fbpx

Mesolangat Kohottavat Kasvojen Piirteitä – Oulussa Kauneushoitola BellaHelena

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja. Toimenpiteessä käytetään ohuita steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat. Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen.

Biohajoavat nanolangat liukenevat noin kolmessa kuukaudessa (cogilangat hitaammin), mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta. Lankoja on siis kahdenlaisia.

Mesolankoja asennetaan yleensä putkineulojen avulla 10, 20 tai 30 kappaletta, kun taas vahvempia kiristäviä COG-lankoja (2-3 kpl) käytetään niin kutsuttujen bulldoggien kohottamiseen/ poistamiseen.

Huom! Kovin moni haluaa kasvoihinsa Cogi-lankoja, mutta niitä voidaan asentaa vain murto-osalle asiakkaista. Miksi? Ärhäkkäämpi väkäslanka (Cog-lanka) tarvitsee hyvä terveen ihokudoksen kiinnittyäkseen ja pysyäkseen paikoilla. Jos ihosi on veltto tai ihon alla on niukasti rasvakerrosta, tällöin lankoja ei voi eikä kannata asentaa. Riski arpeutumisesta on erityisen suuri. Onneksi sinun ei tarvi itse tehdä asiasta päätöstä. Konsultaatiossa tehdään arvio ja hoitosuunnitelma kasvoillesi.

Mesolangat kokemuksia? Kenelle mesolangat sopivat? Puhutaan +40 vuotiaiden ihmisten kasvoista, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muutamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa. Mistä on kysymys? Katso BellaHelena 3D Mesolangat Oulu Infographics kuva alla.

 

Hoitoihin Tarvitaan Terveydenhoidon Ammattilainen

Mesonlangat Oulu. Huom! Suomessa ei ole mesolankahoidoille omaa valvovaa viranomaista. Valviran mukaan kauneudenhoidolliset pistoshoidot, kuten mesolangat ja hyaluronipistokset tulkitaan kuluttajaturvallisuuslain mukaisiksi ”muiksi kehonmuokkauspalveluiksi”, joiden valvonnasta vastaa toukokuusta 2016 alkaen turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes).

Asiakkaan tulee itse varmistua siitä, että tekijä ei ole vain ammattilainen vaan, että hoitoa suorittava tekijä on sairaanhoitaja tai lääkäri. Suomen Kosmetologien yhdistyksen (SKY) puheenjohtajan mukaan yhdistys noudattaa suositusta, että pistoksia antavat vain terveydenhuollon ammattilaiset. Kauneushoitola BellaHelena käyttää ulkopuolisia itsenäisiä ammatinharjoittajia, joiden lupa-asiat ovat kunnossa.

 

Hoitoja suorittava henkilö (sairaanhoitaja) on viimekädessä vastuussa maahantuodun aineen turvallisuudesta ja käyttöohjeiden noudattamisesta hoidon aikana ja jälkeen.

Suomessa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteriä ylläpitää Valvira. Terveydenhoidon ammattilaisen tiedot voi tarkistaa nettiosoitteessa https://julkiterhikki.valvira.fi/ 

Mesolankoihin tarvitaan terveydenhoidon ammattilainen. Mesolanka -hoito on ikääntymistä ehkäisevä toimenpide, joka sopii kaikille, mutta eritysisesti ohutihoisille ja pieniryppyisille potilaille. Mesolankojen käyttö on turvallista oikein toimittuna. Mesolankojen käytön optimaalinen ikä alkaa 40 vuodesta, kasvojen alueella käytettynä.

Tayteaine-hoidot-3D-Mesolangat-havaintokuva-meso-gogi-langat-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2023

Täyteainehoitoja BellaHelenasta Oulussa

Kauneushoitola BellaHelena tarjoaa asiakkailleen hyaluronitäyttöhoitoja ja mesolankkahoitoja ulkopuolisten itsenäisten ammatinharjoittajien toimesta erikseen ilmoitettavilla kauneusklinikkapäivillä esim. kuukauden kahden välein.

Lue Lisää Hoito-ohjeista

Tayteaine-hoidot-hyaluroni-huulitaytot-havaintokuva-kauneusklinikka-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2023

Hoito-ohjeita Mesolankoihin

Saapuville

  • Ei saa käyttää alkoholia toimenpidepäivänä, eikä 3 päivää sen jälkeen
  • Ei saa tupakoida 2-3 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa saunoa tai käydä uimassa 3-4 päivää toimeenpiteen jälkeen
  • Ei saa muutamaan päivään harrastaa fyysisesti rasittavia toimintoja
  • 2 viikon aikana ei suositella tulehduslääkkeitä
  • Tarvittaessä voi käyttää kylmäpusseja 3 kertaa päivässä (20 minuutia )
  • Voi esintyä kipua, joka häviää muutamassa päivässä
  • Voi käydä suihkussa, mutta ei saa hieroa voimakkaasti käsitteltyä aluetta

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2016-Reunuksilla

Mesolankojen asentamisesta löytyy Youtubessa englanninkielisiä videoita.

Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 10 =