BellaHelenan Tarjoukset Marras-Joulukuu 2019

Sothys Detox Energie uutuus energisoiva hoitolinja Kauneushoitola BellaHelena Oulu

SOTHYS DETOX ENERGIE – on syksyn uusi energisoiva ja saasteilta suojaava Sothys hoitolinja nyt BellaHelenassa. Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie -hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy. *orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdista detox vaikutus.

HOIDON KESTO 1h 15min HINTA 120€

Sothys® syysuutuudet saapuneet – Ihana kausikasvohoito villimango kookos ja upea Bleu Envoûtant Lumoava Sininen Trendimeikit

Kesän aikana auringonpaistetta saaseen kasvot todella tarvitsevat hoitoa.  VARAA NYT AIKA

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Villimango Kookos kasvohoito ja lumoava sininen trendimeikki 2019

Dr. Eckstein® Korjaava Repair Kasvohoito sis. kulmat 105min/100€

Ennen jälkeen kesän auringonpaistetta kasvot todella tarvitsevat hoitoa.  VARAA NYT AIKA Dr. Eckstein Repair Treatment erikoiskasvohoitoon niin saat kasvot kuntoon ja samalla teemme sinulle jäätävän upeat kesäkulmat.

Marras-Joulukuun 2019 pakettitarjous – hinta ainoastaan 100,00€ sis. kestokulmat – on varattavissa kosmetologi Johanna Hamuselle nettiajanvarauksessa ja myös puhelimitse 044-5522802. Hoidon kesto 105min sis. kulmien siistimisen ja kestövärjäyksen.

Dr.R.A.Eckstein Repair Kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys® Uutuus Kasvohoito βB3 TRI Complex 90min/110€

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Hoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle – Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa – Miellyttävä Tuoksu Ja Aivan Ihanan Tuntuinen Iholla. Olemme tehneet Sothys uutuus kasvohoitoja syyskuussa. Palaute on ollut βB3 TRI Complex -hoidosta todella hyvää. Asiakkaiden mielestä βB3 -hoitotuotteet (kolmoisyhdiste) tuntuvat erityisn miellyttävältä ja hyvältä kasvojen iholla. Myös tuotteiden tuoksu miellyttää. Hoidossa käytetään normaalia enemmän hoitotuotteita ja ne ovat kaikki uusia. Sothys suosittelee 3 hoidon sarjahoitoa uudelle βB3 -hoidolle, yksi hoito viikossa. LUE LISÄÄ BLOGISTA –> Asiakkaiden mielestä hoito tuntuu iholla miellyttävälleKauneushoitola BellaHelena Lahjakortti 110 kuva nappaa.fi mainokseen 2017 Suomi 100 Finland

Nyt kannattaa siis käydä BellaHelenassa lahjakorttiostoksilla. Kauneushoitolan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea. Lahjakortteja voi ostaa myös BellaHelenan Holvi verkkokaupasta. Ohjeet löydät näiltä sivuilta https://www.bellahelena.fi/lahjakortit/ Mieti myös tätä: BellaHelena sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä. Omat ilmaiset autopaikat helpottavat asiointia. Hoitoaikoja voi varata helposti esimerkiksi kännykällä, kun on internetyhteys. Varattuja aikoja voi varata, perua, siirtää 24/7. Siirry BellaHelenan ajanvaraukseen.

Dermia Solution Biorevitalisaatio Kasvohoidot Sarjahoitona -15% 

Dermia Sarjakasvohoidot -15%

Uudet Dermia Solution biorevitalisaatio kasvohoidot nyt BellaHelenassa. Kaikki Dermia Solution kasvohoidot sarjahoitona Marras-Joulukuussa 2019 hintaan -15%. Tämä uutuus on koettava! Uusi iho 28. päivässä Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Steriileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia. Voiko yksi kasvohoito olla näin tehokas? HOIDOT NYT OULUSSA – LUE LISÄÄ BELLAHELENAN UUTUUDESTA Tämä on todella tehokas kasvohoito!

LashLovers® volyymiripset pidennykset 125€, huolto 82€ kosmetologi Emma Kaasalainen ja Helena Koivukangas

  LashLovers volyymiripsipidennykset tarjoushintaan (pelkkä huolto 82€). Varaa aika netissä volyymeihin nimellä Emma Kaasalainen (kosmetologi, ripsiteknikko)

 

Suihkurusketu BellaHelenassa Tarjoushintaan 39€

Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa ´spray tanning´ suihkurusketukset tehdään Kauneushoitola BellaHelenassa uusilla laitteilla.

BellaHelenassa saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan, kauniin Solstice spray tanning -suihkurusketuksen. Solstice on parasta mahdollista kotimaista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Olemme tehneet suihkurusketuksia useita vuosia. Olet osaavissa käsissä, kun tulet kauneushoitolaamme. Olemme toki epäonnistuneetkin muutaman kerran, joten siitäkin on kokemusta. Rusketuksen jäljestä ei tule tasainen, jos ja kun asiakas on epähuomiossa laittanut kotona kosteusvoidetta iholle ja unohtaa sitten kertoa asiasta ennen toimenpidettä. LUE LISÄÄ BLOGISTA – Miten valmistaudun suihkurusketukseen huolella =) noudattamalla ohjeita lopputulos on upea!

Sothys® Hydra 3Ha – Ainutlaatuinen Erikoiskasvohoito

Sothys naistenilta Kauneushoitola BellaHelena 5 vuotta Helena & Paris Oy Sothys on tuonut markkinoille uutuuden, ainutlaatuisen Hydra 3Ha erikoiskasvohoidon, joka perustuu patentoituun hyaloronihappoboosteriin. Erittäin tehokas ihonhoitotuoteyhdistelmä, joka uudistaa ja syväkosteuttaa ihoa pysyvästi.  Sothys Hydra 3Ha erikoiskasvohoito (90min) maksaa 98,00€. Aivan ihana kasvohoito. KATSO HYDRA 3HA VIDEO  Hox! Ihosi kaipaa kosteutta ennen talven kylmiä ja kuivia pakkasia! Hoidon voi ostaa myös lahjakorttina netistä!

BellaHelenan Kauneusvuosi 2019 Ihania Sothys Uutuuksia

Vuosi 2019 loppuu hyviin tarjouksiin. Tervetuloa esimerkiksi Sothys 1-2-3 Welcome Voycher kasvohoitoon. Erikoiskasvohoidon tarjoushinta on 99,00€ (hinta sisältää timanttihionnan + kulmat) Pristine timanttihionta suoritetaan ainutlaatuisella ihonhoitolaiteella, joka poistaa kuolleet ja kovettuneet ihosolut stimuloiden samalla verenkiertoa sekä solutoimintaa. Kirkas, kuulas, pehmyt iho Pristine -kasvohoidolla!  ECKSTEIN Repair korjaava kasvohoitopaketti maksaa nyt vain 95€ (hoito sisältää Eye Care silmänympäryshoidon freenä – hoidon kesto 90min – katso hinnasto).

ARTDECO® Juhlameikki Johanna Hamunen 60min Tarjoushintaan

Sothys Eau Thermale Spa Herkän Ihon Lähdevesikasvohoito 79,00€ 50min

Hellävaraisen l´Eau Thermale Spa  lähdeveden tehokkuus tuo välitöntä helpotusta herkälle iholle. IHOSTA TULEE MIELLYTTÄVÄN TUNTUINEN JA RAUHOITTUNUT ALLE TUNNISSA! Vain 50 minuutissa kaikki herkän ihon ärsytykset rauhoittuvat ja ihosta tulee miellyttävän pehmeä. Aivan ihana kasvohoito! Tunne Jälleen Oman Sothys Kosmetologisi Tekemä Laadukas, Miellyttävä Ja Tehokas Kasvohoito 

Tarjous Sothys silmänympärysseerumi -50%

Energisoiva-voidesilmänympärys

Sothys Siperian Ginseng – Energisoiva erikoiskasvohoito auttaa…

Siperian Ginseng kasvovoide Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Siperian Ginseng erikoiskasvohoito auttaa varastoimaan ihon energiaa ja palauttamaan ihon kirkkauden joko yksittäisenä hoitona tai esivalmistelevana hoitona ennen kiinteyttävää tai kosteuttavaa erikoishoitoa. Sopii kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille asiakkaille, naisille ja miehille, kaikkiin vuodenaikoihin sopiva hoito! Sothys Hydradvance on kosteuttava kasvohoito – on yksilöity hoito, jossa on ennennäkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho. Hemmottele ihoasi 90 min. erikoishoidolla, joka antaa ihollesi täydellisen kosteuden ja hyvänolon tunteen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet antavat välittömän hoitotuloksen jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaan tuloksen saat kolmen hoitokerran sarjalla (esimerkki 3 hoitoa 1x/viikko). KATSO KAIKKI TARJOUKSET – Varaa kasvohoito netissä.  VARAA AIKA  Ajanvaraus 24/7 palvelusta! Tarjoushoidot löytyy kohdasta TARJOUKSET (edellyttää kirjautumista sähköpostilla tai Facebook nappulalla).

KULMAT, KULTALAPUT, KÄSINAAMIO 39€

KULMAT, KULTALAPUT JA KÄSINAAMIO 39 EUROLLA – on BellaHelenan 30min luksus-hemmottelu-yllätys. Samalla, kun kulmiasi siistitään saat ainutlaatuisen kollageeni hyaluroni silmänympäryshoidon, joka sisältää aitoa 24 karatin kultaa. Tehoaineet imeytyvät iholle kulmien siistimisen aikana. Eye-under-mask kultalaput ovat ehdoton trendiuutuus, joita voit myös käyttää kotona. Voit kysyä hoidosta lisää puhelimitse 044-5522802 – varaa nyt aika pieneen hemmotteluhoitoon =) PIKAPIRISTYSTÄ – kasvoille – 24 karaatin kulta-kollageeni-hoito silmänalusille (naamio koko kasvoille). Ryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia vähentävä uutuus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa tehden silmänympärysihosta kimmoisamman ja vahvemman.  Kuvassa on bodyfitness urheilija Pauliina Räisänen, joka käy säännöllisesti Kauneushoitola BellaHelenassa. Pauliinalle lisättiin ripsihuollossa erikoispitkiä 15mm ripsiä. Kuvissa, jotka löytyvät facebookista ripsiä tekee ripsipidennyksiin erikoistunut SKY-kosmetologi. Jäätävän upeat ripset BellaHelenasta LUE LISÄÄ BLOGISTA https://www.bellahelena.fi/jaatavan-upeat-ripset-bellahelenasta/

Kauniit Klassiset Ripsipidennykset tai LashLovers® Volyymit by BellaHelena

Juuri nyt suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista, tai huoltamista. Nyt saat uudet Kauniit LashLovers Volyymiripsipidennykset kampanjahintaan. Uudet LashLovers® -ripset 115€ (tarjous). Hoidon aikana varata aika seuraavaan ripsihuoltoon ja varmistat, että pysyt kauniina koko loppuvuoden. Ripsihuolto kannattaa varata 2-3 viikon päähän. Kauneushoitola BellaHelenasta saa nyt myös upeat LashLovers® volyymiripset Emma Kaasalaisen tai/ja Janika Pakasen tekemänä. Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan – VARAA AIKA!

Sothys Kauneushoitola Oulussa LAuneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina upeasti!

BellaHelenan Tarjoukset 2019

 

 

 

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This