fbpx

Syksyn Tarjous 2 Sothys Kasvohoitoa Erikoishintaan

Jarlin & Miran Syksyn Kasvohoito Tarjous 2022

Tule Nyt Sothys Kasvohoitoon!

Olemme laatineet BellaHelenan valmistuville kosmetologeille, Mira Turpeiselle ja Jarl Tauriaiselle hyvän kasvohoitotarjouksen. Tule nyt Sothys kasvohoitoon Miralle tai Jarlille kahteen (2) kasvohoitoon yhteishinnalla 165€ tämän tarjouksen (Mira tai Jarl) voit käyttää loka-marraskuun 2022 aikana.

Kasvohoito 1 – Sothys Peeling Resufacant (60min) – lääketieteen inspiroima kuorintahoito Peeling Resurfacant perustuu kahteen tunnettuun kuorintamenetelmään.

Kemiallinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi uusien solujen syntymistä (20% Glykolihappoa johon yhdistetty Salisyylihappoa).

Mekaaninen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kuonaaineita.

Peeling Resurfacant hoito valmistelee ihon uutta Sothys Hydra hoitoa varten, jotta saavutetaan parhaimmat tulokset. Hydra kasvohoito tehdään noin 7-12 päivän kuluessa peeling kasvohoidosta.

Kasvohoito 2 – Sothys Hydra Hyaluronic Acid⁴ (1h30min) – 6 vaihetta sisältävä kosteuttava erikoiskasvohoito tehokosteuttaa ja lisää ihon täyteläisyyttä palauttaen ihon nuorekkuuden.

Tehokkaassa hoidossa yhdistyy 4 hyaluronihapon lähdettä ja 2 patentoitua Sothys-aktiiviainetta.

KATSO VAPAITA AIKOJA NETISSA

KUINKA VARAAN HOITOAJAN? Hoitoajan varaaminen Kauneushoitola BellaHelenaan onnistuu helposti netissä 24/7 älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Siirryt vain osoitteeseen https://avoinna24.fi/bellahelena ja kirjaudut sisään.
JOS OLET UUSI KÄYTTÄJÄ sinun tulee rekisteröityä ja hyväksyä varaus ehdot. Avaat tilin sähköpostiosoitteella ja gsm numerolla. Tämän jälkeen…
Klikkaa ajanvaraus → valitse palvelu tai tyyppi → näet vapaat ajat → valitse itsellesi sopiva aika → tee varaus. Saat hoitoajasta vahvistuksen ajo-ohjeineen sähköpostiisi. Varattuja aikoja voit muuttaa, siirtää tai perua kodassa omat sivut → omat varaukset. Huom! hoitoajan peruuttaminen on mahdollista 24h ennen hoidon alkua. Jos mahdollista, peruutukset aina hyvissä ajoin. Kiitos ja tervetuloa!
Syksyn Tarjous kaksi kasvohoitoa Google maps karttakuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu
Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

Asiakkaat Pitävät Myös Uudesta βB3 TRI COMPLEX -kasvohoidosta

Sothys lupaa rohkeasti, että juuri tämä hoito nuorentaa kasvoja 6 vuotta. Monelle asiakkaalle nämä ovat juuri ne “maagiset” sanat. Moni haluaa tulla hoidon jälkeen heti uudelleen viikon päästä tavoitteena 3 kasvohoidon sarjahoito, siis aivan ehdottomasti. Miksi?

Kasvot tuntuvat ihanilta ja näyttävät oikeasti 6 vuotta nuoremmilta. Tämän toteamiseen ei tarvita ennen ja jälkeen kuvia, lopputulos näkyy heti peilistä. Kasvot nuorentuvat hoidon aikana selkeästi. Näin asiakkaat kokevat.

Lisäksi hoitotuotteet tuntuvat ja tuoksuvat ihanalta. Hoitojen välille kotiin, sarjahoitoa tehostamaan löytyy uudet Sothys voiteet ja seerumit, jotka ovat aivan parhaita.

Tuotteet ovat ainutlaatuisia Sothys 75-vuotisen toimintahistorian aikana.”

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen

Sothys tiedetutkimuksen vastaus ihon ikääntymiseen on Sothys BetaB3 TriComplex -uutuus, kiinteyttävä Erikoiskasvohoito.

Sothys on kansainvälinen, 75 vuotta maailmanlaajuisesti toiminut ranskalainen kauneustalo, jolla on omat tuotekehitys laboratoriot.

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden βB3-kolmoisyhdisteen. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:

1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN

2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TriComplex UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… 

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Ihonpuhdistus Ja Kasvohoito

Ihonhoidonhoidon lähtökohta on puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto ja kasvojen puhdistus.  

Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan.

Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kotihoitoon Kiinteyttävät Seerumit Ja Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia.

Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. 

Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

βB3 Tri Complex Uutuus Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti Uutuus Button small Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa.

Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!

Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko.

Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus Sothys Hoitotuotteet Esite Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys kasvojenhoidon opaskirja

Uutuus – Nouda Kauneushoitola BellaHelenasta!

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Kauneushoitola BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama – kirkas, kuulas, hyvä iho ja pysyviä tuloksia.

Tervetuloa kokemaan Sothys uutuushoito. Arkeen tarvitaan pieniä ihania rentouttavia hetkiä. Aina ei tarvitse lentää maailman ääriin, jotta saa hymyn huulille. Nyt Sothys TRI Complex erikoiskasvohoitoa tekee BellaHelenassa myös poikani Jarl Tauriainen, joka opiskelee oppisopimus koulutuksella (OSAO) äitinsä jalanjäljissä kosmetologiksi.

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yrittäjä

 

Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoitoon KAuneushoitola BellaHelena 10 Vuotta

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle 

Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa.

Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 7 =