fbpx

Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoidon Teho Näkyy Heti – Jo 1. Hoidon Jälkeen

Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoitoon? KAuneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla.

βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttävä. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen.

βB3 -kasvohoito aloitetaan tehokkaalla tuplakuorinnalla, joka valmistelee ihon Sothys tehoaineille. Hoidossa käytetään normaalia enemmän hoitotuotteita ja ne ovat kaikki uusia. Sothys suosittelee uudelle βB3 -hoidolle kolmen hoidon sarjahoitoa, yksi hoito viikossa. 

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

3x Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoito?

Etsimme asiakkaita 3x sarjahoitoon upeaan Sothys TRI Complex erikoiskasvohoitoon kosmetologioppilas Jarl Tauriaiselle, joka aloitti kasvohoitojen tekemisen BellaHelenassa keväällä 2022 OSAO  järjestämään oppisopimuskoulutukseen perustuen (tekee töitä ja opiskelee).

1 – UPEAN IHANA KASVOHOITO SARJAHOITONA HINTAAN 3. KASVOHOITO -50%

2 – VARAA AIKA NETISSÄ KOHDASTA KASVOHOIDOT -> Jarl T

Kauneushoitola BellaHelenan nettiajanvaraukseen voit kirjautua tästä linkistä https://avoinna24.fi/bellahelena

Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoitoon Kosmetologioppilas Jarl Tauriaiselle Kauneushoitola BellaHelena 10 Vuotta

Asiakkaat Pitävät Uudesta βB3 TRI COMPLEX -kasvohoidosta

Sothys lupaa rohkeasti, että juuri tämä hoito nuorentaa kasvoja 6 vuotta. Monelle asiakkaalle nämä ovat juuri ne “maagiset” sanat. Moni haluaa tulla hoidon jälkeen heti uudelleen viikon päästä tavoitteena 3 kasvohoidon sarjahoito, siis aivan ehdottomasti. Miksi?

Kasvot tuntuvat ihanilta ja näyttävät oikeasti 6 vuotta nuoremmilta. Tämän toteamiseen ei tarvita ennen ja jälkeen kuvia, lopputulos näkyy heti peilistä. Kasvot nuorentuvat hoidon aikana selkeästi. Näin asiakkaat kokevat.

Lisäksi hoitotuotteet tuntuvat ja tuoksuvat ihanalta. Hoitojen välille kotiin, sarjahoitoa tehostamaan löytyy uudet Sothys voiteet ja seerumit, jotka ovat aivan parhaita.

Tuotteet ovat ainutlaatuisia Sothys 75-vuotisen toimintahistorian aikana.”

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen

Sothys tiedetutkimuksen vastaus ihon ikääntymiseen on Sothys BetaB3 TriComplex -uutuus, kiinteyttävä Erikoiskasvohoito.

Sothys on kansainvälinen, 75 vuotta maailmanlaajuisesti toiminut ranskalainen kauneustalo, jolla on omat tuotekehitys laboratoriot.

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden βB3-kolmoisyhdisteen. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:

1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN

2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TriComplex UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… 

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Ihonpuhdistus Ja Kasvohoito

Ihonhoidonhoidon lähtökohta on puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto ja kasvojen puhdistus.  

Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan.

Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kotihoitoon Kiinteyttävät Seerumit Ja Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia.

Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. 

Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

βB3 Tri Complex Uutuus Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti Uutuus Button small Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa.

Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!

Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko.

Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus Sothys Hoitotuotteet Esite Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys kasvojenhoidon opaskirja

Uutuus – Nouda Kauneushoitola BellaHelenasta!

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Kauneushoitola BellaHelena

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama – kirkas, kuulas, hyvä iho ja pysyviä tuloksia.

Tervetuloa kokemaan Sothys uutuushoito. Arkeen tarvitaan pieniä ihania rentouttavia hetkiä. Aina ei tarvitse lentää maailman ääriin, jotta saa hymyn huulille. Nyt Sothys TRI Complex erikoiskasvohoitoa tekee BellaHelenassa myös poikani Jarl Tauriainen, joka opiskelee oppisopimus koulutuksella (OSAO) äitinsä jalanjäljissä kosmetologiksi.

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yrittäjä

 

Sothys TRI Complex Erikoiskasvohoitoon KAuneushoitola BellaHelena 10 Vuotta

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle 

Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa.

Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 9 =