fbpx

Sothys Uutuus Kasvohoito Maracuja Acaimarja – BellaHelena Oulu

Sothys Uutuus Kasvohoito Maracuja Acaimarja WordPress Featured Image 1200x628px Sothys Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2020

SOTHYS UUTUUS KASVOHOITO (SYKSY/TALVI) – kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja ravitsevaa hemmottelua, jota tarjoamme ihastuttavan maracuja – acaimarja syys-/talvihoidon myötä!

Maracuja on eksoottinen passionhedelmälajike, joka toimii antioksidanttina ja suojaa ihoa, supermarjaksi usein kutsuttu acai marja puolestaan ravitsee ja antaa iholle uutta energiaa.

Sothys kasvohoitojen hinnat löydät BellaHelenan hinnastosta

Sothys Uutuus Kasvohoito Maracuja Acaimarja Kasvonaamio Vartalovoide Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2020

SOTHYS UUTUUS KASVOHOITO KOTIHOITOON – Maracuja – acaimarja hoitolinjasta löytyy kaksi (2) huippusuosittua kausituotetta; puhdistusöljy (pumppupullo) ja ravitsevan pehmeä vartalovoide (korkkipurkki) uusilla tuoksuillaan. Ja tuttuun tapaan kuorinta/naamio on tietysti myös kotihoitotuotteena (tuubi).

Gommage masque 2-in-1 kuorintanaamion käyttö: Levitä tasaisesti kuivalle iholle (vältä silmänympärysihoa), tee mekaaninen kuorinta pyöritellen sormenpäillä, emulgoi kostein sormin ja huuhtele. Naamiona: Levitä puhtaalle iholle ja jätä vaikuttamaan noin viideksi (5) minuutiksi, emulgoi ja huuhtele. Käytä noin 1-2/krt. viikossa.

Huile démaquillante puhdistusöljy – sopii kasvo- ja silmämeikin puhdistukseen, poistaa myös vedenkestävän meikinKäyttö: Levitä kuivalle iholle (myös silmäluomille ja ripsiin) ja emulgoi vedellä, jolloin öljymäinen koostumus muuttuu maidoksi. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä tarpeen mukaan. Huom! Ei sovi ripsipidennyksille.

Sothys Uutuus Maracuja Acaimarja Vartalovoide

Sothys Uutuus Maracuja Acaimarja Vartalovoide Baume Nutri Reconfortant 200ml Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2020

VARTALOVOIDE – Baume nutri-réconfortant – Maracuja Acaimarja hoitosarjasta löytyy myös ravitsevan pehmeä, täyteläinen vartalovoide kuivalle talvi-iholle. Jättää iholle ihastuttavan tuoksun ja joustavan pehmeyden!

Helena testasi uutta Sothys vartalovoidetta

Helena testasi Sothys Uutuus Maracuja & Acaimarja Vartalovoidetta Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2020

Helena Tauriainen: “Testasin uutta maracuja & acaimarja vartalovoidetta. Aivan ihana levittää iholle. Mahtava koostumus ja ihana tuoksu. Pehmeä, tuntuu silkkiseltä iholla. Luksusta arjen ja syksyn keskellä. Kokeile ja ihastu.”

Tule Sothys Uutuus Maracuja Acaimarja Kasvohoitoon – Hinta 85€ kesto 60min

Tiimi Kauneushoitola BellaHelena Oulu onnistunut kauneusmatka

Teemme Kauneushoitola BellaHelenassa ihku ihania kasvohoitoja. Kauneushoitolassa olet SKY-kosmetologien osaavissa koulutetuissa hellävaraisissa käsissä. Teemme kasvoistasi puhtaammat heleämmät ja kauniimmat samalla kun nautit ihanan rentouttavasta hoitokokemuksesta. Tervetuloa BellaHelenaan! Yst tv Helena Tauriainen

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 15 =