fbpx

HELENA TAURIAINEN – CEO

SKY-kosmetologi, yrittäjä. Kosmetologina 10 vuotta. Erikoiskosmetiikkamyyjänä +10 vuotta.

Pidän työstäni kauneudenhoidon parissa. Olen erikoistunut kasvohoitoihin, joita teen päivittäin. Minulla on kaksi työntekijää. Opastan innolla nuoria naisia kauneusalalle. Omaa työkuntoani ylläpidän lenkkeilemällä ja käymällä kuntosalilla Fressissä. Olen naimisissä ja minulla on kaksi aikuista lasta. Olen kotoisin Kuusamon Vuotungista. Oulussa olen asunut vuodesta 2007.

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

CEO, Founder, Entrepreneur, Beautician

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

KASVOHOIDOT SOTHYS, ECKSTAIN, DERMIA SOLUTION

N

SOKEROINNIT, KULMAT/RIPSET, KÄSI- JA JALKAHOIDOT

N

KOSMETOLOGIEN KOULUTUS

N

YRITYKSEN JOHTAMINEN

EMMA KAASALAINEN – KOSMETOLOGI
SKY-kosmetologi. BellaHelenassa vuodesta 2016. Olen erikoistunut ripsiin ja kulmiin. Teen päivittäin LashLovers ripsipidennyksiä (klassiset ja volyymit) ja MaxBrows kestokulmia, joihin olen saanut koulutuksen maahantuoja Universal Beauty/Anita Henttunen-Haapalalta

Valmistuin kosmetologiksi Jyväskylässä. Tein työharjoitteluni BellaHelenassa, josta sain vakituisen työpaikan. Helena on todella hyvä opastaja, arvostan hänen kokemustaan. Kosmetologin työ on minun unelmatyöni. Vapaa-aikana harrastan jalkapalloa.

Emma Kaasalainen, SKY-kosmetologi Kauneushoitola BellaHelenassa.

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

MAX BROWS KESTOKULMAT

N

LASH LOVERS RIPSIPIDENNYKSET

N

KÄSI-, KASVO- JALKAHOIDOT, SOKEROINNIT

N

MEIKKAUS, SUIHKURUSKETUKSET

JOHANNA HAMUNEN – KOSMETOLOGI

SKY-kosmetologi. BellaHelenassa vuodesta 2019. Olen erikoistunut kasvo- jalkahoitoihin. Teen myös LashLovers ripsipidennyksiä (klassiset, myöhemmin myös volyymit).

Valmistuin kosmetologiksi Oulun Kosmetologikoulusta. Aloitin BellaHelenassa 03.06.2019,  josta toivon kahden lapsen äitinä vakituista työpaikkaa. Helena on todella hyvä opastaja, arvostan hänen kokemustaan. Kouluttaudun seuraavaksi Sothys kasvohoitoihin. Kosmetologin työ on ihana työ, jota haluan tehdä päivittäin. 

Johanna Hamunen, SKY-kosmetologi Kauneushoitola BellaHelenassa.

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

LASH LOVERS RIPSIPIDENNYKSET

N

KÄSI-, KASVO- JALKAHOIDOT, SOKEROINNIT

N

MEIKKAUS, SUIHKURUSKETUKSET

OONA SHNORO – KOSMETOLOGI

SKY-kosmetologi. BellaHelenassa vuodesta 2017. Olen erikoistunut kasvohoitoihin. Teen Sothys, Eckstein ja Dermia Medical/Solution mikroneulaushoitoja sekä MaxBrows kestokulmia, joihin olen saanut koulutuksen maahantuoja Universal Beauty/Anita Henttunen-Haapalalta. 

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja kosmetologi. Suoritan vielä jatko-opintoja, joten olen BellaHelenan varauskalenyterissa muutaman päivän viikossa. Pidän BellaHelenasta työpaikkana. BellaHelenassa saan tehdä kosmetologin töitä opintojeni ja perheeni ehdoilla. Se on hieno asia.

Oona Shnoro, SKY-kosmetologi Kauneushoitola BellaHelenassa.

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

MAX BROWS KESTOKULMAT

N

DERMIA MEDICAL MIKRONEULAUKSET

N

SOTHYS KASVOHOIDOT

N

KÄSI-, KASVO- JALKAHOIDOT, SOKEROINNIT

N

MEIKKAUS, SUIHKURUSKETUKSET

MARKKU TAURIAINEN – DIGITAALINEN MEDIA

Avustan kosmetologivaimoani Helenaa. Työtehtäviini kuuluvat BellaHelenassa digimedia, brändi, rekrytointi ja myyntikoulutus. Osallistun myös kauneusalan tilaisuuksiin. Teen osan vuodesta toitä etänä Espanjassa, jossa olen pyörittänyt myös ravintolaa Salaattiravintola Jänis 2015-2017

Peruskoulutukseltani olen yo-vientipäällikkö. Varusmiespalvelun suoritin Utin Laskuvajojääkärikoulussa (kurssi 21), jota ennen pelasin “ammatikseni” jääkiekkoa Oulu Kärpissä. Harrastan terveysliikuntaa kuten jooga, kuntosali, kävely, juoksu, pyöräily ja golf. Kirjoittaminen, lukeminen ja maalaaminen kuuluvat myös harrastuksiini.

Markku Tauriainen

Markku Tauriainen

Digital Media, Branding, Recryiting, Blogging

AMMATTITAITO ERIKOISOSAAMINEN

N

MYYNTIKOKEMUS +40 VUOTTA (B-to-C)

N

SOSIAALINEN MEDIA VERKOTTUMIENEN

N

UUSIEN YRITYSTEN PERUSTAMINEN

JASMIINA TAURIAINEN – OPISKELIJA

Kiireapulaisena ja lisäresurssina BellaHelenassa vuodesta 2014. Teen Shellac kynsiä ja kauneushoitolan viikkosiivouksia. Juuri nyt opiskelen sairaanhoitajaksi englanninkielisellä linjalla Helsingin Metropoliksessa. Harrastan jalkapalloa ja salibändiä.

Jasmiina Tauriainen

Jasmiina Tauriainen

Trainee, Student

AMMATTITAITO ERIKOISTUMINEN

N

SHELLAC KYNNET (UV-kestolakatut, ei rakenne)

N

YLIOPPILAS, LYSEO OULU IB DIPLOMA SCHOOL

N

OPISKELIJA/SAIRAANHOITAJA (perusjakso koulutuksessa)

ETSITKÖ ALAN TÖITÄ

Kauneushoitola BellaHelenassa voi avautua paikka kasvohoitoihin ja ripsipidennyksiin erikoistuneelle kosmetologille.  

Motivoiko kauneuden työt sinua? Onko kauneusala intohimosi? Mikäli etsit Oulun keskustasta kauneusalan työpaikkaa, meillä on sinulle sellainen tarjolla.

Edellytämme kosmetologin peruskoulutusta. Tarjoamme viihtyisät työtilat ja mukavat tiimikaverit aivan Oulun ydinkeskustassa.

Työkokemuksen karttuessa, meillä saat myös jatko- ja lisäkoulutusta kestokulmiin, rajauksiin, mikroneulaukseen ja Sothys vartalo- ja luxuskasvohoitoihin. Ripsipidennyksien tekemiseenkin voimme järjestää koulutuksen.

Jos kiinnostuit ole hyvä ja  lähetä melle valokuvallasi varustettui vapaamuotoinen hakemus tai täytä lomake tässä linkissä.    

UPEAT VOLYYMIRIPSET

Kauneushoitola BellaHelenassa ripsiin erikoistunut kosmetologi, ripsimuotolija pystyy tekemään sinulle upeat volyymiripset. 

Ripsikuidut kiinnitetään käsityönä kuitu kerrallaan omiin ripsiisi, jotta toivottu lopputulos saadaan aikaan.

Katseleppa BellaHelenassa tehtyjen ripsipidennysten kuvia ja totea ripsitekijöiden kaunis kädenjälki ja mieti samalla mielessäsi, että miten taitavat kädet tekijällä on.

Usein paras ripsien tekijä on se henkilö, josta kuulemme hyvältä ystävältämme. Oulusta löytyy varmasti useita osaajia, mutta BellaHelenasta saat takuuvarmasti upeat LashLovers volyymiripset. Olemme tehneet niitä vuosia.

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This