fbpx

Sothys Vadelma Litsi Kasvohoito Tarjous 79€

Sothys Vadelma Litsi Kasvohoito BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

SOTHYS VADELMA  LITSI KASVOHOITO  TARJOUS 79€

KESÄN HOUKUTTELEVA KAUSIHOITO JA KOTIHOITOTUOTTEET – Sothys Vadelma Litsi Kasvohoito
Kesän kirkastavan kausihoidon raikas yhdistelmä on tällä kertaa vadelma ja litsi. Talven rasitusten jälkeen iho kaipaa kirkkautta ja uutta elinvoimaa. Kesän hoito antaa iholle raikkaan pehmeyden, heleyttää jatehostaa solujen hapenottokykyä. Vadelmauute silottaa ja supistaaihoa, litsi suojaa ja B-ja C-vitamiinien yhdistelmä antaa iholle uutta elinvoimaa ja kirkkautta.
Tervetuloa BellaHelenaan =) tämän hoidon voi myös yhdistää suosittuun BellaHelenan 1-2-3 hoitopakettiin 99€

 

 

 

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

9 + 14 =