fbpx

Solstice Suihkurusketus Nyt BellaHelenasta!

Solstice Suihkurusketus Nyt BellaHelenasta KAuneushoitola BellaHelena Oulu

LUONNOLLINEN, TURVALLINEN RUSKETUS HETKESSÄ

Nyt saat kotimaisen Solstice -suihkurusketuksen Kauneushoitola BellaHelenassa. Uusi ´California Beach Style´ -tyylinen suihkurusketushuone on viritetty viileän miellyttävään rusketuskokemukseen.

Rusketusteltta ja alipaineimurit parantavat suihkurusketuskokemusta. Iholta ohi lentävät suihkut menevät suoraan suodattimeen ja solstice aine kuivuu iholle nopeasti. Saat kauniin värisen rusketuksen (2 eri sävyä) hetkessä.

Solstice Suihkurusketushuone BellaHelenaan Suihkurusketushuone Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna spray pistoolilla sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä.

Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus.

Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis.

Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä.

Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen.

Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Spraytanning sample photo Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Spray Tanning – bileet?

Voimme järjestää iltaisin tilauksesta Solstice -suihkurusketusbileitä, jolloin kaikki kauneushoitolan tilat ovat ryhmänne käytössä. Soita 044-5522802 ja tiedustele

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 8 =