Lue Tämä Mesolangat Kohottavat Kasvojen Piirteitä – Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Toimenpiteessä käytetään ohuita steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat. Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen.

Biohajoavat nanolangat liukenevat noin kolmessa kuukaudessa (cogilangat hitaammin), mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta. Lankoja on siis kahdenlaisia.

Mesolankoja asennetaan yleensä putkineulojen avulla 10, 20 tai 30 kappaletta, kun taas vahvempia kiristäviä COG-lankoja (2-3 kpl) käytetään niin kutsuttujen bulldoggien kohottamiseen/ poistamiseen.

Kenelle mesolangat sopivat? Puhutaan +40 vuotiaiden ihmisten kasvoista, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muutamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa. Mistä on kysymys? Katso BellaHelena 3D Mesolangat Infographics kuva alla.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 3D Mesolangat Infographics - Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

Hoitoihin Tarvitaan Terveydenhoidon Ammattilainen

Kirjoitushetkellä Suomessa ei ole mesolankahoidoille omaa valvovaa viranomaista. Valviran mukaan kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta vastaa toukokuusta 2016 alkaen turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes). 

Asiakkaan tulee itse varmistua siitä, että tekijä ei ole vain ammattilainen vaan, että hoitoa suorittava tekijä on sairaanhoitaja tai lääkäri. Suomen Kosmetologien yhdistyksen (SKY) puheenjohtajan mukaan yhdistys noudattaa suositusta, että pistoksia antavat vain terveydenhuollon ammattilaiset.

Hoitoja suorittava henkilö ( sairaanhoitaja) on viimekädessä vastuussa maahantuodun aineen turvallisuudesta ja käyttöohjeiden noudattamisesta hoidon aikana ja jälkeen.

Suomessa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriä ylläpitää Valvira. Terveydenhoidon ammattilaisen tiedot voi tarkistaa nettiosoitteessa https://julkiterhikki.valvira.fi/ 

Mesolankoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen. Mesolankahoito on ikääntymistä ehkäisevä toimenpide, joka sopii kaikille, mutta eritysisesti ohutihoisille ja pieniryppyisille potilaille. Mesolankojen käyttö on turvallista oikein toimittuna. Mesolankojen käytön optimaalinen ikä alkaa 40 vuodesta, kasvojen alueella käytettynä.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Meso Treads Treatment Photo Markku Tauriainen - Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

Täyttöhoitoja BellaHelenasta

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen botox- ja hyaluronitäyttöhoitoja sekä mesolankoja ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikkapäivillä.

Hoitojen turvallisuudesta ja laillisuudesta vastaa Anita Hentinen-Haapala/ Universal Beauty, joka on ollut yhteistyökumppanimme jo 10 vuotta. Anitalla on hoitopäivinä mukana lääkäri tai sairaanhoitaja joka on erikoistunut mesolankojen asentamiseen. Jokainen hoito aloitetaan konsultaatiolla, jossa hoitotoimenpide käydään läpi hoitoa tekevän sairaanhoitajan (lääkärin) kanssa läpi. 

Lue Lisää Hoito-ohjeista

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Botox Hyaluronihappo Huulitäytöt Täyteainehoidot - Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

Hoito-ohjeita Mesolankoihin Saapuville

  • Ei saa käyttää alkoholia toimenpidepäivänä, eikä 3 päivää sen jälkeen
  • Ei saa tupakoida 2-3 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa saunoa tai käydä uimassa 3-4 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa muutamaan päivään harrastaa fyysisesti rasittavia toimintoja
  • 2 viikon aikana ei suositella tulehduslääkkeitä
  • Tarvittaessä voi käyttää kylmäpusseja 3 kertaa päivässä (20 minuutia )
  • Voi esintyä kipua, joka häviää muutamassa päivässä
  • Voi käydä suihkussa, mutta ei saa hieroa voimakkaasti käsitteltyä aluetta

Yrittäjä SKY Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Reunuksilla - Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

Mesolankojen asentamisesta on julkaistu Youtubessa videoita. Tässä yksi kanadalainen mesovideo

Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje