fbpx

Mesolangat Kohottavat Kasvojen Piirteitä – Oulussa Kauneushoitola BellaHelena

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Toimenpiteessä käytetään ohuita steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat. Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen.

Biohajoavat nanolangat liukenevat noin kolmessa kuukaudessa (cogilangat hitaammin), mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta. Lankoja on siis kahdenlaisia.

Mesolankoja asennetaan yleensä putkineulojen avulla 10, 20 tai 30 kappaletta, kun taas vahvempia kiristäviä COG-lankoja (2-3 kpl) käytetään niin kutsuttujen bulldoggien kohottamiseen/ poistamiseen.

Kenelle mesolangat sopivat? Puhutaan +40 vuotiaiden ihmisten kasvoista, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muutamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa. Mistä on kysymys? Katso BellaHelena 3D Mesolangat Infographics kuva alla.

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 3D Mesolangat Infographics

Hoitoihin Tarvitaan Terveydenhoidon Ammattilainen

Suomessa ei ole mesolankahoidoille omaa valvovaa viranomaista. Valviran mukaan kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta vastaa toukokuusta 2016 alkaen turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). 

Asiakkaan tulee itse varmistua siitä, että tekijä ei ole vain ammattilainen vaan, että hoitoa suorittava tekijä on sairaanhoitaja tai lääkäri. Suomen Kosmetologien yhdistyksen (SKY) puheenjohtajan mukaan yhdistys noudattaa suositusta, että pistoksia antavat vain terveydenhuollon ammattilaiset.

Hoitoja suorittava henkilö ( sairaanhoitaja) on viimekädessä vastuussa maahantuodun aineen turvallisuudesta ja käyttöohjeiden noudattamisesta hoidon aikana ja jälkeen.

Suomessa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriä ylläpitää Valvira. Terveydenhoidon ammattilaisen tiedot voi tarkistaa nettiosoitteessa https://julkiterhikki.valvira.fi/ 

Mesolankoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen. Mesolankahoito on ikääntymistä ehkäisevä toimenpide, joka sopii kaikille, mutta eritysisesti ohutihoisille ja pieniryppyisille potilaille. Mesolankojen käyttö on turvallista oikein toimittuna. Mesolankojen käytön optimaalinen ikä alkaa 40 vuodesta, kasvojen alueella käytettynä.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Meso Treads Treatment Photo Markku Tauriainen Finland

Täyteainehoitoja BellaHelenasta Oulussa

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen botox- ja hyaluronitäyttöhoitoja sekä mesolankoja ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikkapäivillä.

Hoitojen turvallisuudesta ja laillisuudesta vastaa Anita Hentinen-Haapala/ Universal Beauty, joka on ollut yhteistyökumppanimme jo 10 vuotta. Anitalla on hoitopäivinä mukana lääkäri tai sairaanhoitaja joka on erikoistunut mesolankojen asentamiseen. Jokainen hoito aloitetaan konsultaatiolla, jossa hoitotoimenpide käydään läpi hoitoa tekevän sairaanhoitajan (lääkärin) kanssa läpi. 

Lue Lisää Hoito-ohjeista

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor cosmetic injection of botox to the face of beautiful woman close-up portrait isolated on white

Hoito-ohjeita Mesolankoihin Saapuville

  • Ei saa käyttää alkoholia toimenpidepäivänä, eikä 3 päivää sen jälkeen
  • Ei saa tupakoida 2-3 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa saunoa tai käydä uimassa 3-4 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa muutamaan päivään harrastaa fyysisesti rasittavia toimintoja
  • 2 viikon aikana ei suositella tulehduslääkkeitä
  • Tarvittaessä voi käyttää kylmäpusseja 3 kertaa päivässä (20 minuutia )
  • Voi esintyä kipua, joka häviää muutamassa päivässä
  • Voi käydä suihkussa, mutta ei saa hieroa voimakkaasti käsitteltyä aluetta

Mesolankojen asentamisesta löytyy Youtubessa englanninkielisiä videoita. 

Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje