siihen, että koulutettuna LashLovers ripsiteknikkona kiinnitän ripsien pidennykset asiakkaan omien ripsien jatkoksi. Painotan myös asiakkaalle esitietolomakkeessa sitä, että ripset vaativat säännöllistä huoltoa, jotta niissä pystytään säilyttämään LashLovers ripsillä luotu pituus ja paksuus. Hoidon jälkeen annan vielä kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.”

 

LASHLASHES® -ripsipidennyksen hoito-ohjeet 

 

älä kastele ripsiä ensimmäiseen kahteen tuntiin kiinnityksestä

älä käysaunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle ensimmäiseen kahteen päivään

 jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen vaihtoehto

 älä käytä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä

 puhdista kasvot ja silmämeikki haalealla vedellä ja öljyttömällä silmämeikin poistoaineella

 kampaa ripset päivittäin

 huolla ripset 2-4 viikon välein

 

RIPSIPIDENNYKSIEN POISTO

 

voi antaa pidennyksen kasvaa ulos. Tähän kuluu aikaa 1-3 kuukautta tai

varaa aika ripsipidennyksen laittajalta poistoa varten

 

Huom! Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse, se saattaa aiheuttaa ripsien katkeamista ja harvenemista!

Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelenasta 

 

 

Mikäli varaat ajan LashLovers ripsipidennyksille Ajanvaraus24 palvelussa, niin valitse tyyppi TARJOUKSET ja sitten liuta palveluista tarjous LashLovers Ripsipidennys + huolto tai Volyymiripset + huolto. Tämän jälkeen näet vapaat ajat. Valitse itsellesi sopiva ajankohta (tarvittaessa soita) Huom! Ajanvarauksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella tai Facebook nappulalla.

BellaHelenan-Ajanvaraus-Ripsipidennyksille-2015-ja-ripsihuollolle-Kauneushoitola-BellaHelenaan-pienempiKauniit LashLovers Ripsipidennykset Emma Kaasalainen. Nyt myös LashLovers Volyymit

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Ripsipidennykset Oulu – Nyt myös Lashlovers Volyymiripset!

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE

LashLovers® Volyymiripset

LashLovers® -ammattilaisen tunnet tietotaidosta sekä intohimoisesta suhteestaan täydellisiin ripsiin. Ripsipidennykset suunnitellaan tehostamaan katsettasi juuri kuten haluat. Ne voivat olla hienostuneet ja huomaamattomat klassiset pidennykset tai tyrmäävän tuuheat volyymiripset, jotka LashLovers® toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ensimmäisenä kotimaisena tuotemerkkinä. Varaa nyt aika volyymiripsiin Emmalle tai Janikalle. Voimassa olevat tarjoukset löydät VARAA AIKA RIPSIIN -napista.
Volyyriripsitarjous Sulje Tarjous
Share This