fbpx

Sothys Meikit Suoraan Pariisin Sydämestä

Sothys Meikit Suoraan Pariisin Sydämestä Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys, l’essence du maquillage nyt Oulussa

Chic. Moderni. Suoraan Pariisin sydämestä… Uusi Sothys meikkilinja tarjoaa joka meikkipussin tärkeimmät tuotteet, hoitavat koostumukset, ammattikosmetiikan korkean laadun sekä oman kosmetologisi opastamat helpot vinkit tuotteiden monipuolisiin käyttötapoihin. Tutustu uusiin sävyihin ja ihastu! Perusvalikoiman lisäksi Sothysmeikkisarja uudistuu vuosittain kevät/kesä ja syksy/talvi kausivalikoimalla. Löydät Sothys meikit nyt Oulussa BellaHelenasta. Sothys meikt suoraan Pariisin sydämestä.

Sothys Huulipuna 20 eri sävyä

Sothys Huulipunat 20 eri sävyä Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Sothys -huulipunien 20 sävyä vievät sinut ympäri maailman kauneinta kaupunkia – Pariisia…

ROUGE DOUX SOTHYS KIILTOPUNAT
Luonnollisen kaunis kiilto ja ihana pehmeys huulillesi! Sothys kiiltopunat hoitavat ja ravitsevat huulia tehokkaasti ja niiden hedelmäinen tuoksu ja huulille sulava, pehmeä koostumus tuovat taattua käyttömukavuutta jokaisen naisen arkeen. 10 houkuttelevaa sävyä.

ROUGE INTENSE SOTHYS HUULIPUNAT
Sothys huulipunien intensiivisen kauniit sävyt ja pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus takaavat tyytyväiset käyttäjät. Suojaa, ravitsee ja hoitaa huulia tehokkaasti. Saatavana 10 raikasta sävyä.

COMBLEUR LEVRES UNIVERSEL – HUULIFILLER/RAJAUSKYNÄ
Ainutlaatuinen meikkituote, kynä, joka estää huulimeikin tuhriintumisen. Käytä huultenrajaukseen sekä täyttävänä fillerinä huulille. Kynän toisessa päässä teroitin.

BAUME LEVRES PULPEUSES – HUULIVOIDE
Miellyttävä, tahraamaton koostumus ja täyteläisen pehmeät huulet. Tämä hoitava huulivoide kannattaa pitää aina matkassa mukana!

Sothys Kasvomeikit

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Meikkikuva Les Jardins Sothys Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

MEIKKIPOHJAT JA PEITEAINEET

Meikkivoiteet

Juhla- ja arkimeikin tärkein osa on huolellinen meikinpohjustus, joka luonnollisesti on myös Sothys meikkilinjan keskeinen teema. Tarjoamme 3 erilaista meikkivoidetta, joista kaikista löytyy saman nimiset sävyt, eli oman sävysi löydyttyä voit helposti vaihdella meikkivoiteen koostumusta vuodenajan ja tarpeidesi mukaan.Sothys Tein Satin Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland
TEINT SATINÉ

Kiinteyttävä meikkivoide, joka suojaa ja hoitaa ihoasi, madaltaa juonteita ja antaa ihollesi kauniin puuterimaisen ja sileän lopputuloksen.

TEINT MAT Mattameikkivoide, joka vähentää ihon kiiltoa, supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta tasaisen ja pehmeän.

TEINT NATUREL
Kosteuttava meikkivoide, jonka miellyttävän kevyt koostumus ja valoa heijastavat mikropartikkelit antavat iholle luonnollisen kauniin pehmeyden ja valonhohdon.

PUUTERIT

Valon hohtoa iholle

TRIO ENLUMINEUR
Monikäyttöinen meikkitrio, jota voit käyttää tarpeidesi mukaan aurinkopuuterina, poskipunana sekä luomivärinä tai luomien pohjustukseen. Silmälääkärien testaama tuote.

Sothys puuterit Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

TEINT LUMINEUX
Samettinen meikkipuuteri, jonka peittävyyttä voit säädellä käyttämällä tuotetta kuivana tai kosteana. Sisältää yli 70 % mineraalipuutereita, saatavana 3 sävyä.

TEINT TRANSPARENT Kiinteä puuteri, jonka läpikuultavan hienojakoinen koostumus ja kaikille ihoille sopiva sävy tekevät puuterista täydellisen tuotteen pitkäkestoisen meikin viimeistelyyn.

Sothys Meikkiteline Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena & Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

STYLO CORRECTEUR IMPERFECTIONS – KORJAAVA PEITEKYNÄ
Häivyttää punoituksen ja ihon epätasaisuudet aktiiviaineidensa ja kaikille sopivan sävyn ansiosta. Sopii meikkivoiteen alle tai korjailuun päivän mittaan. Muista myös meikkilinjaa täydentävät tuotteet: Perfecteur de teint mattapohjustusvoide sekä korjaava peiteaine tummille silmänalusille.

Silmät

SILMÄMEIKIT

Sothy Meikkitarjotin Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

CRAYON YEUX NOIR UNIVERSEL – SILMÄNRAJAUSKYNÄ
Vedenkestävä musta rajauskynä, jonka voidemaisen pehmeä koostumus mahdollistaa lukuisia eri käyttötapoja mm. tarkkaan rajaukseen tai luomivärinomaisesti häivyttäen. Kynän toisessa päässä teroitin ja vaahtomuovinen pää häivytykseen.

MASCARA ESSENTIEL – RIPSIVÄRI
Monipuolinen ripsiväri, jonka nestemäisen koostumuksen ja tarkkaan suunnitellun harjaosan ansiosta saat ripsistä pidemmät, tuuheammat ja hyvin muotoillut. Silmälääkärien testaama koostumus.

STYLO SOURCILS – KULMAKYNÄT
Ohuella kynällä saat helposti piirrettyä tarkan kulman rajan tai täytettyä haluamasi muodon. Vedenkestävä kynä, jolla saat hyvän pysyvyyden koko päiväksi. Saatavana 2 sävyä.

Sothys Esittelypäivä Pe 23.02.18 Oulussa

Sothys Maquillage BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Pidimme meikkipäivän – KATSO KUVIA

Pidimme BellaHelenassa perjantaina 23.02.2018 klo 09-18 Sothys esittely- ja meikkipäivän. Maahantuojan edustaja Terhi Rikkinen esitteli uutuuksia. BellaHelenassa oli upea ihana päivä. Jonna ja Janika meikkasivat uusilla Sothys meikeillä 10€/meikki/asiakas koko päivän. KATSO VALOKUVAT BELLAHELENAN BLOGISTA Meikkaukseen pääset jatkossakin, varaa aika meikkii puhelimella 044-5522802 tai netissä. Tervetuloa!

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 13 =