\"fbpx\"

Mitä hyötyä on hyvästä kosmetiikasta?

01.07.2020 BellaHelena Oulu

Mitä hyötyä on hyvästä kosmetiikasta? Miksi säännöllinen ihonhoito kannattaa? Helena vastaa:

Käynti kosmetologilla auttaa valitsemaan omalle iholle sopivan hoidon. Kasvohoidon, tai vaikkapa kestopigmentoinnit, mutta oikeat kotihoitotuotteet. Tämän jälkeen arkirutiinit kotona helpottuu.

Miksi säännöllinen ihonhoito kannattaa? Säännöllisillä hoidoilla parannetaan ihon kuntoa ja ylläpidetään sitä. Pieni kauneusvinkki: Iho kiittää sinua, kun olet huolehtinut siitä. Kokemustaan hyödyntäen kosmetologi pystyy tekemään asiakkaan puolesta hyviä ja oikeita päätöksiä, sekä suosittelemaan sopivaa kosmetiikkaa ja opastamaan kotihoitorutiineissa.

Kosmetologin ja asiakkaan tavoite on sama: parempi ja kauniimpi iho. Hyvä iho on jokaisen oikeusKun koskettelet ihoasi, koskettelet samalla omaa sisintäsi. Kauneudenhoito on kaikkea muuta kuin turhanpäiväistä; Se on jokapäiväistä.

Mitä hyötyä on hyvästä kosmetiikasta. Miksi säännöllinen ihonhoito kannattaa. Kauneushoitola BellaHelena vastaa Videokuva 900x865px

Palveluja

Lash extensions 006 Volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Ripsipidennykset

Volyymit ja klassiset ripsienpidennykset

BellaHelena Shellc lakkaukset

Shellac lakkaukset

Teemme Shellac UV-kestolakkauksia.

Sothys Erikoiskasvohoidot Sothys Charm Helmikuu 2020

Hinnasto

Löydät kaikki BellaHelenan palvelut  voimassa olevasta hinnastosta.

HOITOJA kasvoille

Kollageenimikroneulaushoidot

alk 395€

Mirconeulaukset 

alk 125€

Erikoiskasvohoidot

110€

Kausikasvohoidot

85€

Kasvojenpuhdistus+Timanttihionta

76€

Share the Love

Kauneushoitola BellaHelena

Blogi
Hinnasto

Ma-Pe: 10:00 – 18:00
Kesälauantaina suljettu
08.08. alkaen 10:00-17:00

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

8 + 11 =