fbpx

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena, on Ouluun 2012 perustettu uusi kauneushoitola aivan ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

Kauneushoitola BellaHelena avattiin marraskuun 1. päivänä 2012. Virallisia ikimuistoisia avajaisia juhlitiin lauantainana 01.12.2012 Hox! Kauneushoitolan avajaisissa oli yllätysesiintyjä ja hyviä tarjouksia! Asiakkaat ovat löytäneet ja ottaneet uuden kauneushoitolan omakseen. Kauneushoitola työllistää vakityisesti kolme kosmetologia (Helenan, Emman ja Janikan, kts. kosmetologit) ja kaksi kosmetologia (Jonna ja Jenna) on niin kutsutusti pyynnöstä paikalla. Kauneushoitola on toiminut nyt 5 vuotta. LUE BELLAHELENA TARINA Olemme tehneet tuhansia kauneuteen liittyviä hoitoja ja naisteniltojakin on pidetty aina silloin tällöin. Yksi BellaFemme naistenilta pidettiin kun . Pauliina Räisänen kertoi hyvinvoinnista BellaHelenassa. Ainakin jotain olemme osanneet tehdä oikein – kaupungilla puhutaan BellaHelena kauneushoitolasta positiiviseen sävyyn.

 

BellaHelena On Viihtyisä, Rauhallinen Kauneushoitola

SKY-kosmetologi Helena TauriainenBellaHelena on viihtyisä rauhallinen kauneushoitola. Sothys hoitola. jossa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kauneushoitolan sijainti on yksi keskeisimpiä asioita. Sinne pitää löytää ja sen tulee sijaita lähellä keskustaa. Omat parkkipaikat Hallituskatu 10B sisäpihalla on otettu positiivisesti vastaan. KATSO AJO-OHJE VIDEO

 

Ranskalainen 70 vuotias kaneustalo Sothys on kauneushoitolan paras juttu.

Oulussa Sothys Eau Thermale Spa Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

BellaHelenan toiminta perustuu ranskalaisen kauneustalo Sothys hoitola tuotteisiin, hoitola osaamiseen ja Sothys kotihoitotuotteisiin. Yli 70 vuotta alalla toiminut maailmanlaajuinen kauneudenhoitoyritys on BellaHelenan paras juttu. Kaikki hoidot onnistuvat ja tulokset ovat käsin kosketeltavissa. Sothys on laatua, jota et saa mistään muualta.

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena – soita 044-5522802

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Lahjakortit Nyt Tähtihintaan Kaleva Interstitiaali pienempi SKY-kosmetologi Helena Tauriainen Nida Cinar

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenan asiakkaaksi. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 044-5522802 ma-pe 09-18 ja la 09-17.

Ajanvaraus käy helposti myös netissä BellaHelenan ajanvaraus24 palvelussa. Yli puolet asiakkaista käyttää nettiajanvarausta (65% selaa nettisivuja mobiili laitteilla) Asiakkaat ovat todenneet nettiajanvarauksesta ja internetsivuista seuraavaa:

“Ihan para ja selkein ajanvarauspalvelu mitä olen koskaan käyttänyt. Tosi hyvä!”

“Ihanat nettisivut, Oulun parhaat! Tein ostopäätökseni, valintani nettisivujen perusteella…”

 

Ilmaiset Parkkipaikat Sisäpihalla!

Kaupungintalo näkyy Kauneushoitola BellaHelenan ikkunasta Kauneushoitola BellaHelenan portailta 2014 Kauneushoitola BellaHelenan ovi 2014  Nida Cinar tekee ripsipidennyksiä BellaFemme-illassa KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Asiakkaiden omat ilmaiset parkkipaikat löytyvät sisäpihalla, josta on myös käynti kauneushoitolaan. Katso ajo-ohje video nettisivuilta valikosta videot  https://www.bellahelena.fi

 

Yritys Jota Kutsutaan Nimellä BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelenan talven 2013 Sothys kausihoito on Viinirypäle & Päärynä

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This