fbpx

Täyteainehoitojen Kauneusklinikka Oulu Botuliini Hyaluroni Mesolangat

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland
Täyteainehoitojen Kauneusklinikka Oulu. Kauneushoitola BellaHelena järjestää parin kuukauden välein kauneusklinikkapäiviä, jolloin on mahdollisuus saada täyteainehoitoja Oulussa kuten botuliini, hyaluroni, mesolangat. Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista. Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa. Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia. Hoitohoidot tehdään kokeneiden ammattilaisten toimesta BellaHelenan kauneusklinikkapäivillä 3-4 kertaa vuodessa kysyntään perustuen. Ryppyjä, uurteita suoristavia ja siloittavia Botuliini ruiskehoitoja esim. kulmakarvojen- ja silmienalueelle (hinnat 290€/alue). Hyaluronihappo täyteainehoitoja esim. huuliin (350€/alkaen).
UUTTA! Kauneusklinikkapäivillä tehdään myös mesolankahoitoja, jotka kohottavat kasvojen piirteitä LUE LISÄÄ MESOLANGOISTA 

Kauneusklinikka Jälleen BellaHelenassa, Oulussa

Ilmoitamme aina kuukautta kahta ennen seuraavasta täyteainehoitopäivästä BellaHelenan uutiskirjeellä ja/tai blogikirjoituksella. Teemme jälleen Oulussa uusia täyteainehoitoja BellaHelenassa koko päivän. Huulet, kulmat, otsan alueet jne. Tervetuloa, tavataan Oulussa!

Jokainen hoito alkaa henkilökohtaisella konsultaatiolla, hoidon suunnittelulla, joten toivomme yhteydenottoasi sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com. Alamme täyttämään työkalenteria hoidoille ja hoitokonsultointeihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Lyhyet 15min  konsultaatiot tehdään ennen hoitojen aloittamista. Kuvien alla tietoa hyalyroni- ja botuliini täyteainehoidoista.

BellaHelenan Kauneusklinikkapäivät järjestetään Oulussa yhteistyössä Universal Beautyn kanssa, jolla on täyteainehoitoihin, botuliini pistoksiin, mesolankoihin ja kestopigmentointeihin vaadittava koulutus ja vahva tekemiseen perustuva kymmenien vuosien kokemus ja osaaminen.

 

Hyaluronihappovalmistetta käytetään esteettisissä injektio-täyteaine-hoidoissa (Restylane/Perlane/Juvederm). Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronia. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa. Aine hajoaa ja poistuu ajan mittaan luonnonmukaisella tavalla. Hoitotoimenpise ei edellytä allergiatestausta. Toimenpide on helppo, nopea, kivuton ja täysin turvallinen.

Hyaluroni täyteainehoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ruiskuttamalla ainetta kasvojen ihon juonteisiin. Eniten hyaluronia käytetään huulien kosmeettiseen muotoiluun. Huulet saadaan täyteläisemmiksi tai/ja niiden epäsymmetrisyyttä tai ikääntymisen tuomia muutoksia voidaan korjailla. Aineen vaikutus kestää ½-1 vuotta. Käsittely kestää noin 30 minuuttia ja sen vaikutus näkyy välittömästi. Hoidosta ei jää jälkiä, kuten mustelmia, joten toimenpiteen jälkeen voi mennä vaikka suoraan töihin. Täyteainehoito voidaan uusia, kun aineen teho on poistunut.

Huulten Täyttö Ja Muotoilu

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor cosmetic injection of botox to the face of beautiful woman close-up portrait isolated on white

Huulia pidetään kasvojen keskipisteenä. Hoidetut huulet ovat kauniit. Aina omat huulet eivät kuitenkaan miellytä/riitä, koska ne voivat olla epäsymmetriset tai kapeat. Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen. Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu. Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä. Monia huulten täyttö voi alkaa kiinnostamaan, jos ja kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

 

Toimenpide On Helppo, Nopea, Kivuton Ja Turvallinen

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa. Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Huom! Hyaluronihappo on luonnossa ja ihmiskehossa esiintyvä sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä satakertaisen määrän kosteutta. Kun ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, ihonalaiskudoksen tilavuus esim. huulten alueella kasvaa.

B… tox hoidot, botuliini – mitä ne ovat?

Botuliinia käytetään tehokkaaseen ryppyjen silotukseen. Hoitotoimenpide tapahtuu piikittämällä. Botuliinia ruiskutetaan injektioneulan avulla haluttuun lihakseen, jolloin rypyt alkaa oieta. Hoidon tulos näkyy viikon-kahden päästä pistoksien antamisesta. Hoitotulos kestää vaikutusalueelle noin 1/2 vuotta. Jos hoito uusitaan säännöllisesti , hoidon teho säilyy pidempään, koska piikitetty lihas ei ehdi kunnolla palautua normaaliolotilaan hoitokertojen välillä. Huom! Hoitokertojen välillä täytyy pitää taukoa, suositus on min. 3 kuukautta.

B… tox ei ole uusi keksintö. Botuliinia on käytetty vuosia erilaisten sairauksien hoitoon. Botuliinin (Botulium Toxin, BTX) teho perustuu lihaksen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen, jolloin kireä lihas rentoutuu tai juonne oikenee. Vaikutta aine on Clostridium botulinum -bakteerin erittämä hermomyrkky. Myrkyllisyydestään huolimatta botuliinia käytetään pieninä määrinä kauneudenhoidossa ja kosmetiikkateollisuudessa sekä hoitoaineena kivuliaisiin lihaskouristuksiin. Botuliinin käyttö on yleistynyt Suomessakin nk. esteettisissä hoidoissa, juonteiden ja ryppyjen siloittamisessa. Botuliini on on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata esimerkiksi ihon ilmejuonteita. Suomessa botuliinia on käytetty 15 vuotta. Botuliini ei rasita maksaa eikä munuaisia, se ei leviä lihaksesta minnekään eikä se kierrä verenkierrossa.

Tervetuloa Kauneusklinikka Päiville Ouluun

Olen toiminut jo kymmenen vuotta yhteistyössä Anitan Hentusen/ Kauneuskeskus Eleganssin kanssa. Tekijät ovat ehdottomasti alan ammattilaisia. Voit kysyä hoitoihin liittyvistä asioista henkilökohtaisessa konsultaatiossa kauneusklinikkapäivillä Oulussa.

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 3D Mesolangat Infographics

Täyttöhoidon konsultaatio 15min hinta 0,00€/asiakas (konsultaatio on ilmainen hoidosta kiinnostuneille).

Hintaesimerkkejä Täyttöhoidoista: Hyaluroniinjektioiden hinnat alkaen 350,00€/ruiske  (kevyt 350€, medium 370€, vahva 390€)

 

Täyttöhoitojen Kauneusklinikka Botuliini Hyaluroni Mesolangat

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje