fbpx

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen

 

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen - βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoishoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen – βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoishoito

Kasvohoidot Oulu Ihonhoidon Lähtökohta On Päivittäinen Puhdistus Sothys vanilija passionhedelmä kasvohoito BellaHelena Oulu Finland

Ihonhoidonhoidon lähtökohta on puhdistus

Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto ja kasvojen puhdistus. 

Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan. Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen.

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa.

Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon!

Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Sothys βB3 TRI COMPLEX Uutuus Suomeen

Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden kolmoisyhdisteen (βP3) sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:
1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN
2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TRI COMPLEX UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan…

Sothys Uutuus kasvohoitolinja Kauneushoitola BellaHelenassa (Oulu).

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

Kiinteyttävät Seerumit, Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia.

Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. 

Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Innostu Kasvojen Hoidosta, Nouda Sothys Kirja BellaHelenasta

Sothys on julkaissut aivan upean Sothys hoitotuotteista kertovan kirjan, jossa on erityisen hyvää innostavaa tietoa kasvojen päivittäisestä hoidosta.

Kirja kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa BellaHelenasta ja innostua omien kasvojen hoidosta. Sothys hoitolasarjalla saat hyviä pysyviä tuloksia heti ensimmäisistä hoitokerroista alkaen.

Ihonhoidon lähtökohta on päivittäinen puhdistus Sothys Hoitotuotteet Esite Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Itselleni luottamus Sothys kasvohoitoihin on syntynyt viimeisen 12 vuoden aikana, joista viimeiset 8 vuotta olen tehnyt hoitoja Kauneushoitola BellaHelenassa. Kauneushoitola BellaHelena on auktorisoitu Sothys hoitola Oulussa.

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Sothysillä on oma maahantuonti yritys Suomessa. Maahantuoja Eurocosmetics järjesti elokuussa 2017 Suomen Sothys kosmetologeille tutustumis- ja koulutusmatkan Ranskaan.

Vierailimme Sothys Paris koulutuskeskuksessa Pariisissa ja Auriacissa sijaitsevassa Sothys tuotantolaitoksessa, jonka yhteyteen on rakennettu upea Les Jardins Sothys -puutarha.

Matkan aikana tutustuimme ja saimme koulutuksen uuteen kiinteyttävään βB3 TRI COMPLEX erikoiskasvohoitoon.

Jokainen koulutuksen suorittanut sai muistoksi pätevyysdiplomit. Saimme todeta konkreettisesti paikan päällä, että Sothys kauneustalo on aivan huippu juttu!

Sothys on kansainvälinen kauneustalo, jolla on on tieteellinen tutkimuskeskus, jonka tuloksista pääsemme osalliseksi hoitoloiden kautta.

Tervetuloa kiinteyttävän kasvohoidon kartoitukseen Kauneushoitola BellaHelenaan. Olen erikoistunut kasvohoitoihin.

Sothys Pariisin matka oli kaikin puolin upea. Koulutus uuteen hoitoon oli todella hyvä. Uutuus seerumit ja voiteet ovat kaikkien aikojen parasta.

Kauneusterveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, Yritttäjä

 

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen – βB3 TRI COMPLEX UUTUUS Kiinteyttävä Erikoishoito

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 13 =