fbpx

UUSI KASVOHOITO YUZY & GREIPPI

Sothys toi jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Hemmotteleva kevään, kesän 2019 uutuus kausihoito on sitruksinen Yuzu & Greippi. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Kasvohoito tuo vitamiineja tai mineraaleja ihollesi, jotka pehmentävät ihoa. Sitruksien hedelmäinen tuoksu hellii.

SOTHYS UUTUUS Hemmottelee

Sothys toi jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Hemmotteleva kevään, kesän 2019 uutuus kausihoito on sitruksinen Yuzu & Greippi. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Kasvohoito tuo vitamiineja tai mineraaleja ihollesi, jotka pehmentävät ihoa. Sitruksien hedelmäinen tuoksu hellii.

YUZU & GREIPPI

Kasvohoidon vaikuttavina aineina ovat raikkaat sitrushedelmät yuzu (kosteuttaa, antioksidantti) ja greippi (kirkastaa, antaa elinvoimaa).

Ihon hapenottokykyä parantava kausihoito yhdistää kronobiologian ja
mielihyvän! Tällä hoidolla saat Ihanan säteilevän ihon. Kaikille ihotyypeille. Saatavilla rajoitetun ajan. 

ALKUPUHDISTUS JA KUORINTA

Rakeellinen kuorintavoide poistaa iholta kuollutta solukkoa ja puhdistaa tehokkaasti. Yuzu -uute on kosteuttava ja antioksidanttinen (kirkastaa) Vaaleanpunainen savi (puhdistaa), tuo happea, mineralisoi, kirkastaa (kuorii). Kuorivat kasvipohjaiset rakeet (alkuperä: riisin jyvät) Mekaaninen kuorinta. Antaa uutta elinvoimaa Vitamiinicocktail (C-, PP- ja B5 -vitamiinit) Uudistaa, elvyttää, suojaa auringon haitoilta.

voidehieronta

Greippiuute tuo kirkkautta ja elinvoimaa kasvojen iholle. Uudistava ja ravitseva karitevoi pehmentää.

NAAMIO JA TEHOAINEET

Plastinen peel-off naamio tuntuu ihanalta ja saa ihon hehkumaan. Yuzu extract on kosteuttava ja antioksidanttinen. Naamiossa on diatomaceous-alginaattiyhdiste, joka edesauttaa tehoaineiden imeytymistä ihoon.

IHANAT TUOTTEET KOTIHOITOON

Yuzu-Greippi hoitolinjassa on 3 kausituotetta kotihoitoon: kuorintanaamio, puhdistusvaahto sekä suihkunektari.

Gommage masque 2-in-1 kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärysihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan n. 5 minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käyttö n. 1-2 krt/vko.

Mousse nettoyante éclat Kausituotteiden ykkösuutuus, puhdistusvaahto! Sopii kasvojen puhdistukseen, kevyesti kuoriva vaikutus, koska tuote sisältää AHA hedelmähappoja. Käyttö: Poista ensin silmämeikki ja levitä sitten puhdistusvaahtoa kostealle iholle ja pyörittele kevyesti. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan.

Nectar de Douche raikas sitruksinen suihkunektari, joka sopii myös kylpyaineeksi. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun!

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje