img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Tarjoukset Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Dermia mikronaulaushoidot Kauneushoitola BellaHelenan Oulu

Tarjous Juuri Nyt – Dermia Mikroneulaus (Uutuus)

Dermia Solution kasvohoidot sarjahoitona tarjous -15%

Uusinta teknologia hyödyntävä mikroneulaus 90 asteen kulmassa (ei rullaushoito). Steriili vaidettava hoitopää. Täysin kivuton hoito. Katso alla oleva video, jolla Helena kertoo Dermia mikroneulaushoidosta ja/tai LUE LISÄINFO BLOGISTA  Dermia mikroneulaushoitojen ovh hinnat 125-150€/hoito. Hoitohinta määräytyy hoidossa käytettävien steriiliosien määrästä. Dermia Medical mikroneulaushoitojen ovh hinnat ovat 170-200€  VOIT KATSOA HOITOJEN TARKAT OVH HINNAT BELLAHELENAN HINNASTOSTA 

Sothys Detox Energie hoitonja uutuus energisoiva kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Detox Energie kasvohoito, hoidon kesto 1h 15min, TARJOUSHINTA 120€  

SOTHYS DETOX ENERGIE HOITOLINJA on syksyn uusi energisoiva ja saasteilta suojaava Sothys kasvojenhoitolinja; nyt BellaHelenassa Oulussa. Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy. *orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdista detox vaikutus.

Hoidon kesto 1h 15min tarjoushinta 120€

Sothys® syysuutuudet saapuneet – Ihana kausikasvohoito villimango kookos ja

Upea Bleu Envoûtant Lumoava Sininen Trendimeikit

Kesän aikana saat aina paljon auringonpaistetta kasvoille. Kesän jälkeen kasvot todella tarvitsevat hoitoa, kuin myös talvella. 

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Villimango Kookos kasvohoito ja lumoava sininen trendimeikki 2019

DR ECKSTEIN REPAIR KASVOHOITO 100€ hinta sisältää upeat kestovärjätyt kulmat 

Dr.R.A.Eckstein Repair Kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

5 + 9 =