fbpx

Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex Woman 2017 sahrami-sophora-peptidit

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttävä. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen.

βB3 -kasvohoito aloitetaan tehokkaalla tuplakuorinnalla, joka valmistelee ihon Sothys tehoaineille. Hoidossa käytetään normaalia enemmän hoitotuotteita ja ne ovat kaikki uusia. Sothys suosittelee uudelle βB3 -hoidolle kolmen hoidon sarjahoitoa, yksi hoito viikossa. 

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

Asiakkaat Pitävät Uudesta βB3 TRI COMPLEX -kasvohoidosta

Sothys lupaa rohkeasti, että juuri tämä hoito nuorentaa kasvoja 6 vuotta. Monelle asiakkaalle nämä ovat juuri ne “maagiset” sanat. Moni haluaa tulla hoidon jälkeen heti uudelleen viikon päästä tavoitteena 3 kasvohoidon sarjahoito, siis aivan ehdottomasti. Miksi? Kasvot tuntuvat ihanilta ja näyttävät oikeasti 6 vuotta nuoremmilta. Tämän toteamiseen ei tarvita ennen ja jälkeen kuvia, lopputulos näkyy heti peilistä. Kasvot nuorentuvat hoidon aikana selkeästi. Näin asiakkaat kokevat. Lisäksi hoitotuotteet tuntuvat ja tuoksuvat ihanalta. Hoitojen välille kotiin, sarjahoitoa tehostamaan löytyy uudet Sothys voiteet ja seerumit, jotka ovat aivan parhaita. Tuotteet ovat ainutlaatuisia Sothys 75-vuotisen toimintahistorian aikana.”

Sothys Tiedetutkimuksen Vastaus Ihon Ikääntymiseen

Sothys tiedetutkimuksen vastaus ihon ikääntymiseen on Sothys BetaB3 TriComplex -uutuus, kiinteyttävä Erikoiskasvohoito. Sothys on kansainvälinen, 75 vuotta maailmanlaajuisesti toiminut ranskalainen kauneustalo, jolla on omat tuotekehitys laboratoriot. Sothys tiedetutkimus on kehittänyt uuden βB3-kolmoisyhdisteen. Kolmoisyhdiste sahrami-sophora-peptidit* – kaksi kasvipohjaista aktiiviainetta yhdistyvät uuden aikakauden peptideihin, jotka:

1 – TAISTELEVAT OKSIDATIIVISTA STRESSIÄ VASTAAN

2 – SUOJAAVAT IHOA KRONOLOGISEN IKÄÄNTYMISEN VAIKUTUKSILTA.

Uusi kaksivaiheinen hoito-ohjelma ikääntymistä vastaan – Sothys BetaB3 TRI COMPLEX UUTUUS on tehty naisille, jotka mieluiten pitävät todellisen ikänsä omana tietonaan… Sothys Uutuus kasvohoitoja aloitetimme tekemään syyskuussa 2017.

Ihonpuhdistus Ja Kasvohoito

Ihonhoidonhoidon lähtökohta on puhdistus. Kun poistat kuolleet solut iholtasi päivittäin, valmistat ihoasi vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin. Puhdistus on kauneudenhoidon välttämätön ensi askel. Päivittäinen meikinpoisto/puhdistus. Sothys puhdistusvalikoimasta löydät yksilöidyn vaihtoehdon kaikille eri ihotyypeille. Tuotteiden luonnolliset aktiiviaineet on valittu huolella eri ihotyyppien tarpeiden mukaan. Mitkään puhdistustuotteemme eivät sisällä parabeeneja tai alkoholia.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Kotihoitoon Kiinteyttävät Seerumit Ja Kiinteyttävät Voiteet

Sothys kiinteyttävät seerumit: Tehoseerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön hoitamaan ikääntymisen eri ongelmia. Voit myös valita ihosi tarpeita vastaavan hoitokuurin useamman seerumin yhdistelmällä, esim. ovaaliseerumi kaulalle, juonteita silottava seerumi kasvoille ja sen päälle huokosia supistava, tasoittava seerumi. Kiinteyttävät voiteet: Suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä.

Sothys-βB3-Tri-Complex-Uutuus-Button-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-Finland

Sothys βB3 TRI COMPLEX UUTUUS on kiinteyttävä erikoishoito. Kehitetty suojaamaan ihoasi ikääntymisen ongelmilta: juonteet ja ihon veltostuminen. Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa yhdistelmän tehokkaita täsmätuotteita ja rentouttavaa hierontaa. Viiden hoitovaiheen ja jopa kahdeksan ammattituotteen yhdistelmä takaavat tuttuun tapaan Sothys hoitotehokkuuden, 1,5 tunnin täydellisen rentoutumisen ja näkyvästi nuorekkaamman ihon! Paras hoitotulos saadaan kolmen hoidon sarjana, 1 hoito/viikko.

Sothys Hoitotuotteet Esite 2017 BellaHelena Oulu Finland

 Sothys kasvojenhoidon opaskirja – saat sen Kauneushoitola BellaHelenasta – Uutuus!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Helena Tauriainen Sothys Institute Roue 128 Paris France 2017

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti. Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama – kirkas, kuulas, hyvä iho – pysyviä tuloksia. Tervetuloa kokemaan Sothys uutuushoito. Arkeen tarvitaan pieniä ihania rentouttavia hetkiä. Aina ei tarvitse lentää maailman ääriin, jotta saa hymyn huulille.

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, SKY-kosmetologi, yrittäjä

Sothys kasvohoitouutuudet Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle – Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa!

Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje