fbpx

Artisteja BellaHelenan Avajaisissa

Kauneushoitola BellaHelenan avajaisissa Helena Tauriainen ja Michael Monroe 2012 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Kauneushoitolassani pidettiin ikimuistoiset avajaiset  viikonloppuna.  En ollut uskoa silmiäni, kun Michael Monroe käveli BellaHelenan ovesta sisään. Ja vähen ennen häntä sisään oli jo ovesta astunut  Saara Aalto Teemun kanssa. Huh, huh… TODELLISIA YLLÄSTYSVIERAITA. Saaran tulosta olin kyllä hyvin tietoinen, koska hänen BWL-joulukauppa avattiin tiloihimme. Michael Monroe… hän oli minulle todellinen yllätys. Kiitokset Saaralle, kun kutsuit!

Joulu lähestyy – BLESSED WITH LOVE Pop-Up – vuoden loppuun asti!  Uuden kauneushoitolan tiloihin on avattu Saara Aallon Blessed With Love Pop-Up kauppa vuoden loppuun saakka. T-paitoja, BWL-koruja ja Saaran levyjä saa nyt siis Oulusta. Tervetuloa katsomaan ja ostamaan. Saaralla on konsertti Oulun Tuomikirkossa 23.12.2012, jonka yhteydessä Saara todennäköisesti on tavattavissa jälleen BellaHelenassa. BWL-korut ovat hopeoituja/ hopeaa,  joten laadukkaista koruista on kysymys. Hinnat ovat kohtuullisia; levyt 17,90€, rannekorut 24,90€, kaulakoru

Kauneushoitola BellaHelenan avajaisissa Helena Tauriainen ja Saara Aalto 2012 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Tänä jouluna kannattaa panostaa laatuun ja ostaa BelleHelenan lahjakortti omalle rakkaalleen. SOTHYS erikoiskasvohoito on varmasti se juttu, jolla ilostutat lahjan saajaa. Lahjakortti käy myös miehille – mitä ajattelit tänä jouluna antaa lahjaksi? Joulun parhaat lahjat löytyvät BellaHelenasta tai verkkokaupastamme  Saaran uusiin koruihin kannattaa myös tutstua. Joululaulut CD on aivan upea!

 

Tervetuloa uuteen kauneushoitolaani tv Helena =)

PS. Erityinen kiitos Saaralle ja Michaelille vierailusta kauneushoitola BellaHelenassa. Teitte päivästäni ikimuistoisen, jonka muistan vielä pitkään! Kiitos myös kaikille järjestelyihin osallistuneille ja ihku ihanille asiakkailleni – kävitte minua tapaamassa ja kukittamassa. Kiitos!

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 6 =