fbpx

Pauliina Räisänen Kertoo Hyvinvoinnista BellaHelenassaPauliina-tuplakuvassa Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Pauliina Räisänen Kertoo Hyvinvoinnista BellaHelenassa

Suunnitteleeko oululainen fitnessurheilija Pauliina Räisänen omat harjoittelut ja ruokailut kellosepän tarkkuudella? Miten liikunta ja ruoka vaikuttavat mieleen ja kehoon? Tule kuuntelemaan Pauliinan arkivinkit BellaHelenenan hyvinvointi-illassa pe 24.07.2015 klo 17:00. Aloitamme hyvällä salaatilla. Pauliinan work-shop luento on kello 18:00-18:30, josta hän jatkaa työkeikalle Qstockkiin.

 

Vielä ehdit mukaan, ilmoittaudu netissä

Sothys-Hyvinvointi-ilta-BellaHelena-Oulu-2015

Vielä ehdit mukaan, ilmoittaudu netissä

Vielä ehdit mukaan. BellaHelenan asiakasilta on tänään perjantaina klo 17:00 alkaen. Tilaisuuteen ilmoittautuminen tapahtuu netissä BellaHelenan EventPrite sivuilla https://salaattiabellahelenassa.eventbrite.com Kilauta nyt kaverille ja osallistu BellaHelenan hyvinvointi-iltaan. Mukava rento tilaisuus, jonka aikana saat terveysvinkkien lisäksi myös uudet kestolakatut kesäkynnet. Kaikki tämä muutamalla eurolla. LUE LISÄÄ ILLAN OHJELMASTA ja osta pääsylippu verkkokaupasta 10 eurolla http://bitly.com/bellahelena-lintunen-10-euroa (maksu ovella 15€/hlö)

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Tervetuloa tutustumaan Kauneushoitola BellaHelenaan. Olemme toimineet jo lähes viisi (5) vuotta näissä ihanissa tiloissa Oulun kaupungintalon vieressä. Käynti kauneushoitolaan (2krs.) on sisäpihan kautta, jossa sijaitsee myös omat ilmaiset asiakasautopaikat. BellaHelenaan osaa takuuvarmasti, kun katsot tämän kaunugintalon edessä kuvatun videon Asiakasilloissa on rento tunnelma. Kaikki kosmetologit on paikalla, joten nyt voit kysyä mitä tahansa kauneudenhoidosta…

Pauliina Räisänen Kertoo Hyvinvoinnista BellaHelenassa 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje