SOTHYS UUTUUS Ravitsee ja kosteuttaa

Sothys toi jälleen uuden kasvohoidon valikoimiinsa. Syksyn ja talven 2018/2019 uutuus kausihoito on hedelmäinen vanilija ja passion. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Vitamiineja tai mineraaleja iholle tuova kasvohoito, joka pehmentää ihoa. Kukkaisen hedelmäinen vanilija ja passion tuoksu.

VAIHE 1 PUHDISTUS JA KUORINTA

Kasvot, silmäluomet ja huulet puhdistetaan meikeistä. Kasvot ja kaulan iho puhdistetaan ihotyypin mukaisella puhdistusduolla ennen 2-in-1 kuorintaa.

VAIHE 2 kuorinta

Rakeellinen kuorintavoide poistaa iholta kuollutta solukkoa ja puhdistaa tehokkaasti. Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

VAIHE 3 voidehieronta

Vanilijainen hierontavoide.

VAIHE 4 seerumit

Lopuksi hierontavoide + Oxy-mineraaliseerumit. Kirkastava passionhedelmä peel-off naamio.

IHANAT KOTIHOITOTUOTTEET

Monivaiheinen puhdistus öljy: Poistaa hellävaraisesti meikin (myös vedenkestävän) ja epäpuhtaudet iholta . Pehmentää, ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

2-1 kuorinta naamio: Yhdessä tuotteessa kuorinta ja naamio. Sisältää runsaasti vaaleanpunaista savea, joka pehmentää ja kirkastaa ihosi.

Ravitseva vartalovoide: Ainutlaatuinen, ravitseva koostumus, jossa yhdistyy täyteläinen balmi iholle sulavaan voiteeseen. Pehmeä iho ja
miellyttävä vanilja-passion tuoksu…

Puhdistusöljyn käyttö: Levitä kuivalle iholle, koko kasvoille, silmänympärysiholle ja silmäripsiin. Lisää muutama tippa vettä ja kostuta niin, että öljy muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele puhdistus kasvovedellä.

Kuorintanaamion käyttö: Levitä puhtaalle, kuivalle iholle 1-2 krt viikossa, vältä silmänympärysihoa. Kuori iho sormenpäillä pyöritellen, anna vaikuttaa naamiona 5 min, pyörittele uudelleen ja huuhtele.

Vartalovoiteen käyttö: Levitä suihkun jälkeen koko vartalolle.

UUTUUS!

TERVETULOA!

AVOINNA ARKISIN MA-PE

09:00 -18:00

AVOINNA LAUANTAISIN

09:00 – 17:00

BELLAHELENA

PUHELIN

044 – 5522 802

SÄHKÖPOSTI

bellahelenaoulu(at)gmail.com

KÄYNTIOSOITE

Hallituskatu 10B (2krs.)

90100 Oulu, Finland

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This