BellaHelenan Tarina

Yrittäjä SKY Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Reunuksilla - BellaHelenan Tarina

BellaHelenan Tarina – siitä on nyt tasan neljä vuotta… kun aloin perustamaan uutta kauneusalan yritystä nimeltä Kauneushoitola BellaHelena Oulu. Ensimmäiset asiakkaat vastaanotin 01.11.2012 näissä ihanissa Hallituskatu 10B liiketiloissa, kaupungintalon vieressä.

 

Kaikki tapahtui todella nopeasti, parissa kolmessa viikossa. Oli pakottava tarve perustaa oma kauneushoitola, kun työnantajani pisti pillit pussiin lokakuussa 2012 ja lopetti 20-vuotisen toiminnan. Työt loppuivat kahden viikon varoitusajalla ilmoituksesta.

 

Valmistuin 8 vuotta sitten kosmetologiksi Oulun Kosmetologikoulusta. Tuolloin ajattelin, että tarvitsen työkekemusta ennen kuin uskallan perustaa oman kauneushoitolayrityksen. Se oli haaveitakin viisaampi päätös, jota en ole katunut. Nyt kahdeksan vuoden jälkeen olen pyörittänyt BellaHelena nimistä kauneushoitolaa neljän vuoden ajan perheeni avustustaessa. Ihan hyvin on mennyt ja pystyssä pysytty. Kiitos siitä kaikille ihanille asiakkailleni! Nöyrin ja varmoin askelin jatkan päivä kerrallaan eteenpäin. Seuraan asiakkaideni toiveita herkällä korvalla.

 

Miten kaikki oikein alkoi. Lue koko juttu – BellaHelenan Tarina Facebook muistiinpanosta valokuvineen. Pieni pala oululaista yrityshistoriaa, jonka keskiössä on naisyrittäjä perheineen. Mieheni Markku on vastannut yrityksen digimedianäkyvyydestä hyvin tuloksin. BellaHelenan internetsivuilla on käynyt neljän vuoden aikana yhteensä +87.939 virailijaa, nettisivuja on auottu +381.648 kertaa. Aivan parasta on tietenkin se, että BellaHelenan kaikki palvelut – kosmetologit, tuotteet ja hoitola – on saanut omat oululaiset asiakkaansa. Marraskuun ensimmäisellä viikolla vietimme mukavaa rentoa BellaFemme -asiakasiltaa pe 04.11.2015 klo 18:00 alkaen. Ilmoittaudu mukaan!

 

Kauneushoitola BellaHelena Oulu juhlii marraskuussa 4-vuotissynttäreitään – katso/lue tarjoukset! Uudet paremmat ja selkeämmät internetsivut toimitettiin eetteriin ensimmäisen toimintavuoden kunniaksi.  Bella Femme Naisteniltoja vietämme kauneuden ja terveyden merkeissä pitkin talvea. LUE LISÄÄ ILLOISTA – ja ilmoittaudu sinäkin mukaan. Ensimmäisenä luentovieraanamme kävi todella pirtsakka osaava personal trainer – Anniina Koivisto – bodyfitness urheilija Kajaanista. Myös oululainen PAuliina Räisänen luennoinut terveysopeistaan – olemme saaneet todella hyviä ja selkeitä rasvanpoltto-oppeja, ohjeita ja kotikonsteja Anniinalta ja Pauliinalta BellaHelenan kauneus- ja terveysilloissa. Muitakin teemailtoja on ollut. Kaikissa illoissa olemme saaneet Markun hyviä salaatteja, joita nykyään myydään myös Fuengirolassa, Espanjassa. Ravintolan nimi on Salaattiravintola Jänis =)

 

Kauneusterveisin,

 

Helena Tauriainen,

SKY-kosmetologi, yrittäjä

 

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään SOTHYS -kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

 

[custom-facebook-feed]

SIJAINTI OULUSSA
KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802
TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This