fbpx

Luxury PlasmaLiner Hoidot Oulussa Kauneushoitola BellaHelena

PlasmaLiner Hoidot Oulussa. Laitteella voidaan hoitaa otsan juonteita, silmien luomet, maksaläiskät, akneihoa jne.

Luxury PlamaLiner Hoidot Naisen Kasvoille Oulussa Kauneushoitola BellaHelena KOsmetologi Helena Tauriainen

Luxury PlasmaLiner hoidot Oulussa

Aloitamme Luxury PlasmaLiner hoidot alkuvuodesta 2019 Oulussa. PlasmaLiner hoitolaitteella voidaan käsitellä kasvojen alueen ihoa menestyksellä siten, että rypyt katoavat. Plasmaa tuottava patentoitu laite on saksalaista laatua.

Plasmliner laitteen toimintaperiaate on lyhyesti kerrottuna seuraava: Kynän muotoinen hoitolaite muodostaa plasman avulla pienen valokaaren kynän terän ja ihon väliin. Kynää viedään useita kertoja lähelle hoidettavaa ihoaluetta. Hoidon tekijä tietää mitkä kohdat käsitellään. Käsitellyt ihon kohdat höyrystyvät ja kutistuvat. Iho kiristyy ja rypyt oikeavat.

Käsitellyt ihoalueet paranevat muutamassa päivässä. Alkuun ihoon ei laiteta mitään hoitoaineita. Yksi vuorokausi (24h) kuivana. Tämän jälkeen ihoa tuetaan hoitoon suunnitellulla kosmetiikalla. Iho alkaa parantuu ja uudistua. Mahdolliset pienen pienet arvet hilseilevät iholta pois. Toivottu lopputulos on saatu aikaan. Hoitotulos pysyy kasvoilla 2-2,5 vuotta.

Luxury PlasmaLiner -laitteella voidaan hoitaa seuraavia kasvoalueita: sibeliukset, otsan juonteet, silmien ylä- ja alaluomet, silmänjuonteet, harakanvarpaat, maksaläiskät, akneiho ja -arvet, huulenjuonteet, mummurypyt, nasolabiajuonteet, marionettilinjat, leukajuonteet ja leukalinjat.

PlasmaLiner hoitoja tekee Oulussa Helena Tauriainen

PlasmaLiner certificate koulutuksen on Kauneushoitola BellaHelenassa suorittanut yrittäjä kosmetologi Helena Tauriainen. Alla kuva Universal Beauty -koulutuspäivästä, joka toteutettiin Oulussa. PlasmaLiner hoitoaikoja voi varata Helena Tauriaiselle alkuvuodesta 2019 alkaen. Teemme PlasmaLiner hoitoja myös Kauneusklinikkapäivillä. Katso ja tarkista seuraava kauneusklikkapäivä TÄSTÄ LINKISTÄ

BellaHelenan Kauneusklikka Oulussa Johanna Helena ja Anita Universal Beauty Jyväskylä Helsinki

PS. Tarvitsemme vieelä muutamia PlasmaLiner malliasiakkaita Helmikuussa 22.02. pidettäville Kauneusklinikka päivälle. Jos olet kiinnostunut, ole hyvä ja soita Helenalle 044-5522802 ja kysy yhteistyöstä.

Katso seuraava täyteainehoitojen ajankohta

 

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje