fbpx

Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passionhedelmä Ravitsee Kasvojasi 79€ 60min

Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passion

Sothys on tuonut jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven 2018/2019 uutuus kausihoito on hedelmäinen vanilija ja passion. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Kasvohoito tuo vitamiineja tai mineraaleja ihollesi, jotka pehmentävät ihoa. Kukkaisen hedelmäinen vanilija ja passion tuoksu hellii. 

VAIHE 1 PUHDISTUS JA KUORINTA

Kasvot, silmäluomet ja huulet puhdistetaan meikeistä. Kasvot ja kaulan iho puhdistetaan ihotyypin mukaisella puhdistusduolla ennen 2-in-1 kuorintaa.

VAIHE 2 KUORINTA

Rakeellinen kuorintavoide poistaa iholta kuollutta solukkoa ja puhdistaa tehokkaasti. Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

VAIHE 3 VOIDEHIERONTA

Vanilijainen hierontavoide.

VAIHE 4 SEERUMIT

Lopuksi hierontavoide + Oxy-mineraaliseerumit. Kirkastava passionhedelmä peel-off naamio.

AIVAN IHANAT KOTIHOITOTUOTTEET

Monivaiheinen puhdistus öljy: Poistaa hellävaraisesti meikin (myös vedenkestävän) ja epäpuhtaudet iholta . Pehmentää, ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

2-1 kuorinta naamio: Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

Ravitseva vartalovoide: Ainutlaatuinen, ravitseva koostumus, jossa yhdistyy täyteläinen balmi iholle sulavaan voiteeseen. Pehmeä iho ja
miellyttävä vanilja-passion tuoksu…

Sothys On Upea, Dermia Anti-Age sarjahoito tehokas

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä luksushoitopaketteja, joiden hoitotulokset ovat 100% varmoja. Sothys ja Dermia kasvohoidot ovat todella tehokkaita ja ihania. Suosittelen! Kosmetologiyrittäjänä olen 10 vuoden aikana olen myös itse käyttänyt Sothys tuotteita ja hoitoja; vieraillut myös tehtaalla. Olen vakuuttunut Sothysin eriomaisuudesta. Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Varaa Nyt Aika Kasvohoitoon!

VARAA NYT AIKA DERMIA TAI SOTHYS KASVOHOITOON – Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24/7 sivuilla, etsi Dermia Solution kasvohoito https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

 

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Dermia Solution Kasvohoito Kykenee Ihmeisiin -Kosteuttava Sothys Kasvohoito Uutuus Vanilija Passionhedelmä Ravitsee Kasvojasi

 

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje