Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Sothys Kauneushoitola Oulussa Somekuva - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena, on Ouluun 2012 perustettu uusi kauneushoitola aivan ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

Kauneushoitola BellaHelena avattiin marraskuun 1. päivänä 2012. Virallisia ikimuistoisia avajaisia juhlitiin lauantainana 01.12.2012 Hox! Kauneushoitolan avajaisissa oli yllätysesiintyjä ja hyviä tarjouksia! Asiakkaat ovat löytäneet ja ottaneet uuden kauneushoitolan omakseen. Kauneushoitola työllistää vakityisesti kolme kosmetologia (Helenan, Emman ja Janikan, kts. kosmetologit) ja kaksi kosmetologia (Jonna ja Jenna) on niin kutsutusti pyynnöstä paikalla. Kauneushoitola on toiminut nyt 5 vuotta. LUE BELLAHELENA TARINA Olemme tehneet tuhansia kauneuteen liittyviä hoitoja ja naisteniltojakin on pidetty aina silloin tällöin. Yksi BellaFemme naistenilta pidettiin kun . Pauliina Räisänen kertoi hyvinvoinnista BellaHelenassa. Ainakin jotain olemme osanneet tehdä oikein – kaupungilla puhutaan BellaHelena kauneushoitolasta positiiviseen sävyyn.

 

BellaHelena On Viihtyisä, Rauhallinen Kauneushoitola

Helena Tauriainen 2013 BellaHelena Oulu - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelenaBellaHelena on viihtyisä rauhallinen kauneushoitola. Sothys hoitola. jossa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kauneushoitolan sijainti on yksi keskeisimpiä asioita. Sinne pitää löytää ja sen tulee sijaita lähellä keskustaa. Omat parkkipaikat Hallituskatu 10B sisäpihalla on otettu positiivisesti vastaan. KATSO AJO-OHJE VIDEO

 

Ranskalainen 70 vuotias kaneustalo Sothys on kauneushoitolan paras juttu.

BellaHelena Eau Thermale Spa Paraati 980x400 - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

BellaHelenan toiminta perustuu ranskalaisen kauneustalo Sothys hoitola tuotteisiin, hoitola osaamiseen ja Sothys kotihoitotuotteisiin. Yli 70 vuotta alalla toiminut maailmanlaajuinen kauneudenhoitoyritys on BellaHelenan paras juttu. Kaikki hoidot onnistuvat ja tulokset ovat käsin kosketeltavissa. Sothys on laatua, jota et saa mistään muualta.

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena – soita 044-5522802

BellaHelena 2014 Kaleva Paraati 768x400 Kampanja - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenan asiakkaaksi. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 044-5522802 ma-pe 09-18 ja la 09-17.

Ajanvaraus käy helposti myös netissä BellaHelenan ajanvaraus24 palvelussa. Yli puolet asiakkaista käyttää nettiajanvarausta (65% selaa nettisivuja mobiili laitteilla) Asiakkaat ovat todenneet nettiajanvarauksesta ja internetsivuista seuraavaa:

”Ihan para ja selkein ajanvarauspalvelu mitä olen koskaan käyttänyt. Tosi hyvä!”

”Ihanat nettisivut, Oulun parhaat! Tein ostopäätökseni, valintani nettisivujen perusteella…”

 

Ilmaiset Parkkipaikat Sisäpihalla!

Kaupungintalo ikkunasta 150x150 - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena Portailta 150x150 - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena Kauneushoitolan ovi 150x150 - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena  Nida tekee ripsiä BellaFemme illassa 150x150 - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Asiakkaiden omat ilmaiset parkkipaikat löytyvät sisäpihalla, josta on myös käynti kauneushoitolaan. Katso ajo-ohje video nettisivuilta valikosta videot  https://www.bellahelena.fi

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Sothys Talven 2013 Kausihoito Helena ja Pauliina - Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

SIJAINTI OULUSSA
KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802
TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This