fbpx

Sothys Trendimeikki Bleu Envoûtant Lumoava Sininen

Tyylikäs, viettelevän naisellinen meikki niin arkeen kuin juhlaan. Sothys Uutuus – Lumoava Sininen -meikeissä yhdistyvät salaperäisen tummat sävyt ja valonhohtoinen, kuulas iho. 

Kasvoille tuodaan valoa uuden näppärän valokynän sekä monikäyttöisen hohtopuuterin avulla, jonka käyttöä helpottaa ihanan pehmeä ja trendikäs kabukisivellin.

Silmät meikataan tummiksi sinisen rajauskynän sekä uuden, pysyvään valikoimaan jäävän ”smoky eyes” luomiväripaletin kullan, harmaan ja sinisen sävyillä.

Huulille on tarjolla ihastuttava ravitseva duo, jonka sävyjä voi yhdistellä omien mieltymysten mukaan.

Hoitava ja kynsiä vahvistava violetti kynsilakka viimeistelee sinisävyisen meikkikokonaisuuden.

Syksyn

UUTUUS

Sothys Uutuus Kausikasvohoito Villimango & Kookos

Sothys toi jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven 2019 uutuus kausihoito on runsaaasti mineraaleja sisältävä ravitseva kasvohoito; hapenottokykyä parantava, pehmentävä, silottava.

Kasvohoito sisältää puhdistusemulsion ja kasvoveden, villimango-kookos 2-in-1 kuorintanaamion, hierontavoiteen, peel-off naamion, vitamiiniseerumin sekä loppuvoiteen. Ihanan hemmotteleva kasvohoito on nyt varattavissa edulliseen tarjoushintaan 85€

Ihon hapenottokykyä parantava kausihoito yhdistää kronobiologian ja mielihyvän! Saatavilla rajoitetun ajan.

Kaikille ihotyypeille. Sopii erityisen hyvin väsyneelle, samealle ja/tai elottomalle iholle.

HYÖDYT: ihanan säteilevä iho.

 

KASVOHOITO Minuutti minuutilta

^

Kasvojen puhdistus 5min

Puhdistamme kasvojen ja kaulan iho ihotyypin mukaisella puhdistusduolla. Tarvittaessa silmä- ja huulimeikit meikinpoistoaineella. 

^

2-in-1 kuorintanaamio 10min

kasvoille ja kaulan iholle levitetään 2-in-1 kuorintanaamiota. Mekaaninen kuorinta kevein pyörivin liikkein. Hoitoaine jätetään vaikuttamaan naamiona → Kirkastava ja heleyttävä vaikutus

^

Sothys hierontavoide 10min

Kasvoille tehdään 10 min rentouttava hieronta hierontavoiteella, myös kaulalle ja decolletelle.

^

Kirkastrava peel-off naamio 15min

Plastisen naamion alle levitetää voideseos hierontavoiteena, johon tulee 10 tippaa seerumia. Tämän jälkeen kasvoille levitetään peel-off naamio seos tasaisesti, myös kasvojen ja kaulan iholle ohuena kerroksena. Naamion annetaan vaikuttaa 10 min. jonka jälkeen se poistetaan yhtenä kappaleena. Lopuksi kasvojen puhdistus.

^

Lopuksi kasvojen suojaus 5min

Lopuksi kasvoille ja kaulalle levitetään Cure oxy-minéraux ja Cure oxy-vitamins seerumia. Loppukäsittely suojaa ihoalueita. Hoitoa voidaan jatkaa omalle ihotyypille sopivalla hoitovoiteella.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Kasvoja kannattaa hoitaa. Ikääntymisen muutokset iholla eivät näy heti. Päivittäinen puhdistus on askel oikeaan suuntaan. Hyvä iho on jokaisen oikeus!

Skin care isn’t just about your face.

Helena Tauriainen CEO

Hei,

Olen yrittäjä,  SKY-kosmetologi Helena Tauriainen. Perustin Kauneushoitola BellaHelenan vuonna 2012. Aloitin yksin, nyt BellaHelenassa on 4 kosmetologia.

Haluamme tarjota sinulle parhaita mahdollisia kasvohoitoja, myös hemmottelevia kauneusjuttuja ammattitaidolla toteutettuna. Hyvä kasvojen iho on jokaisen oikeus. Tervetuloa BellaHelenaan!

Helena Tauriainen

Emma, Helena, Oona, Johanna ja Helena K.

TEAM BELLAHELENA

Oleme kaikki peruskoulutukseltamme kosmetologeja. Lisäksi olemme jatkokouluttautuneet useisiin erikoishoitoihin. Olet siis hyvissä käsissä!

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 3 =