fbpx

044-5522802

AJO-OHJE VIDEO ↓

BellaHelena sijaitsee Oulun kaupungintalon vieressä, vasemman päädyn kohdalla Hallituskatu 10B liikehuoneiston yläkerrassa (2krs.) Katutasossa on kangasliike SisustusBrita.  Käynti hoitolaan (portaat) on sisäpihalta.

Tarvittaessa soita 044-5522802

OMAT AUTOPAIKAT ASIAKKAILLE – sisäpihalle on ajo-liuska SisustusBrintan kulmalta. BellaHelenan p-paikat löytyvät heti vasemmalta (kyltit aidassa). 

AVOINNA Ma-Pe 08-18

Lauantaina 09-17

Hoitoaikoja voi helposti varata netissä. Jo yli puolet asiakkaistamme varaa hoitoajan omalla kännykällä AVOINNA24 palvelussa.   

BellaHelena on auktorisoitu Sothys Kauneushoitola Oulussa. Jokaiselle ihotyypille löytyy oma hoitosarja, myös eri ikäisille kasvon ihoille. BellaHelenassa tehdään huippu hyviä kasvohoitoja. Sothys, Eckstain ja Dermi Solution -hoitosarjat ovat laadumme tae.

MISTÄ BELLAHELENA LÖYTYY? Kauneushoitola BellaHelena, Hallituskatu 10B sijatisee vastapäätä Oulun kaupungintaloa (kts kartta)  vasemman päädyn kohdalla. Sisäänkäynti 2krs. on talon sisäpihalta, josta löytyy myös ilmaiset autopaikat heti vasemmalta, kun ajat ylös sisäpihalle. P-paikat on merkitty aitaan isoilla BellaHelena kylteillä.

BellaHelena

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This