fbpx

Pikkujouluja Tiedossa? Kasvot Kuntoon JouluksiPikkujoulut lähestyy Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Pikkujoulukausi lähestyy…

Pikkujoulukausi lähestyy kovaa kyytiä, mutta ei hätää – vielä ehdit hoidattamaan kasvot upeaan kuntoon pikkujoulujuhliin ja jouluksi BellaHelenassa… 

Jo ensimmäisen SIPERIAN GINSENG UUTUUS -kasvohoidon jälkeen iho on heleä ja kirkas. Ainutlaatuinen Sothys tuoteuutuus – Siperian Ginseng perustuu Siperiassa kasvavaan ginseng kasviin. Saat uutta elinvoimaa kasvoille. Energisoiva erikoishoito sopii hyvin ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan sarjahoitojen vaikutusta tai yksittäisenä hoitona tuomaan uutta elinvoimaa. Kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille asiakkaille sekä naisille ja miehille.

ENERGISOIVAN ERIKOISKAVOHOITO | SOTHYS® SIPERIA GINSENG – 90 min

1v. Juhlatarjous – Energisoiva  Siperia Ginseng Erikoiskasvohoito  105,00 €

OSTA LAHJAKORTTINA – hyvä  lahjaidea!

Ajattele nyt ihoasi, kasvot kuntoon Jouluksi…

Ajattele nyt ihoasi ja laitata kasvot kuntoon jouluksi. Kasvohoidon tulokset näkyvät jo heti seuraavana päivänä, mutta ovat parhaimmillaan viikkojen päästä hoidoista. VARAA AIKA KASVOHOITOON – saat ihanaa aikaa itsellesi =) Tervetuloa!

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

 

PS. BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje