fbpx

BellaHelenan ajanvarausjärjestelmä uusittiin

OTA YHTEYTTÄ - Aito Kauneus Jokaisessa Vuoden Ajassa - Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kauneushoitola BellaHelenan internetissä toimiva ajanvaraus järjestelmä on nyt upo uusi. Päivitämme järjestelmää kesän 2024 aikana. Syksyyn mennessä BellaHelenan sivustolta pitäisi löytyä kaikki palvelut, ajanvaraus ja verkkokauppa samasta osoitteesta.

Alle olemme koonneet muutamia ohjeita uudesta ajanvaraus-järjestelmästä, jonka pitäisi olla yksinkertainen ja selkeä, mutta eihän sitä koskaan tiedä ennen kuin kokeillaan.

Muistathan, että aina voit soittaa 044-5522802. Jos kosmetologit ovat varattuina, Markku vastaa ja palvelee puhelimitse 10-18.

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan!

Ajanvaraus Ohjeita

Valitse kauneushoito

1. VALITSE kauneushoito palvelu ja kosmetologi hoidolle klikkaamalla, sitten paina JATKA nappulaa samassa ruudussa. 

Valitse pvm ja aika

2. Valitse pvm ja aika. Kun löydät alla olevasta kalenterista itsellesi sopivan vapaan ajan, niin tee varaus. Omat sivut -osiossa voit muuttaa, siirtää ja perua varauksiasi. Näet myös varaus historiasi. 

Maksatko ennakkoon vai kauneushoitolassa?

3. VALITSE MAKSAMINEN – aikaa varattaessa järjestelmä kysyy maksatko ennakkoon vai maksatko kauneushoitolassavalinta toimittaessa tarkoittaa, että maksat kauneushoitolassa. Jos päätät maksaa pankkisiirtona tai kortilla varauksen yhteydessä, maksat tällöin ennakkoon

Ajanvaraus on myös jatkossa verkkokauppa

4. ON-LINE VERKKOKAUPPA – BellaHelenan uusi ajanvaraus järjestelmä on myös verkkokauppa. Voit tehdä varaukset, tuote- ja lahjakortti ostokset  yksillä ja samoilla kirjautumistiedoilla.

Kysyttävää?

5. KYSYTTÄVÄÄ? – uusi järjestelmä voi tuottaa kysymyksiä, joten tarvittaessa soita 044-5522802 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolabellahelena.com Tarvitsemme palautteita 🙂

Lähetä sähköpostia BellaHelenaan

8 + 15 =

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 10 =