fbpx

Solstice Spray Tanning Suihkurusketus on nyt That´so Spray Tanning – Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Suihkurusketukset Tehdään Kauneushoitola BellaHelenassa.

BellaHelenassa saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan, kauniin That´so spray tanning -suihkurusketuksen. Solstice on parasta mahdollista kotimaista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä, ei oranssia.

Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Olemme tehneet satoja suihkurusketuksia, joten olet osaavissa käsissä, kun tulet kauneushoitolaamme.

Olemme joskus kuumana kesäpäivänä epäonnistuneetkin pari kertaa, joten tiedämme miten upea suihkurusketus tehdään ammattitaidolla.

Esimerkiksi rusketuksen jäljestä ei tule tasainen, jos asiakas on epähuomiossa laittanut kotona kosteusvoidetta iholle ja unohtaa sitten kertoa asiasta ennen toimenpidettä.

ON TÄRKEÄÄ LUKEA KOHTA Miten valmistaudun suihkurusketukseen huolella ja noudata ohjeita. Näin toimimalla saamme ihollesi upean lopputuloksen!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Spraytanning sample photo Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

 

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna spray pistoolilla sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä.

Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis.

Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä.

Kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen.

Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

 

 

MITEN VALMISTAUDUT SUIHKURUSKETUKSEEN?

Paras lähtökohta suihkurusketukselle on puhdas kuorittu iho. Kuori iho body scrub -kuorintaaineella kotona edellisenä iltana ja kosteuta iho. Puhas kuorittu kosteutettu iho takaa parhaan tasaisen kauniin lopputuloksen.

Huom! Ei voiteita enää aamulla iholle. Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät.

Toimenpiteen aikana saat kosmetologilta hyviä ohjeita, että kuinka toimitaan. Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi.

Sitten vaan pukeudut, t-paita päälle ja sorsit jalkaan. Suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika. Tänään tehty on aamulla valmis =)

Suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua 2-3 viikossa ja palaa normaalitilaan.  Katso Solstice Video

Suihkurusketushuone BellaHelenaan

Kauneushoitola BellaHelenaan on tehty suihkurusketukselle oma ilmastoitu raikas huone, jossa on alipaineimurit.

Suihkuttaminen tehdään imuriseinän edessä, joten kaikki ohilentävät suihkeet hakeutuvat alipainetuulettimen suodatinpaperiin eivätkä jää ilmaan pyörimään/leijailemaan.

Tämä takaa siistin ja tasaisen lopputuksen ilman valumia. Kosmetologit Helena T ja Helena K tekevät erityisen tarkkaa työtä, jotta siisti viimeistelty lopputulos saadaan aikaan.

Suihkurusketus tarkistetaan aina suihkutuksen jälkeen eri huoneessa. Teemme kesällä Solstice suihkurusketuksia päivittäin, joten kyllä onnistuu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

Tulevat uudelleen. Huone ja laitteet puhdistetaan ja siivotaan päivittäin. Pidämme hygieniasta hyvää huolta. Tervetuloa kokeilemaan suihkurusketusta.

Suihkurusketus Button Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 044-5522802. Ajanavaraus internetissä BellaHelenan Ajanavaraus24 palvelu

 

Sarjakortti Kesäksi Verkkokaupasta?

Mitä maksaa? Solstice suihkurusketus maksaa 45,00€/kerta. Edullisen 3x sarjakortin voit ostaa verkkokaupasta satasella (100€).

 

Tanssijat, bodarit ja fitnessurheilijat – käyttävät tummempaa pähkinän väristä suihkerusketusta ennen kisoja. Bodyfitness urheilijat vahventavat väriä vielä voiteilla ennen lavalle kiipeämistä.

Kuvassa keskellä poseeraava, tuore 2014 junior sarjan bodyfitness Suomenmestari Pauliina Räisänen (mustat bikinit, pokaali vasemmassa kädessä) käy Kauneushoitola BellaHelenassa säännöllisesti hakemassa suihkurusketuksen pintaan.

Pauliina palkittiin myös vuoden 2016 naisten +168cm Bodyfitness kisassa numerolla 1. joten kovatasoisesta nuoresta naisesta on kysymys. Hyvä, #bodyfitnesspauliina

Pauliina Räisänen (91) on Bodyfitness Suomenmestari 2014

Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Mikäli olet miettinyt suihkurusketusta – älä mieti enää – ratkaisu asiaan on Kauneushoitola BellaHelena. Pari-kolme-viikkoa iholla pysyvä That´so Spray Tanning -suihkurusketus maksaa vain 45€.

Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so ´spray tanning´ suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa.

That´so on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Sääret Säihkyvän Sileiksi Sokeroinnilla

Kesäsääret säihkyvän sileiksi Alexandria sokeroinnilla Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sääret Säihkyvän Sileiksi Sokeroinnilla – Ihana Kesäfiilis BellaHelenasta! 

Häiritseviä säärikarvoja voidaan poistaa voiteilla, sheivaamalla tai waxaamalla, mutta myös vähiten kipua tuottavalla Alexandria sokerointimenetelmällä.  

Alexandria sokerointi ´Body Sugaring´ on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti. Sokerointi on hygieenistä. 

Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. LUE LISÄÄ BLOGISTA!

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Solstice Spray Tanning Suihkurusketus Oulussa – Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Solstice Suihkurusketukset Tehdään Kauneushoitola BellaHelenassa.

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 6 =