fbpx

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta Sothys USA

Mitä Siperian Ginseng kasvohoidossa tapahtuu? Tämä Sothys USA sivuilla julkaistu video kertoo yksityiskohtaisesti vaihe vaiheelta Siperian Ginseng -kasvohoidosta, sen kulusta. Siperian Ginseng uutuuskasvohoito on tutkitusti erittäin tehokas, virkistävä ja palauttava kasvohoito, joka sopii hyvin myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai kasvohoidoksi ´pienen tauon jälkeen´.

 

Suosittelen Sothys Kasvohoitoa

SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Kesä on ihanaa aikaa kun aurinko paistaa. Pitkän kuuman kesän jälkeen (ylipäätään kesän) suosittelen ihanaa kasvoja ja mieltä virkistävää Sothys kasvohoitoa. Olen tehnyt kosmetologina kasvohoitoja vuosia. Sothys erikoiskasvohoitoja voin suositella. Tiedän kokemuksesta, että Sothys on ainutlaatuinen kasvohoitosarja, josta löytyy kasvohoidot eri ikä- ja ihotyypeille ja, että kasvohoidot toimivat erityisen hyvin. Tervetuloa kasvohoitooni, luotan Sothys tuotteisiin ja -hoitoihin. tv =) Helena Tauriainen, yrittäjä/kosmetologi

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje