fbpx

Artisteja BellaHelenan Avajaisissa

Kauneushoitola BellaHelenan avajaisissa Helena Tauriainen ja Michael Monroe 2012 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Kauneushoitolassani pidettiin ikimuistoiset avajaiset  viikonloppuna.  En ollut uskoa silmiäni, kun Michael Monroe käveli BellaHelenan ovesta sisään. Ja vähen ennen häntä sisään oli jo ovesta astunut  Saara Aalto Teemun kanssa. Huh, huh… TODELLISIA YLLÄSTYSVIERAITA. Saaran tulosta olin kyllä hyvin tietoinen, koska hänen BWL-joulukauppa avattiin tiloihimme. Michael Monroe… hän oli minulle todellinen yllätys. Kiitokset Saaralle, kun kutsuit!

Joulu lähestyy – BLESSED WITH LOVE Pop-Up – vuoden loppuun asti!  Uuden kauneushoitolan tiloihin on avattu Saara Aallon Blessed With Love Pop-Up kauppa vuoden loppuun saakka. T-paitoja, BWL-koruja ja Saaran levyjä saa nyt siis Oulusta. Tervetuloa katsomaan ja ostamaan. Saaralla on konsertti Oulun Tuomikirkossa 23.12.2012, jonka yhteydessä Saara todennäköisesti on tavattavissa jälleen BellaHelenassa. BWL-korut ovat hopeoituja/ hopeaa,  joten laadukkaista koruista on kysymys. Hinnat ovat kohtuullisia; levyt 17,90€, rannekorut 24,90€, kaulakoru

Kauneushoitola BellaHelenan avajaisissa Helena Tauriainen ja Saara Aalto 2012 Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Tänä jouluna kannattaa panostaa laatuun ja ostaa BelleHelenan lahjakortti omalle rakkaalleen. SOTHYS erikoiskasvohoito on varmasti se juttu, jolla ilostutat lahjan saajaa. Lahjakortti käy myös miehille – mitä ajattelit tänä jouluna antaa lahjaksi? Joulun parhaat lahjat löytyvät BellaHelenasta tai verkkokaupastamme  Saaran uusiin koruihin kannattaa myös tutstua. Joululaulut CD on aivan upea!

 

Tervetuloa uuteen kauneushoitolaani tv Helena =)

PS. Erityinen kiitos Saaralle ja Michaelille vierailusta kauneushoitola BellaHelenassa. Teitte päivästäni ikimuistoisen, jonka muistan vielä pitkään! Kiitos myös kaikille järjestelyihin osallistuneille ja ihku ihanille asiakkailleni – kävitte minua tapaamassa ja kukittamassa. Kiitos!

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje