Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Solstice spray tanning suihkurusketukset tehdään Kauneushoitola BellaHelenassa.

BellaHelenassa saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan, kauniin Solstice spray tanning -suihkurusketuksen. Solstice on parasta mahdollista kotimaista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä, ei oranssia. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Olemme tehneet satoja suihkurusketuksia, joten olet osaavissa käsissä, kun tulet kauneushoitolaamme. Olemme joskus epäonnistuneetkin pari kertaa, joten tiedämme miten upea suihkurusketus tehdään ammattitaidolla. Esimerkiksi rusketuksen jäljestä ei tule tasainen, jos asiakas on epähuomiossa laittanut kotona kosteusvoidetta iholle ja unohtaa sitten kertoa asiasta ennen toimenpidettä. ON TÄRKEÄÄ LUKEA KOHTA  Miten valmistaudun suihkurusketukseen huolella ja noudata ohjeita. Näin toimimalla saamme ihollesi upean lopputuloksen!

Spray Tanning Model from Holland Small - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna spray pistoolilla sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis. Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä. Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

MITEN VALMISTAUDUT SUIHKURUSKETUKSEEN?

Paras lähtökohta Solstice Suihkurusketukselle on puhdas kuorittu iho. Kuori iho body scrub -kuorintaaineella kotona edellisenä iltana ja kosteuta iho. Puhas kuorittu kosteutettu iho takaa parhaan tasaisen kauniin lopputuloksen.

Huom! Ei voiteita aamulla iholle. Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät. Hoidon aikana saat kosmetologilta hyviä ohjeita, että kuinka toimitaan. Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi. Sitten vaan pukeudut, t-paita päälle ja sorsit jalkaan. Suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika. Tänään tehty on aamulla valmis =) suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua 2-3 viikossa ja palaa normaalitilaan.

Katso Solstice Video

suihkurusketushuone bellahelenaan 779x1024 779x1024 - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Kauneushoitola BellaHelenaan on tehty suihkurusketukselle oma ilmastoitu vaaleansininen huone, jossa on alipaineimuri. Suihkuttaminen tehdään teltassa, joten kaikki ohilentävät suihkeet hakeutuvat alipainetuulettimen suodatinpaperiin eivätkä jää ilmaan pyörimään/leijailemaan. Tämä takaa siistin ja tasaisen lopputuksen ilman valumia. Kosmetologit Helena, Emma ja Oona tekevät erityisen tarkkaa työtä, jotta siisti viimeistelty lopputulos saadaan aikaan. Suihkurusketus tarkistetaan aina suihkutuksen jälkeen eri huoneessa. Teemme kesällä Solstice suihkurusketuksia päivittäin, joten kyllä onnistuu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tulevat uudelleen. Huone ja laitteet puhdistetaan ja siivotaan päivittäin. Pidämme hygieniasta hyvää huolta. Tervetuloa kokeilemaan suihkurusketusta. Voit varata ajan soittamalla numeroon 044-5522802. Ajanavaraus onnistuu myös internetissä, BellaHelenan Ajanavaraus24 palvelussa. Solstice suihkurusketus maksaa 39€/kerta. Edullisen 3x sarjakortin voit ostaa verkkokaupasta satasella (100€).

Sarjakortti 3x Solstice Suihkurusketukseen 2018 Kauneushoitola BellaHelena Oulu - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Tanssijat, bodarit ja fitnessurheilijat – käyttävät tummempaa pähkinän väristä suihkerusketusta ennen kisoja. Bodyfitness urheilijat vahventavat väriä vielä voiteilla ennen lavalle kiipeämistä. Kuvassa keskellä poseeraava, tuore 2014 junior sarjan bodyfitness Suomenmestari Pauliina Räisänen (mustat bikinit, pokaali vasemmassa kädessä) käy Kauneushoitola BellaHelenassa säännöllisesti hakemassa suihkurusketuksen pintaan. Pauliina palkittiin myös vuoden 2016 naisten +168cm Bodyfitness kisassa numerolla 1. joten kovatasoisesta nuoresta naisesta on kysymys. Hyvä, #bodyfitnesspauliina

BodyFitnessPauliina 2014 Suomenmestari - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Mikäli olet miettinyt suihkurusketusta – älä mieti enää – ratkaisu asiaan on Kauneushoitola BellaHelena. Pari-kolme-viikkoa iholla pysyvä Solstice -suihkurusketus maksaa vain 38€. Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin Solstice ´spray tanning´ suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa. Solstice on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Sääret Säihkyvän Sileiksi Sokeroinnilla

sugaring - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Sääret Säihkyvän Sileiksi Sokeroinnilla – Ihana Kesäfiilis BellaHelenasta! 

Häiritseviä säärikarvoja voidaan poistaa voiteilla, sheivaamalla tai waxaamalla, mutta myös vähiten kipua tuottavalla Alexandria sokerointimenetelmällä.  Alexandria sokerointi ´Body Sugaring´ on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti. Sokerointi on hygieenistä. Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. LUE LISÄÄ BLOGISTA!

Sothys Kauneushoitola Oulussa Somekuva - Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje