TARJOUS – BELLAHELENASSA ON HYVIÄ TARJOUKSIA

Kauneushoitola BellaHelena eKaleva Interstitiaali mainos 768x960px 2018 desing by Markku Tauriainen - Tarjous

HYVÄ JOULUTARJOUS! KAIKKI YLI 100€ LAHJAKORTIT -20€ ALENNUKSELLA. MAKSAT 100€ SAAT 120€ LAHJAKORTIN, MYÖS HYVÄN JOULUMIELEN =) 

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on hyvä lahjaidea. Tänä jouluna 2018 haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän joulumielen reilulla 20€ alennuksella kaikista yli 120€ lahjakorteista. Tänä jouluna kannattaa pansotaa kauneushoitolan lahjakorttiin vähintään 100€ euroa, niin saa lahjakorttiin +20€ bonuksen.

Kaikkien aikojen paras joulu syntyy pienistä asioista pitkin matkaa. Kodin siivouksesta ja sisustamisesta. Juoluruokien suunnittelusta. Pienienkin lahjojen ja joulukorttien tekemisestä. Kaikesta jouluun liittyvästä valmistelusta. Me kaikki odotamme ihanaa joulua ja joulurauhaa. Saat yhden hyvän takuuvarman lahjan kuntoon ostamalla BellaHelenan lahjakortin. Tervetuloa jouluostoksille!   

 

Joulu- tammikuussa Sothys Uutuus Vanilija Passionhedelmä Kasvohoito 79€

Kauneushoitola BellaHelena Divi Featured Image 700x395px Helena Paris Oy Finland - Tarjous

Kosteuttava ja Ravitseva kausihoito talvi 2018/2019

Sothys tuo jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven 2018/2019 uutuus kausihoito on hedelmäinen vanilija ja passion. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Vitamiineja tai mineraaleja iholle tuova kasvohoito, joka pehmentää ihoa. Kukkaisen hedelmäinen vanilija ja passion tuoksu.. LUE LISÄÄ BLOGISTA

Tarjous Juuri Nyt – Dermia Medical Microneedling (Uutuus)

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland - Tarjous

Dermia Solution Kasvohoitojen esittelypäivä 22.02.2019 tarjoukset -15%

Uusinta teknologia hyödyntävä mikroneulaus (90 asteen kulmassa, steriili hoitopää, ei rullaushoito). LUE LISÄÄ BLOGISTA

Sothys Uutuus Kasvohoito βB3 TRI COMPLEX Tekee Ihmeitä

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 - Tarjous

Kiinteyttävät Seerumit, Kiinteyttävät Voiteet

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon! Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko. LUE LISÄÄ UUTUUS KASVOHOIDOSTA

Lahjakorttitarjous verkkokaupassa

Nyt kannattaa käydä tehdä lahjakorttiostoksia BellaHelenassa. Kauneushoitolan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea. Lahjakortteja voit ostaa kaunueshoitolasta kuin myös BellaHelenan Holvi verkkokaupasta. Ohjeet löydät näiltä sivuilta https://www.bellahelena.fi/lahjakortit/ Mieti myös näitä asioita: BellaHelena sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä. Omat ilmaiset autopaikat helpottavat asiointia. Hoitoaikoja voi varata helposti esimerkiksi kännykällä, kun on internetyhteys. Varattuja aikoja voi varata, perua, siirtää 24/7.

Katso kaikki kuukauden tarjoukset

Kauneushoitola BellaHelena Woman Video Frame 2017 - Tarjous

Kauneushoitola BellaHelenassa on aina hyviä tarjouksia. Kuluvan kuukauden voimassa olevat tarjoukset löydät näiltä sivuilta.

https://www.bellahelena.fi/tarjoukset/

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This