fbpx

Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passionhedelmä Ravitsee Kasvojasi 79€ 60min

Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passion

Sothys on tuonut jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven 2018/2019 uutuus kausihoito on hedelmäinen vanilija ja passion. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Kasvohoito tuo vitamiineja tai mineraaleja ihollesi, jotka pehmentävät ihoa. Kukkaisen hedelmäinen vanilija ja passion tuoksu hellii. 

VAIHE 1 PUHDISTUS JA KUORINTA

Kasvot, silmäluomet ja huulet puhdistetaan meikeistä. Kasvot ja kaulan iho puhdistetaan ihotyypin mukaisella puhdistusduolla ennen 2-in-1 kuorintaa.

VAIHE 2 KUORINTA

Rakeellinen kuorintavoide poistaa iholta kuollutta solukkoa ja puhdistaa tehokkaasti. Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

VAIHE 3 VOIDEHIERONTA

Vanilijainen hierontavoide.

VAIHE 4 SEERUMIT

Lopuksi hierontavoide + Oxy-mineraaliseerumit. Kirkastava passionhedelmä peel-off naamio.

AIVAN IHANAT KOTIHOITOTUOTTEET

Monivaiheinen puhdistus öljy: Poistaa hellävaraisesti meikin (myös vedenkestävän) ja epäpuhtaudet iholta . Pehmentää, ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

2-1 kuorinta naamio: Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

Ravitseva vartalovoide: Ainutlaatuinen, ravitseva koostumus, jossa yhdistyy täyteläinen balmi iholle sulavaan voiteeseen. Pehmeä iho ja
miellyttävä vanilja-passion tuoksu…

Sothys On Upea, Dermia Anti-Age sarjahoito tehokas

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä luksushoitopaketteja, joiden hoitotulokset ovat 100% varmoja. Sothys ja Dermia kasvohoidot ovat todella tehokkaita ja ihania. Suosittelen! Kosmetologiyrittäjänä olen 10 vuoden aikana olen myös itse käyttänyt Sothys tuotteita ja hoitoja; vieraillut myös tehtaalla. Olen vakuuttunut Sothysin eriomaisuudesta. Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Varaa Nyt Aika Kasvohoitoon!

VARAA NYT AIKA DERMIA TAI SOTHYS KASVOHOITOON – Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24/7 sivuilla, etsi Dermia Solution kasvohoito https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Dermia Solution Kasvohoito Kykenee Ihmeisiin -Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passionhedelmä Ravitsee Kasvojasi

 


Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje