Ripsipidennykset Oulu

Ripsipidennykset Oulu | BellaHelena

Ripset Oulu kuvakollaasi 4 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen - Ripsipidennykset Oulu

Etsitkö Ripsipidennyksien tekijää Oulusta?

Etsitkö ripsipidennyksien tekijää Oulusta? Olemme tehneet vuosia ripsipidennyksiä Kauneushoitola BellaHelenassa. Nyt myös LashLovers volyymiripsiä vuodesta 2015 alkaen sadoille asiakkaillemme. Löydät meidät Oulun kaupungintalon vierestä, aivan ydin keskustasta (katso tarvittaessa ajo-ohje video).

Ripset Oulu kuvakollaasi 3 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen - Ripsipidennykset Oulu

KAUNIIT LASHLOVERS RIPSIPIDENNYKSET – KLASSISET- TAI VOLYYMIT

Juuri nyt suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista. Saat uudet Kauniit Klassiset Ripsipidennykset tai Volyymiripset kampanjahintaan. Uudet LashLovers ripset ja huolto nyt yhteishintaan 155€ (Volyymit 197€). Tarjoushinta sisältää myös  huollon (ovh 72€) kun varaat sen 14-30vrk päähän ripsipidennyksestä. Esimerkki: Jos varaat ripsipidennyksille hoitoajaksi kuun 30. päivän (esimerkiksi tarjouksen viimeinen voimassaolo päivä), niin ripsihuoltosi on 30 vrk ripsipidennyksistä. Toki voit ostaa pelkät pidennykset ja varata huollon sitten myöhemmin.

Facebook post Kauneushoitola BellaHelena Ripset Emma 2016 - Ripsipidennykset Oulu

Volyymiripset LashLovers Button Red Pink Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen 2017 - Ripsipidennykset Oulu

Kauneushoitola BellaHelena ripsiteknikko Janika Pakanen LashLovers ripsipidennykset klassiset ja volyymit - Ripsipidennykset Oulu

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan. Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.

Minkä tyylisiä ripsipidennyksiä teemme?

Noveau Lashes ripsipidennyksiä on saatavana C-tyylisenä. Kirjain kuvaa ripsipidennyksen kaarevuutta. Käytämme molempia tyylejä ja niiden yhdistelmiä.  Pituuksia löytyy alkaen 8mm pituudesta aina 14mm pituuteen asti.  Saatavana on nyt myös erikoispitkiä 15mm-17mm ripsiä ja erityisen tuuheita volyymiripsiä (kts kuvat). Ripsipidennyksien teossa pyrimme aina huolelliseen ja luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Ripset suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti paikanpäällä. Kauneushoitola BellaHelenassa on tehty satoja ripsipidennyksiä. Asiakkaat ovat olleet työnjälkeen tyytyväisiä, joten he kertovat uusista ripsistä ystävilleen ja tulevat säännöllisesti rispihuoltoon.

Emma Kaasalainen Volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu 1024x719 - Ripsipidennykset Oulu

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suositus on olla erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa. Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittellaan käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

000 Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Näyttää Upealta 750x500 - Ripsipidennykset Oulu

 

Mitä jos joku ripsipidennys irtoaa tai ripsi katkeaa?

Aina joku ripsi saattaa joskus irrota, joten sitä vartenhan on olemassa ripsipidennyksien huolto.  Aika usein varataan heti aika myös huollolle kahden kolmen viikon päähän. On myös mahdollista, että oma ripsi katkeaa ripsipidennyksen mukana. Jos käytät pidennyksiä, etkä muista huoltaa omia ripsiäsi, ne voivat alkaa kuivua. Tällaisessa tilanteessa ripsi tai ripsiä voi katketa pidennyksineen (ripsille on olemassa kasvun nopeuttaja-ainetta). Suosittelemme silloin tällöin vanhojen ripsipidennysten totaalia poistamista ja uusien laittamista vanhojen tilalle. Samassa yhteydessä voidaan tarkistaa omien ripsien kunto. Nythän saa uudet ripset huollolla tarjoushintaan. Onhan se mukavaa, kun tietää varmuudella olevan naisellisen kaunis ja, että ripsipinennykset ovat niin sanotusti luonnollisen kauniit.

 

Mitkä asiat käydään vielä läpi ennen hoitoa?

Laatuun pitää panostaa. Jokainen ripsipidennyshoito alkaa esihaastattelulla ja taustatietojen läpikäynnillä. Pyydämme aina asiakkaita lukemaan seuraavat alla olevat kohdat huolellisesti läpi:

● LashLovers ripset ovat synteettistä materiaalia, muotoiltu ripsien muotoa mukaileviksi

● Ripsipidennyksien tarkoitus on tehdä ripsistä paksummat ja pidemmät

● Ripsien pidennys ei aiheuta kipua, eikä tunnu epämukavalta
● Ripsipidennyksien säännöllinen huolto on välttämätöntä
● LashLovers  ripsiä ei saa kastella kahteen tuntiin niiden kiinnittämisestä
● Älä mene saunaan, uimaan tai kuumaan kylpyyn kahteen päivään ripsien kiinnittämisestä
● Älä permanettaa tai käytä ripsien taivutinta LashLovers ripsille
● Ripsien kestovärjäys tulee tehdä ennen LashLovers ripsien kiinnittämistä
● Käytä vain vesiliukoista ripsiväriä ja levitä sitä vain ripsien kärkiin
● Älä käytä vedenkestävää ripsiväriä, äläkä poista ripsiväriä öljypohjaisilla poistoaineilla
● Älä hiero ripsiä, puhdistaessasi kasvoja vedellä, taputtele ripset kuivaksi kasvojen pesun jälkeen
● Älä sauno päivittäin
Lisäksi pyydän jokaiselta asiakkaalta ihan kirjallisen suostumuksen toimenpiteen suorittamiseen ja siihen, että koulutettuna LashLovers ripsiteknikkona kiinnitän ripsien pidennykset asiakkaan omien ripsien jatkoksi. Painotan myös asiakkaalle esitietolomakkeessa sitä, että ripset vaativat säännöllistä huoltoa, jotta niissä pystytään säilyttämään LashLovers ripsillä luotu pituus ja paksuus. Hoidon jälkeen annan vielä kirjalliset hoito-ohjeet kotiin.”

 

LASHLASHES® -ripsipidennyksen hoito-ohjeet 

 

älä kastele ripsiä ensimmäiseen kahteen tuntiin kiinnityksestä

älä käysaunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle ensimmäiseen kahteen päivään

 jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen vaihtoehto

 älä käytä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä

 puhdista kasvot ja silmämeikki haalealla vedellä ja öljyttömällä silmämeikin poistoaineella

 kampaa ripset päivittäin

 huolla ripset 2-4 viikon välein

 

RIPSIPIDENNYKSIEN POISTO

 

voi antaa pidennyksen kasvaa ulos. Tähän kuluu aikaa 1-3 kuukautta tai

varaa aika ripsipidennyksen laittajalta poistoa varten

 

Huom! Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse, se saattaa aiheuttaa ripsien katkeamista ja harvenemista!

BellaHelena Ripsipidennykset small - Ripsipidennykset Oulu 

 

 

Mikäli varaat ajan LashLovers ripsipidennyksille Ajanvaraus24 palvelussa, niin valitse tyyppi TARJOUKSET ja sitten liuta palveluista tarjous LashLovers Ripsipidennys + huolto tai Volyymiripset + huolto. Tämän jälkeen näet vapaat ajat. Valitse itsellesi sopiva ajankohta (tarvittaessa soita) Huom! Ajanvarauksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella tai Facebook nappulalla.

Ajanvaraus Ripsipidennyksille 2015 ja ripsihuollolle Kauneushoitola BellaHelenaan pienempi - Ripsipidennykset OuluKauniit LashLovers Ripsipidennykset Emma Kaasalainen. Nyt myös LashLovers Volyymit

Lashlovers Volyymiripset Kauneushoitola BellaHelena Oulu - Ripsipidennykset Oulu

Ripsipidennykset Oulu – Nyt myös Lashlovers Volyymiripset!

SIJAINTI OULUSSA
KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802
TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

LashLovers® Volyymiripset

LashLovers® -ammattilaisen tunnet tietotaidosta sekä intohimoisesta suhteestaan täydellisiin ripsiin. Ripsipidennykset suunnitellaan tehostamaan katsettasi juuri kuten haluat. Ne voivat olla hienostuneet ja huomaamattomat klassiset pidennykset tai tyrmäävän tuuheat volyymiripset, jotka LashLovers® toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ensimmäisenä kotimaisena tuotemerkkinä. Varaa nyt aika volyymiripsiin Emmalle tai Janikalle. Voimassa olevat tarjoukset löydät VARAA AIKA RIPSIIN -napista.
Volyyriripsitarjous Sulje Tarjous
Share This