fbpx

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Shellac kestolakkaukset Oulussa Kauneushoitola BellaHelena.

Shellac Ammattilaisen Tekemä Kestolakkaus

Mitä värejä on tarjolla?

SHELLAC™-sävyjä on saatavilla kymmeniä – klassisista punaisista syviin syysväreihin, täydelliseen nudeen ja sesongeittain täydentyvän väripaletin uusiimpiin sävyihin. Uudet sävyt suunnitellaan aina yhteistyössä suurimpien muotitalojen kanssa, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä..

Viilaammeko kynnen pintoja?

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa..

Voiko SHELLAC™-kestolakkaukset poistaa kotona?

Kyllä, mutta seuraa kynsiammattilaiselta saamiasi ohjeita tarkasti. Suosittelemme poistattamaan ensimmäisen SHELLAC™-lakkauksen ammattilaisen luona, jotta näet miten poisto tehdään oikein. BellaHelenasta saat ohjeet mukaasi. Voit myös käydä poistattamassa lakkaukset hoitolassamme.

Huom! Älä poista lakkoja viilaamalla.

Älä koskaan poista lakkauksia viilaamalla tai repimällä. Jos lakat poistetaan repimällä, kynsien pinnat vaurioituvat.  SHELLAC™-lakkausta ja sen poistotekniikkaa on kehitetty vuosia, jotta ne vastaavat CND™:n tiukkoja laatuvaatimuksia.  SHELLAC™-lakkauksien poistaminen ei vahingoita omia kynsiä? On kuitenkin erittäin tärkeää noudattaa poisto-ohjetta tarkasti.

Asiakkaana olet aina meille tärkeä…

Kaikki kosmetologimme ovat koulutettuja SHELLAC™-osaajia. CDN Finland Oy edellyttää kaikilta UV-kovetusta vaativien tuotteiden käyttäjiltä ammattimaista koulutusta ja hoitolaa. Tämä varmistaa paitsi tuotteen turvallisen käytön, myös ehkäisee mahdollisia yli- tai alikovettumisen aiheuttamia ongelmia.  Koti- ja harrastuskäyttöön CND™ on kehittänyt pitkäkestoisen VINYLUX™-lakkausmenetelmän, jonka  käyttö ei edellytä UV-valoa.

Shellac kestolakkaukset ovat upeat!

Upeat värit ja upea kiilto. Kynsiin tulee todella kestävät kauniit pinnat; todella huoleton ratkaisu.  Tiedämme kokemuksesta, että olet taakuuvarmasti tyytyväinen omiin Shellac -kynsiin.

Shellac uutuus Suomeen syksyllä!

SHELLAC LUXE™ UUTUUS -lakkauksissa ei käytetä aluslakkaa. Värikerroksen yksittäiset oligomeerit korvaavat aluslakan. CND™ SHELLAC LUXE™ on poistovalmis 60 sekunnissa, kun lakkaus on tehty ohjeiden mukaan. SHELLAC LUXE™ UUTUUS lakat ovat koostumukseltaan ohuempia kuin perinteinen SHELLAC™, jolloin sitä voi levittää ohuempina kerroksina. Uutuus tulee BellaHelenaan ja Suomeen syksyllä 2018.

Tervetuloa Shellac Kestolakkauksiin

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka onnistuvat aina loisteliaasti. Auktorisoitu Sothys kauneushoitola Oulussa. Ihanaa aikaa itsellesi osaavissa hoitavissa käsissä.

Varaa aika nyt!

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE
Share This