fbpx

Sothys Perfect Shape Uutuushoito Leuan, Kaulan Ja Dekolleteen Iholle

Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kevään kuumin hoitouutuus on muokkaava uutuushoito leuan, kaulan ja dekolleteen iholle! Kyseessä on Sothys tiedetutkimusyksikön taidonnäyte, jonka uskomattoman tehokas hoitotulos on saanut vaikutteita kahdesta dermoesteettisestä toimenpiteestä: ultraäänestä ja kohottavista mesolangoista. Vaikuttavina aineina hoitolinjassa ovat mm. merelliset oligosakkaridit, M3.0 peptidit sekä maniokkisokeri. Uusi Perfect Shape hoitolinja tarjoaa kiinteyttävän ratkaisun kaksoisleuan ja veltostuneen ihon ongelmiin sekä tuo kasvojen ovaalimuodon paremmin esille. Tuloksena selvästi napakampi ja kimmoisampi iho sekä kauniit kasvonpiirteet. Paras tulos saavutetaan 3 hoidon sarjahoidolla (1 hoito/vko) sekä kotihoitoon tarkoitetun ovaaliseerumin yhteiskäytön avulla. Hoitoa voidaan tehdä sellaisenaan tai yhdistää se hoitokokonaisuudeksi virkistävän silmänympäryshoidon kanssa. Perfect Shape hoidon kesto n. 45 minuuttia. Huom! Uusi hoito sopii erinomaisesti myös miehille!

Kotihoitoon Sothys Perfect Shape Ovaaliseerumi – Uusi tehoseerumi leuan, kaulan ja dekolleteen alueelle! Erityisesti veltostuneen ihon ongelmia hoitava tehoseerumi, joka imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän pehmeyden ja hienostuneen tuoksun. Erinomainen tuote jo 25-vuotiaasta alkaen, ennaltaehkäisee myös nykypäivänä yleistynyttä ”tekstarikaula” –ongelmaa, eli mobiililaitteiden käytöstä aiheutuvia kaulan ihon juonteita. Pakkauksessa olevan QR-koodin avulla voit katsoa netistä seerumin vaikutusta tehostavat hierontaliikkeet, jotka on helppo tehdä aamuin illoin seerumin levityksen yhteydessä.

 

Perfect Shape Hoidon Kulku

1) Alkupuhdistus ja kitkattava kuorinta (Gommage exfoliant)

2) Muokkaava hieronta (Perfect Shape ovaaliseerumi)

3) Silottava naamio

4) Muokkaava naamio + kuitukangas

5) Perfect Shape ovaaliseerumi + loppuvoide

 

Perfect Shape Hoitokampanja: Yhdistimme uutuuskaulahoidon ja ihanan Sothys silmänympäryshoidon yhdeksi hoitokokonaisuudeksi (60min). Voit nyt varata itsellesi ihanan rentouttavan kauneushoitolahoidon; Perfect Shape kaulahoito ja silmänympäryshoito. Saat erityisen tehokkaan hoitotuloksen, kun otat 3 hoitoa sarjana viikon välein ja hoitojen välissä käytät kotona Perfect Shape Ovaaliseerumia. Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Perfect Shape kaulahoito + Sothys silmänympäryshoito nyt tarjoushintaan 81,00€. Voit myös varata pelkän Perfect Shape kaulahoidon (45min) hintaan 62,00€.

MaxBrows 3D-kestokulmat Nyt Hintaan 445€

Tarjoamme 3D-kestopigmentoinnit pakettihintaan 445€/kulmat. Hinta sisältää värin lisäyksen noin kuukauden päähän. Aikaa hoitoon tulee varata 2h, josta osa menee suunnitteluun ja puudutusaineen vaikutuksen odottamiseen. Huom! Kulmia tehtäessä, väriaine voi aluksi näyttää ylitummalta, mutta käsittely vaalenee ensimmäisestä käsittelystä 4-6 viikon kuluessa (väristä lähteen noin puolet pois). Tämän jälkeen tehdään lopullinen väri (väriainetta lisätään), joka kestaa 1-3 vuotta.  Tutustuimme 3D-pigmentointiin jo viime syksynä SKY-kauneusmessuilla/-kauneuspäivillä Helsingissä. Odotimme sopivaa hetkeä ja kouluttajan saapumista Ouluun. Nyt Kauneushoitola BellaHelena voi tarjota MaxBrows 3D-kestopigmentointihoitoja Oulussa. Kestopigmentointi on otettu hyvin vastaan. Nida on tehnyt useita upeita kulmia. Voit katsoa asiakaskuvia kauneushoitolassa kulmien suunnittelun aikana. Tervetuloa BellaHelenaan. VARAA AIKA NETISSÄ  

Katseenvangitseva Ilme MaxBrows 3D Kestopigmentoinnilla – Huippu-uutuus Oulussa Kauneushoitola BellaHelenasta!

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti. Jäätävän Upeat 3D Kulmat BellaHelenasta

Kauneus on katsojansa silmissä… Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan!

Sothys Perfect Shape Uutuushoito Leuan, Kaulan Ja Dekolleteen Iholle

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje