fbpx

Yhteystiedot Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kauneushoitola BellaHelena Logo 2017 koossa 700x200px Helena & Paris Oy design Markku Tauriainen 07.11.2017 Suomi 100 Finland

AVOINNA ARKISIN MA-PE 09-18 ja LA 09-17

BellaHelena on uusi kauneushoitola mukavalla paikalla Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä. Viihtyisä rauhallinen kauneushoitola.

 

Hoitoajan voi varata helposti internetissä, Ajanvaraus24 palvelussa. Toimii myös kännykällä. Voit myös soittaa numeroon 044-5522 802 

BellaHelena on normaalisti avoinna arkisin MA-PE kello 09-18 ja LA kello 09-17.

 

Poikkeavat Aukioloajat

Ruuhkatilanteissa esimerkiksi kesäkuukausina yritämme joustaa ja palvella myös poikkeavina aukioloaikoina. Aikaisista aamuajoista tai myöhäisistä ilta-ajoista tulee aina sopia erikseen.

Vahvistamme poikkeavat hoitoajat viipymättä kirjallisesti, heti kun resurssi toivottuun hoitoon on olemassa.

BellaHelena juhlii 7v. synttäreitään 1. marraskuuta 2019. Kauneusvuosi jatkuu hyvillä tarjouksilla

 

Omat ilmaiset asiakasparkkipaikat löytyvät sisäpihalla, josta on myös käynti kauneushoitolaan. Kun tulet hoitoon tai ostoksille autolla, sinun ei tarvitse etsiä parkkipaikkaa =) aja BellaHelenan asiakaspaikalle. Katso ajo-ohje videoista.

Yhteystiedot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Täyttöainehoidot Kauneusklinikka Päivillä

 Teemme Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This